Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Energy Drinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 315,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kupiłem Harnasia energetyka xd Smakuje jak pomieszanie harnolda piwa, energola bepower i niskiego statusu spolecznego.

Opublikowano

Czyli jest o smaku wujaszka?

Opublikowano

A piliście bepowera o smaku szampana? Jedno z najgorszych wspomnień szkolnych w moim życiu, wtedy pierwszy raz wylałem napój:nosacz2:

Opublikowano
Godzinę temu, PanKamil napisał:

Wow, sztosinger

20230527_121402.jpg

Kiedyś dawno temu jak Monster wszedł na polski rynek, to ten był w normalnej ofercie wraz z zwyklakiem bez cukru (czarna pucha, niebieskie logo). Fajnie, że wrócił ten też smak, chociaż z tego co pamiętam to głównie chyba opis na puszce opierał się na tym, że jest bardziej gazowany. Stara pucha poniżej.
Monster Assault-Energie (opakowanie 12 x 500 ml) : Amazon.pl: Artykuły  spożywcze

Opublikowano
3 godziny temu, PanKamil napisał:

Wow, sztosinger

20230527_121402.jpg

Gdzie to dorwałeś? Tak  ogóle  spróbowałem Monstera Khaotic i ja pierdolę, jakie to jest dobre. Trochę pomarańczy, a po chwili wchodzi potężna mieszanka różnych smaków.  W kategorii tych owocowych dla mnie absolutny nr 1.

Opublikowano
35 minut temu, Zwyrodnialec napisał:

Gdzie to dorwałeś? Tak  ogóle  spróbowałem Monstera Khaotic i ja pierdolę, jakie to jest dobre. Trochę pomarańczy, a po chwili wchodzi potężna mieszanka różnych smaków.  W kategorii tych owocowych dla mnie absolutny nr 1.

W osiedlowym spozywczaku, oni mają różniaste dziwne produkty których nie ma nigdzie indziej. Wcześniej tego monstera nie widziałem nigdzie.

Opublikowano
W dniu 22.05.2023 o 18:42, Shen napisał:

Klasycznie, jak nowości to żabka

image.jpeg.878ca84cc1117809894807e813d4293c.jpeg

A myślałem, że dorwałem coś ekskluzywnego w szwedzkim kalifacie :nosacz: Smakuje podobnie do pipeline, czyli bardzo dobrze.

Za to szwedzka marka Nocco to mega sztosiwo. Wszystkie warianty bezcukrowe, co smak to lepszy, a ten gruszowy skurwysyn to już przegięcie

FI_NOCCO_Pearade_Webnews_1500x1500px.png

Opublikowano

Gruszkowego bym spróbował:rayos: Lubie ten smak w napojach

Opublikowano

Dobry kurde, z Biedry:

Screenshot_2023-05-30-10-57-33-769_org.mozilla.firefox-edit.jpg

Opublikowano

@Rozi ile cukru najebali?

Mi się przejadły te wszystkie smakowe lury. Klasyczny Tiger a co jakiś czas duża pucha Red Bulla, bo taka się bardziej opłaca. 

Opublikowano

A niegazowanego tigera ktoś próbował? Dla jakiegoś wariantu owocowego brak gazu miałby jak najbardziej sens, ale klasyczna peerelowska oranżadka bez bąbelków? No nie wiem :gayos:

Opublikowano
W dniu 11.05.2023 o 22:11, Rozi napisał:

Dziki Grape wykupione w każdej Biedrze, w jakiej byłem, co do kurwy. Nawet w ich sklepie nie ma.

20230531_221434.thumb.jpg.c3c5747903d57b33a94e112347d5ff4b.jpg

Opublikowano

Kuuuuuurrrrrrrr...

Opublikowano
8 minut temu, Rozi napisał:

Kuuuuuurrrrrrrr...

Dzis przywiezli, przejdz sie jutro

Opublikowano

Dzisiaj life hack z tiktoczka wjechał i do dużego waniliowego szejka z maka wlałem podwójne espresso i kurwa niebo w gębie z dobrym jebnięciem mocy. Polecam z całego serduszka. 

Opublikowano

Będzie trzeba spróbować. 

Dziś wleciał fioletowy dzik. No i ten chyba z dzików najlepszy. Ale i tak żadne mi nie pasują, jakieś takie słodkie z posmakiem tego słodzika na końcu. Biedronkowa kaktus też w miarę, ale jednak Tiger lepszy a Komodo najlepszy (szkoda tylko, że z cukrem).

Opublikowano
2 godziny temu, Zwyrodnialec napisał:

Na pewno z biedry, a nie dino? Na oficjalnej stronie monstera ten jest oznaczony jako ekskluzywny dla sieci Dino.

https://www.monsterenergy.com/pl-pl/energy-drinks/monster-energy/reserve-white-pineapple/

W Biedrze kupowałem.

Dorwałem jebaniutkiego Grape :obama: Jutro będzie test. Ale ile gówniaków po niego przyłaziło, chore.

A dla mnie top energoli to jest Dzik Mango, jest taki kwaskowy, nie przesłodzony jak Ultra Fiesta Monsterek.

Opublikowano

Ten dzik mango jest gazowany?

Opublikowano
19 minut temu, Mejm napisał:

Ten dzik mango jest gazowany?

wszystkie są, niegazowane energole to dla chorych ludzi