Posted June 6, 200915 yr Zastanawiam się czy tylko u mnie takie dysproporcje są%) 1. Triceps - uwielbiam robić tą partię i każde ćwiczenie na nie ;f 2. Plecy - jw 3. Biceps - męczy mnie wszystko poza modlitewnikiem ;f 4. Klata - rozpiętki są w(pipi)iające 5. Brzuch - jakoś zawsze z oporem sie do tego zabieram 6. Barki - odechciewa mi się ćwiczyć jak myśle sobie że dzisiaj czas na barki ;/ Nóg oczywiście nie cwicze %)
June 6, 200915 yr 1. Klata - kocham 2. barki - uwielbiam 3. Plecy - to jest to ! 4. Triceps - jest ok 5. Biceps - jak mus to mus 6. Brzuch - fajnie krate miec 7. nogi - koszana ;[
June 6, 200915 yr Barki : ich najbardziej nie lubię "robić", każde z podstawowych ćwiczeń mnie denerwuje i męczy ponad normę. Klata : wszystko ok oprócz ławeczki skośniej w górę : zawsze tyra mi barki. Bic : wszystko ok. Tric : nie przepadam prostowaniem ręki z hantelką w opadzie tułowia, francuskie też z konieczności robię, ale reszta ok. Plecy : podciąganie ok, ale w końcu w(pipi)ia, wiosłowanie w opadzie kaszana, martwy ciąg super, reszta ok. Nogi : na maszynach wszystko pięknie ładnie,ale ze sztangą przysiady to chyba najgorsze z ćwiczeń w ogóle, dyszę po jednej serii jak po kilkuset metrach sprintu Brzuch : ciągle mówię sobie, że "od jutra robię regularnie", ogólnie olewam, ale jak już zacznę weidera, to robię do końca.
June 7, 200915 yr Najbardziej chyba lubie robic trica i barki. Najmniej klate i bica. Za to najbardziej lubie siebie podziwiac na pompce po treningu plecow i barkow .
June 7, 200915 yr Klata: Zdecydowanie najbardziej ulubiona partia, uwielbiam! najlepsze ćwiczenie - wyciskanie w skosie w góre na maszynie smitha, nic nie daje mi takiej pompki, miód. Bicek: Druga lokata. Nie ma to jak zalożyć S'ke na trening i konkretnie s(pipi)gac sobie łapke%). Najlepiej wchodzi chyba standardowe uginanie ramion ze sztangielkami. I nawet żyłke mi widać! Plecy: Trzeba robić to robie. Bardzo kulejąca u mnie partia mięśniowa, mimo ciężkich treningów i ustalonego priorytetu ciężko coś poprawić. Ulubione ćwiczenia to podciąganie na drążku w szerokim nachwycie i ściąganie drążka za kark na wyciągu. Triceps: Zdecydowanie moj najsłabszy punkt. Nie czuje ćwiczeń, nie widze efektów. Nie lubie ;f. Barki: 6. Barki - odechciewa mi się ćwiczyć jak myśle sobie że dzisiaj czas na barki ;/ Nogi: No przyznaje, nie robie;). Ciężko mi sie przemoc i dołożyć ten dodatkowy jeden dzień treningu. Ćwiczyłem je jakies 1,5 miesiaca w ostatanim czasie, po pierwszym treningu doznałem niespotykanej dotychczas sfery bólu, ciężko było sie nawet wysrać;/. Od nowego sezonu chce się zmotywować i podciągnąć tą partie, bo poki co jest dramat. Brzuch: Zaniedbuje i nie robie, ale ogolnie idzie mi ładnie, wiec szybko go poprawie:).
June 7, 200915 yr 1. Plecy bardzo lubie robic 2. brzuch 6weidera to ulubione ćwiczenie i w krótkim czasie przynajmniej u mnie czuje juz efekty 3. Nogi to podstawa w kyokushin, wiec lubie je trenowac 4. Biceps/triceps masakra nie lubie tego i w zasadzie mocno olewam 5. barków nie robie raczej Edited June 7, 200915 yr by Plugawy
June 9, 200915 yr W takiej kolejnosci (od ulubionego do najmniej) Nogi (przysiady i suwnica najlepsze cwiczenia imo) Barki (najpiekniejsze uczucie ten palący bol w przednich aktonach:)) Klatka Rece Plecy Przedramie....kuzwa nienawidze zreszta widac to po moim przedramieniu:P
June 11, 200915 yr lubie: klatka, bic, tric, barki i plecy, nogi nie lubie: brzucha- wole ogólnie bieżnię porobić jeden/dwa dni konkretnie niż napierdalać brzuszki jak po(pipi)any, choć ostatnio i tak to robię ;p
June 11, 200915 yr 1. Klata - lubie 2. barki - tak sobie 3. Plecy - to jest to ! :] 4. Triceps - czasami lubie 5. Biceps - tiaaa 6. Brzuch - lubie, ale rzadko kiedy robie 7. nogi - koszana ;[
June 11, 200915 yr Klatkę i plecy najbardziej lubię katować, następnie barki, których kiedyś nie znosiłem. Dalej łapy i na końcu nogi, które robię dopiero od miesiąca hehe. A, no i brzuszek też dobrze pomęczyć, chociaż nie ma takich świetnych rezultatów, jakbym chciał. Chyba trzeba zacząć biegać ;p
June 22, 200915 yr Plecy, nie ma nic lepszego Ramiona Triceps Biceps Klata Nogi Brzuch i tak robie codziennie w sumie i to bardziej jak chleb jest niz cwiczenie.
June 30, 200915 yr Mi sie caly czas zmieniaja. Np. mam faze na barki, a zaraz potem robie na od.p.i.e.r.dol sie ;p
July 7, 200915 yr Author Dobra kto napisał że lubi robić barki jest nominowany do opuszczenia lokalu %-)
July 21, 200915 yr Generalnie ćwiczę na tyle krótko, że jeszcze nie mam jakichś "znienawidzonych" partii do ćwiczenia : D Największą sympatią darzę jednak ćwiczenia, w których katuję biceps, plecy, klatkę chyba też :-)
July 22, 200915 yr w czasach regularnego ćwiczenia (5x w tyg. przez ponad rok) nie lubiłem robić klaty, reszta ok nawet barki lubiłem
August 28, 200915 yr No w sumie w(pipi)iające są, na dodatek przy dużym ciężarze szybciej mi się męczą przedramiona, niż kaptury (szrugusy).