Opublikowano 22 października 201014 l hmmm trudno jest ale: 1. Issun (okami, kto go nie kocha ?? ) 2. Solid Snake (sentyment) 3. Vivi (ff9) 4. Sephiroth (best bad ass ever) 5. wszystkie postacie z serii silent hill do 3 włącznie Edytowane 22 października 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 22 października 201014 l hmmm trudno jest ale: 1. Issun (okami, kto go nie kocha ?? ) 2. Solid Snake (sentyment) 3. Vivi (ff9) 4. Sephiroth (best bad ass ever) 5. wszystkie postacie z serii silent hill do 3 włącznie Dobry z niego podrywacz i ma niezłe aluzje do cycków, ale i tak lepszy jest Oki i Susano.
Opublikowano 23 października 201014 l To był książe, ale złodziei. Ponoć w późniejszych rozdziałach historii mieli zrobić z niego tradycyjnego księcia, a ta cała wędrówka w celu pokonania Ahrimana miała pokazać jak do tego doszło. Chociaż tego już się raczej nie dowiemy.
Opublikowano 23 października 201014 l Ken Marinaris- osobka z ZOE2. Za nietuzinkowosc, spontanicznosc i meca, ktorym dowodzi. Selvaria - z VC. Antybohater, ale w moim odczuciu wypada lepiej niz bohaterowie. Pozswiecenie usque ad finam Lara Croft- lubie postac Lary. Niektore gry z nia byly rewelacyjne, inne tylko dobre. Sniper Wolf- z MGS za charakter, teksty i walke, ktora z nami nawiazala. Jill Valentine- z serii RE. Fajnie sie nia gra i to te postac zawsze wybieram ,kiedy gram w RE.
Opublikowano 24 marca 201114 l - Marcus Fenix - Gears of War - Crash Bandicoot - chyba nie muszę wyjaśniać - Carl Johnson (CJ) - GTA:San Andreas
Opublikowano 24 marca 201114 l Sulik z Fallout 2 Jan Jansen z Baldur's Gate 2 Garrus Vakarian z Mass Effect 1
Opublikowano 29 maja 201113 l Conker , drugiego takiego bad boya nie ma! Snake, no ten może mu dorównać Edytowane 29 maja 201113 l przez Czappi
Opublikowano 29 maja 201113 l Earthworm Jim - Groovy! Sackboy Klayman Vault Boy Professor Layton Slime Vivi Nathan Drake Edytowane 29 maja 201113 l przez stoodio
Opublikowano 29 maja 201113 l -Colton White z Gun`a (uważam, że ta gra jest baaaardzo niedoceniona) - za klimat, jaki wnosi do gry i jego 'duchowy następca' - John Marston ;]
Opublikowano 29 maja 201113 l <----- ten kolo rzecz jasna - 11tu ludków z PESa - Kr(e)atos - DMC1 Dante - Marcus Fenix/Boomersy - Daxter - Nariko Mały update: od niedawna bardzo przypadli mi do gustu Alex Mercer z Prototype oraz Cole z inFamous.
Opublikowano 29 maja 201113 l -Colton White z Gun`a (uważam, że ta gra jest baaaardzo niedoceniona) - za klimat, jaki wnosi do gry i jego 'duchowy następca' - John Marston ;] Ludzie jarają się klimatem RDR (słusznie), ale zapominają, że był wcześniej Gun - znakomita giera. Żeby nie lecieć Snakeami i Larami to : Świniak Page z Beyonde Good and Evil "Follow me ! " John Vattic z Second Sight Marshall Law
Opublikowano 1 września 201113 l 1.Snake Wiem że mało oryginalnie, ale Snake jest moją ulubioną postacią jeszcze od czasów PSX'a. 2.Kratos Też nie zaskoczę oryginalnością.Jedną z najlepszych rzeczy które lubię w postaci tego Spartanina to jego głos. 3.Eva Męskiej części forum chyba nie muszę tłumaczyć 4.Sam Fisher Z tym typkiem zaprzyjazniłem się od pierwszej części i tak już zostało do dziś 5.Shepard Postać stosunkowo młoda ale bardzo ją polubiłem.Nie mogę się pogodzić z tym co Bioware ogłosiło ostatnio odnośnie Sheparda. 6.Tali'Zorah nar Rayya Nawet kosmitki mają w sobie to coś i nie mówię tu o trzecim cycku 7.Nemesis Co tu wiele pisać, żadnej innej postaci w grze tak jak jego nie bałem się do samego końca gry. 8.Hwoarang Bardzo dużo czasu kiedyś spędziłem z tą postacią. 9.Nariko Bo lubię rude 10.Raziel Najsłynniejszym wampir gier.Wielka szkoda ze nie ma kolejnych części z jego udziałem.Dla mnie Raziel jest jedną z ikon PSX'a. Edytowane 1 września 201113 l przez GwynBleidd_79