marbel007 857 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Jest, w końcu Ark Nova opanowana. W trybie solo, bo tłumaczenie komuś tej gry to będzie wyzwanie. Generalnie gra fajna, chyba taka lepsza Terraformacja... Tylko po partii zastanawiam się czy tego nie sprzedać. Bo nie wiem czy będzie okazja z kimś zagrać. Albo zostawię do solo, bo było ok i myślę, że da radę się zmieścić w pudełkowym 1,5h. Wczoraj z rozłożeniem i instrukcją na kolanach zeszło mi chyba 2,5h. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Pierwsze koty za płoty Wyszło mi coś ala sundrop a i dokupiłem contrast z Citadel i dodatkowo próbowałem nadać kolor. A tak bez koloru: Dla porównania jak to wygląda bez cieniowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Pierwsze koty za płoty Wyszło mi coś ala sundrop a i dokupiłem contrast z Citadel i dodatkowo próbowałem nadać kolor. A tak bez koloru: Dla porównania jak to wygląda bez cieniowania Polecam speedpainty od army painteraWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Ta wiem... Naczytałem się o reaktywacji tych farb więc olałem. Chciałem wziąć Vallejo z ich Xpress ów, ale koloru nie umiałem dobrać, a u mnie w sklepie nie było. Zrobiłem podkład z czarnej matowej farby z Action i podkładu - szarego i białego a na to wash nuln Oil z cytadeli i IMO wyszło bardzo dobrze. Nie miałem białej farby by zrobić drybrush pod ten kolor. Być może spróbuję zrobić to z tego koloru, ale muszę podpatrzyć w internecie jeszcze, bo nawet mi się bardziej podoba bez dodanego koloru jak ten wash dobrze wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Ta wiem... Naczytałem się o reaktywacji tych farb więc olałem. Chciałem wziąć Vallejo z ich Xpress ów, ale koloru nie umiałem dobrać, a u mnie w sklepie nie było. Zrobiłem podkład z czarnej matowej farby z Action i podkładu - szarego i białego a na to wash nuln Oil z cytadeli i IMO wyszło bardzo dobrze. Nie miałem białej farby by zrobić drybrush pod ten kolor. Być może spróbuję zrobić to z tego koloru, ale muszę podpatrzyć w internecie jeszcze, bo nawet mi się bardziej podoba bez dodanego koloru jak ten wash dobrze wyszedł. Zaraz premiera speedpaintow v2 nowe kolory nowe zestawy i reaktywacja tylko do 2h po nałożeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Cleric Beast in progress. Został drybrush, wash i jakaś krew. A jutro może uda się rozegrać kolejny scenariusz. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Właśnie nabyłem Posiadłość Szaleństwa i Destinies kurde ale te gry są dobre dużo osób narzeka na aplikacje w obu przypadkach dla mnie właśnie ona daje do za(pipi)istosci tym grom Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Dobra chyba skończyłem. Aktualnie to moja najlepiej pomalowana figurka chyba. 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Nieźle. To z jakiejś gry czy po prostu z Games Workshop? Krew to jakiś special czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 To z Bloodborne Gra planszowa. Krew to chyba collagolated blood z green stuff world. Całość w Army Painter Speedpaints. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Kolejna kampania na podstawie gry konsolowej https://www.kickstarter.com/projects/scorpionmasque/dead-cells-the-rogue-lite-board-game?ref=clipboard-prelaunch Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udało mi się zdażyć zamówić. Ciekawe czy anulują czy przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Ostatnio cały czas gram w planszowki czy to z swoją druga połówka czy z znajomymi konsole się kurza , planszowki to powiew świeżości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 w co gracie we dwojke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 w co gracie we dwojke?Hero RealmsSplendorCanvasPapierowe podziemiaKartografowie herosi7 cudow świata pojedynek SagradaPandemic Nemesis Lockdown (ale to bardziej z ziomkiem lub większa ekipa) Teraz moja mega się wkręciła w Posiadłość Szaleństwa zreszta ja tez mega gierka z aplikacja Frostpunk (ciezki kaliber)I na swoją kolej czeka zafoliowany Destinies, Descent i Podróże przez Srodziemie (wszystkie maja aplikacje wymagane do grania ale powiem szczerze w mojej opini z aplikacja gra się super)Jak widać jesteśmy takimi zajawkowiczami planszowymi sporo tytułów mamy. Gry na konsole przechodzą moim zdaniem kryzys własnej tożsamości co raz rzadziej odpalam je a mam switcha ps5 i xsx za to z planszowkami bawię się mega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 5 godzin temu, WisnieR napisał: Udało mi się zdażyć zamówić. Ciekawe czy anulują czy przyjdzie. Buuuu ja też chcę... Odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Banan91PL nie widze na liscie jaipur, a to super karcianka na 2 graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 [mention=67259]Banan91PL[/mention] nie widze na liscie jaipur, a to super karcianka na 2 graczy. A bo nie znam tej gierki a lista to gry które posiadamy i w które pykamy na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Przyszły. Wciąż nie wierzę, że mi się udało ten błąd cenowy wyłapać. 179zł za taki zestaw... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Przyszły. Wciąż nie wierzę, że mi się udało ten błąd cenowy wyłapać. 179zł za taki zestaw...Petarda ja mam ten stary zestaw 24 farbek ale będzie trzeba chyba się zaopatrzyć w ten co masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 14 godzin temu, WisnieR napisał: Przyszły. Wciąż nie wierzę, że mi się udało ten błąd cenowy wyłapać. 179zł za taki zestaw... A to są jeszcze chyba te nowe 2.0 z nową formułą... No nie przeżyję tego, żei przeszło koło nosa... Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 To ja podbije. Na rebelkonie sprzedawali Aftermath i Medyka po odpowiednio 150zl i 50zl. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 To ja podbije. Na rebelkonie sprzedawali Aftermath i Medyka po odpowiednio 150zl i 50zl. Niech wydadzą to normalnie sklepowo za takie właśnie pieniądze …Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 2 godziny temu, smoo napisał: To ja podbije. Na rebelkonie sprzedawali Aftermath i Medyka po odpowiednio 150zl i 50zl. Na Olxie już okazje 250 i 200 zł... Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Spokojnie, będzie dodruk dla sklepów tylko arty muszą pozmieniać, bo obecne są ekskluzywne dla wersji KS. Cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi