Opublikowano 27 sierpnia27 sie 8 godzin temu, WisnieR napisał(a):Musiałem to mieć w swojej kolekcji.Warto się zainteresować? Widziałem podczas ostatniego spotkania u nas w klubie planszówkowym, że leżało na kupce nowości jakie właśnie przyszły. Okładka przykuła uwagę, ale nie miałem czasu się zagłębić.
Opublikowano 27 sierpnia27 sie Godzinę temu, Artur_K napisał(a):Warto się zainteresować? Widziałem podczas ostatniego spotkania u nas w klubie planszówkowym, że leżało na kupce nowości jakie właśnie przyszły. Okładka przykuła uwagę, ale nie miałem czasu się zagłębić.Jeśli lubisz euro gry to jest to jedno z lepszych euro jakie ostatnio wyszło. Do tego jakość wydania w tej cenie kapitalna.
Opublikowano 27 sierpnia27 sie Czas wejsc na inny poziom tabletopow ;) Jako, ze zajmuje sie modelarstwem od jakiegos czasu postanowilem polaczyc hobby w jedno, pozerajace pieniadze
Opublikowano 30 sierpnia30 sie WH to wspaniała rozrywka. Mi zostało ponad 600 modeli do pomalowania (230 już pomalowałem) XD
Opublikowano 28 września28 wrz TurboTestujemy nową pozycję, dwa wyścigi na podstawowym torze rozegrane. Gra zapowiada się rewelacyjnie! In więcej graczy tym ciekawiej, a rozgrywki bardzo to nie przedłużą bo zasady są proste i jak ktoś nie jest wielkim myślicielem to oczekiwanie na innych graczy nie będzie się dłużyło. Graliśmy już w 3 i 5 osób. Jest nawet tryb solo, ale nie testowałem. Ogólnie całość rozbija się o planowanie i zarządzanie talią. Pomimo prostych zasad rozgrywka daje wiele satysfakcji, bo wg mnie jest tu bardzo mało losowości, ale nad tym też można panować bo wystarczy pamiętać co się odrzuca a co może być jeszcze w talii. Na prawdę polecam. Wydanie bardzo ładne, super komponenty. 2 plansze z 4 torami o różnym poziomie trudności. Edytowane 28 września28 wrz przez Artur_K
Opublikowano 3 października3 paź Wczoraj graliśmy w Eclipse Drugi Świt Galaktyki na 5 osób. Bardzo przyjemne 4X. Podobno to Twilight Imperium w wersji light.
Opublikowano 3 października3 paź 8 godzin temu, WisnieR napisał(a):Wczoraj graliśmy w Eclipse Drugi Świt Galaktyki na 5 osób. Bardzo przyjemne 4X. Podobno to Twilight Imperium w wersji light.ile czasu wam zajęło ?