Skocz do zawartości

Energy Drinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 293,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mi ostatnio bardzo zasmakował ten cały Green-Up - wszystkie smaki są ok.

Opublikowano

No tak, dobre, tanie, ale czy działa ?

Ostatnio sobie je.bnąłem Red Bulla o 19 i nie spałem całą noc... Jak ten MD sie sprawuje w takich okolicznościach?

Opublikowano

Zależy od organizmu. Na mnie średnio zadziałał, ale była to wczesna pora i mój organizm jest mocniejszy. Ale jak za 2 złocisze to w pyte jest. Zawsze można kupić dwa :potter:.

Edytowane przez Spyker

Opublikowano
Ostatnio sobie je.bnąłem Red Bulla o 19 i nie spałem całą noc...

To w takim razie spróbuj Burna, nie będziesz spał przez tydzień.

Bez szału ten cały Mountain Dew Adrenaline, ale smak ma całkiem fajny.

Opublikowano

specjalnie kupiłem to MD (na codzień nie pijam słodzonych wód) i rzeczywiście - zapach jak donald ale za to całkowicie pozbawiony smaku. Zupełnie jak gazowana woda z kilkoma kroplami najtańszej oranżady - w temperaturze pokojowej czuć od niego czystą chemią, po schłodzeniu nie czuć absolutnie nic. Wy naprawdę wyczuwacie tam jakikolwiek smak?

Opublikowano

Ja najbardziej lubie zielonego i zoltego Monstera. Smakowo swietne, szkoda tylko,ze nie dzialaja.

Edytowane przez InFiDeL

Opublikowano

No, ale tego w Polsce chyba nie kupisz, nie?

Wy naprawdę wyczuwacie tam jakikolwiek smak?

Tak, misiaczku.

Opublikowano

Gdzie kupujecie MD Adrenaline?

Opublikowano

No, ale tego w Polsce chyba nie kupisz, nie?

Wy naprawdę wyczuwacie tam jakikolwiek smak?

Tak, misiaczku.

Czyje to konto?

Opublikowano

Gdzie kupujecie MD Adrenaline?

W As Market u mnie w bdg za 1,99zł :potter:.

Opublikowano

Nie ma w mojej miejscowosci czegos takiego, podajcie gdzie mozna to znalezc, ale ograniczajac sie do popularniejszych sieci.

Opublikowano

Nie ma w mojej miejscowosci czegos takiego, podajcie gdzie mozna to znalezc, ale ograniczajac sie do popularniejszych sieci.

Jakieś Społemy czy Lewiatany czy coś.

Opublikowano

Nie ma u mnie ani w Kauflandzie, ani w Intermarche, ani w Zabkach...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ludzie, to gdzie wy mieszkacie? W moim mieście jest to w każdym sklepie.

Opublikowano

Poszukaj Psyko w roznych niemałych sklepach ogolnospozywczych. jakies Delikatesy czy cos. dobrze prawi również Pieczara

Opublikowano

Ja do forumowych maniaków energy drinków mam pytanie - czy ktoś z Was ma tak, że żaden z takich napojów W OGÓLE na Was nie działa, łącznie z kawą? Podczas wakacji znajomy zrobił mi jakąś kawę Jacobs, tyle wsypał do kubeczka, że łyżeczka właściwie stała w pionie, a 1,5h po wypiciu spałem jak zabity. Jest to może związane z generalnie wysokim cisnieniem tętniczym (chociaż ostatnio jak mierzyłem to miałem w normie) czy z czymś innym? Infidel, anyone? :)

Ontopic: nie pijam tego dziadostwa, bo jak pisałem wyżej, na mnie nie działa, a jeszcze 95% jest niestrawne smakowo. Smakuje jak najtańsza, landrynowata oranżada za 50gr z wiejskiego GieeSu. Jedynie Burn Exotic w miarę dobry jest, niedawno wziąłem 2 łyki od siostry, ale też bez szaleństw. IMO najlepiej pobudza _lodowata_ woda mineralna i Shake z McDonald's :potter:

Opublikowano

Mam praktycznie tak samo. Jedynym energetyzatorem który potrafi mnie rozruszać jest mocno zmrożony Burn (ewentualnie Tiger w tabletkach musujących, sztuk 5/kubek), za to po kawie od razu zasypiam. W sumie ten szajz zwany enerdży drinkami piję głównie dla smaku i trochę z przyzwyczajenia.

Opublikowano

Jesli chcesz sie rozruszac to zainwestuj w prawdziwe energy drinki a nie burny czy inne tigery które walą w łeb tak samo mocno jak zielona herbata. W sklepach "dla pakerów" jest tego sporo. Polecam

white-flood.jpg

Napewno was rozrusza ;)

Opublikowano

Kofeina, nie gadaj dobre jest za pierwszym razem czułem sie jak po fecie ;D

Teraz walnełem to i całkiem przyjemnie sie czułem :)

633952681422218474_vpx_bang_rtd.jpg

Efedryna jest legalna u nas?

Opublikowano

No dlatego spytałem , no wystarczy chyba gripex zatoki z tego co pamietam , troche zabawy w dextera i voila ;) no ale tu nie o tym ;)

Opublikowano

W zestawieniu z takim Burnem dobrze jest wszamać paczkę Jeżyków, albo jakiegoś innego wysokosłodzonego shitu. Mnie taki mix potrafi postawić na nogi nawet o 4 nad ranem:smile:

Opublikowano

do kasacji

Edytowane przez canabis