Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba mieć coś z głową żeby lubić ten chemiczny smak "zwykłego" energetyka. Do tego jeszcze z cukrem.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 314,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dziki Grape wykupione w każdej Biedrze, w jakiej byłem, co do kurwy. Nawet w ich sklepie nie ma.

Opublikowano
W dniu 6.05.2023 o 07:18, UberAdi napisał:

Trzeba mieć coś z głową żeby lubić ten chemiczny smak "zwykłego" energetyka. Do tego jeszcze z cukrem.

Red Bull z lodem brzmi wybornie!

Opublikowano

Tylko i wyłącznie i do tego klasyczny zielony monster. 

Opublikowano
10 minut temu, Rozi napisał:

Dziki Grape wykupione w każdej Biedrze, w jakiej byłem, co do kurwy. Nawet w ich sklepie nie ma.

bo to był jednorazowy rzut 20 kwietnia, 3-4 zgrzewki na biedre, u mnie leżały moze z 3 dni, bo gdzies schowane na dolnym regale przy wejsciu lezały.

Opublikowano
Cytat

Projekt ustawy zakłada wprowadzenie całkowitego zakazu sprzedaży napojów z dodatkiem tauryny i kofeiny osobom poniżej 18. roku życia, na terenie szkół i innych jednostek systemu oświaty oraz w automatach.

Czyli co w biedrze obok kupia, ale w sklepiku szkolnym juz nie? Chuj z tą ustawą.

Opublikowano

Od trzech miesięcy nie mogę znależć w sklepach LH44 więc nie piję już tak dużo energetyków bo inne jakoś słabo mi smakują. A mam tak że jak mi coś nie smakuje to nie piję, nawet nie chce mi się próbować nowych innych smaków, albo szukać w innych napojach. Przez to że piję ich mniej to czuje się jakoś tak lepiej :[ Nie podoba mi się to :yao: 

Jak tylko wpadnie mi w oko LH44 to zaleje mordę dwiema puszkami. :spicy:

Opublikowano
W dniu 22.05.2023 o 18:42, Shen napisał:

Klasycznie, jak nowości to żabka

image.jpeg.878ca84cc1117809894807e813d4293c.jpeg

smakuje jak biały :boomer:

Opublikowano

Swoją drogą, te monsterki pokroju tego poniżej to jest jakaś stara seria? Te wszystkie bezcukrowe, ze srebrnym logo wchodzą mi jak złoto, a takiego chujostwa jak na obrazku nie piłem chyba nigdy. Porównywalne z tą fantą bez zadeklarowanego smaku.

Monster Energy Zero Sugar Energy Drink

Opublikowano

To klasyczny bez cukru, u nas się pojawił dużo później niż z granicą.

Opublikowano
3 godziny temu, Plugawy napisał:

Czyli co w biedrze obok kupia, ale w sklepiku szkolnym juz nie? Chuj z tą ustawą.

Nie kupią, bo nie mają 18 lat. 

Opublikowano

W projekcie ustawy jest o zakazie sprzedaży w placówkach oświaty, szkołach i automatach oraz wprowadzanie regulacji reklamowania w konkretnych źródłach i godzinach. Zwykła populistyczna zagrywka, że niby rząd dba o dzieci w miejscach, za które jest odpowiedzialny, czyli np w szkole. Jeśli ustawa przejdzie w takiej formie to gimby i tak sobie kupią Żabie, albo Biedrze, czyli tam gdzie pewnie kupują najwięcej.

Opublikowano

Dwie biedry są u mnie obok szkół i na długiej przerwie masa gówniarzy jest w sklepie :) nikt już chyba nie kupuje w sklepikach szkolnych o ile one istnieją jeszcze. Wyłażą sobie na legalu do sklepu i tyle. Mimo że w teorii nie mogą. Kupują właśnie energetyki jak pojebani i pierdoly z ciasta francuskiego. 

Opublikowano
5 godzin temu, Adam GlapJńskJ napisał:

Nie kupią, bo nie mają 18 lat. 

Czemu wy tępe chuje dajecie mi swoje znaki jakości skoro 

https://innpoland.pl/194267,energetyki-tylko-dla-pelnoletnich-zakaz-sprzedazy-dzieciom-od-2024

Najpierw poczytajcie a później próbujcie coś bełkotać po złości. Nawet mi was nie żal. xdddddd

Cytat

A nic nie wskazuje na to, by przed nowym prawem stanęły jakieś przeszkody. Wprowadzenie zakazu sprzedaży napojów energetycznych dla młodzieży do lat 18 i ograniczenia w ich reklamowaniu planuje MSiT. Jego szef Kamil Bortniczuk powiedział, że w najbliższym czasie spodziewa się pozytywnej odpowiedzi od Komisji Europejskiej.

No głupek, daj jeszcze jeden swój rozpoznawalny znak clowna. A może jeszcze dziurawy i szwejk dołożą cegiełki?? xddddd

Opublikowano

Ale czemu dajesz teraz innego linka? W tym który wrzuciłeś wcześniej i do którego się odnieśliśmy jest wyraźnie napisane, że chodzi o sprzedaż na terenie szkoły itp. Nie przeczytałeś go uważnie tylko podchwyciles początek i wrzuciłeś, a teraz daunujesz. 

Opublikowano

W innych, świeżych artykułach jest to samo, a projektu ustawy nie widzę nigdzie, bo to ustawa poselska. Wyjdzie w praniu, co ostatecznie uchwalą. Jedynym pewnikiem jest tylko to, że chujaszek jak zwykle robi z siebie debila.

Opublikowano

Napisał pierwszy głupek forum psxextreme. xd

Zresztą jebać te energole tak samo jak ciebie - jedno i drugie zupełnie zbędne. :lapka:

Opublikowano

Jak nie miałeś rodzynka zamiast wątroby to żłopałeś jak wodę.