Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 8 godzin temu, WisnieR napisał(a):Musiałem to mieć w swojej kolekcji.Warto się zainteresować? Widziałem podczas ostatniego spotkania u nas w klubie planszówkowym, że leżało na kupce nowości jakie właśnie przyszły. Okładka przykuła uwagę, ale nie miałem czasu się zagłębić.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, Artur_K napisał(a):Warto się zainteresować? Widziałem podczas ostatniego spotkania u nas w klubie planszówkowym, że leżało na kupce nowości jakie właśnie przyszły. Okładka przykuła uwagę, ale nie miałem czasu się zagłębić.Jeśli lubisz euro gry to jest to jedno z lepszych euro jakie ostatnio wyszło. Do tego jakość wydania w tej cenie kapitalna.
Opublikowano 57 minut temu57 min Czas wejsc na inny poziom tabletopow ;) Jako, ze zajmuje sie modelarstwem od jakiegos czasu postanowilem polaczyc hobby w jedno, pozerajace pieniadze