Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Energy Drinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 315,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie wypiłem jeszcze tych z poprzedniej promki, ale wzialem 24 na zapas:pawel:

Opublikowano

Przez te posrane promocje posmakowały mi RedBulle i mój żelazny zapas RH44 na czas wojny atomowej póki co jest nienaruszony. 

20210922-152735.jpg

Jest promocja w żabce na Monstery ale nie ma Hamiltonów więc pije redbulle z promki. :bluber:

Opublikowano

To az tyle wyszlo ksiazek z serii metro?

Opublikowano
8 godzin temu, krupek napisał:

JJ ktoś sprzedał Red Bulla, który nie był na sprzedaż, chyba jakiś dobry marketingowiec. :wujaszek:

Nawet całą zgrzewkę. :cool:

Opublikowano

Mała puszka za 2,4 kontra 0,5l pysznego monsterka za 3zł, wybor prosty

Opublikowano

Czasami najdzie smak na klasycznego energola, a Red Bull akurat ma najlepszy smak, szczególnie w szklanej butelce, albo Zero.

Opublikowano

Moze przejda płynnie w netto, bo część sklepów właśnie oni wykupili.

Opublikowano
12 minut temu, krupek napisał:

Czasami najdzie smak na klasycznego energola, a Red Bull akurat ma najlepszy smak, szczególnie w szklanej butelce, albo Zero.

Polecam klasycznego rockstara - lepszego zamiennika red bulla nie znalazłem.

Opublikowano
14 minut temu, Shen napisał:

Moze przejda płynnie w netto, bo część sklepów właśnie oni wykupili.

Dla mnie bomba, lubię Netto, a w pobliżu nigdzie nie mam, więc wtedy stratę Tesco przeboleję.

4 minuty temu, Jotrazydwa napisał:

Polecam klasycznego rockstara - lepszego zamiennika red bulla nie znalazłem.

A mnie coś te Rockstary nie podchodzą właśnie.

Opublikowano

Jeden rockstar blueberry chyba jest kozak ale dla mnie za słodkie. Ja miałem właśnie tesco obok chaty A teraz zrobili netto i nie cierpię  :( chuya tam jest, tak bardzo tęsknię za panem tesco

Opublikowano

Netto chyba najbiedniejszy dyskont. Moze cos sie zmienilo ale jak weszli dekade temu to prawie sam ocet na polkach.

A z zamiennikow polecam stokrotkowego za 1,59 i zeby nie pomylic z tez stokrotkowym za 1,99.

Opublikowano

Ładny design mają, połączenie czerni i drewna no przyjemnie się tam chodzi tylko szkoda że nie ma co do koszyka c0rwa wrzucić  :/ warzywka i owoce mają w miarę spoko jedynie 

Opublikowano

Netto straszne jest, przygnebiajacy sklep. Mam obok siebie lidla, biedre i netto, do tego ostatniego zawitałem ze dwa razy jak mieli jakas konkretna promke na cos.

Opublikowano
14 hours ago, Mejm said:

To az tyle wyszlo ksiazek z serii metro?

Nawet więcej ale nie mam wszystkich. Brakuje mi na pewno 6. 

Idąc do pracy kupiłem w warzywniaku coś takiego. 2,99 w smaku mocno przypomina RedBulla. Po pracy zrobię test smaku z zamkniętymi oczami, RedBull do jednej szklanki, ForceMax do drugiej. Żona przetasuje szklankami żebym nie poznał co w której wlane bo oba mają ten sam kolor. Ciekawi mnie to czy rozpoznam Redbulla, czy faktycznie są identyczne.

20210923-071155.jpg

Opublikowano

Panowie, tutaj w Danii nie ma tych najgorszych energoli ktore sa dostepne w Polsce i ktore smakuja obrzydliwie. Wychodzi tego duzo a sam pije duzo kofeiny wiec sie podziele. Najgorszymi energolami sa tutaj te z Netto i podobnych sklepow i sa porownywalne do Konga, za jakis czas moze wrzuce fote zebyscie wiedzieli ktore sa ok. Poza tym jak byscie jakims cudem dorwali Boostera to polecam sprawdzic

Opublikowano

Z 12 lat ładuje energole codziennie. Minimum 0,25 l - max litr bo co to są 2 monsterki bez cukru na dobę? Nigdy problemów z sercem, ciśnieniem. Oby tak dalej bo 3 zikos za 0,5 l ambrozji to jest jak za darmo. :wub:

Opublikowano

U mnie podobnie. Latem schładzam monstery w lodówce i pije je zimne. A zimą przechodzę na gorącą kawę, energetyki idą w odstawkę. Do tego latem dużo roweru, jakieś zawody co dwa tygodnie w weekend i póki co serducho tyka jak szwajcarski Rolex. 

20210213-160023.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czarne :bad:

Opublikowano
20 minut temu, Mejm napisał:

Czarne :bad:

Najlepsze :)

Opublikowano

Ja smakuje obecnie Puncha- "mniej słodki", ale jakoś tego nie czuć. Choć w sumie trochę jak z burnem- najpierw czuć słodkie, a po chwili lekko kwaśne. Ultrasy jednak lepsze.