Jump to content

Wasze ulubiona postać (postacie) z gier

Recommended Posts

Temat prosty - ulubione postacie z gier na PC, Konsole...

W moim przypadku są to :

Kratos - God Of War (PS2)

Altair i Enzio - Assassin's Creed I i II (PS3)

Gelu - Heroes III Might of Magic (PC)

No...tyle..xD

Edited by milo121
Kreatos - God Of War (PS2)

Hahah. Padłem xD. Kreatynos może? :D

Co do moich typów to:

Riddick (Chronicles of Riddick)

Tobias Ripper (Hitman)

Marcus, Cole, Baird, Dominic, Hoffman (Gears of War)

Gordon Freeman (Half-Life)

Duke Nukem (Duke Nukem 3D)

CJ to był chyba najgorszy bohater z serii GTA. I nie, nie jestem rasistą, ale to był cep bez charakteru. Co kto lubi. ;)

No lubię tego typa co mam w avatarze i jego synów. Teraz ciut mniej, ale nadal.

Andrew Ryan, za jego ideę. Atlasa z sposób wysławiania i nieśmiertelne would you kindly.

I jeszcze tego zielonego ludko/robaczka z Okami. Śmieszny był.

Co Ty gadasz :D? CJ to kozak był,bardzo się z nim zżyłem...Ale nie bardziej niż mój kolega,który będąc na mieście,kiedy obok niego przejeżdżała pewna babcia na rowerze,wskoczył na bagażnik składaka i się zaczął drzeć "It's my wheelie,it's my you're motherfucker" xD.Chłopak nawet jak chodził to podobnie do CJ-a a jak jeździł rowerem to zeskakiwał tak jak murzynek w pełnym pędzie po naciśnięciu :triangle: .

Poprzedniego posta pisałem z PS3 więc go trochę rozbuduję :

Agent 47 i jego chłód oraz precyzja bardzo mi się podobały.Niesamowite emocje podczas gry i ta radość po zrobieniu misji na Sillent Assasin.W Blood Mooney każdą misję na najwyższym stopniu trudności zaliczyłem z tą rangą w Kontraktach i 2 niestety nie.Grałem na PS2,często z kumplem,który pomagał -pieprząc głupoty,ale i czasami rzucając celną uwagą(pozdro:D)

Kolejnym z ulubionych bohaterów jest Sam Fisher-Żałuję,że ten SC jest exclusivem dla 360.Sam jest oddanym patriotą i bardzo lubianym przeze mnie gościem z uwagi na wielkie skille i kapitalną częsć Double Agent(Misja w więzieniu i ostatnia w NY roxx).

Postać z Drivera 1,w którego grałem u kuzynów-za(pipi)iste misje nie pamiętam czy on coś mówił,ale gra kozak to i bohater kozak !:D

• 2 weeks later...

1) Nemesis (RE3, RE UC) - fakt, że jest to przeciwnik w RE3, ale jego determinacja w dążeniu do celu i bezwzględność niesamowicie mnie zafascynowały. Power.

2) Albert Wesker (RE) - najciekawszy czarny charakter, istny geniusz potrafiący taktycznie rozpatrzeć swoje położenie w każdej sytuacji i kierujący się tyko własnymi wartościami w dążeniu do zamierzonego celu.

3) Naked Snake (MGS) - ekspert w CQC, survivalu, jego stancje w trakcie walk, spojrzenia, dialogi czynią z niego niezwykłego bohatera, który pomimo ogromnego doświadczenia w kwestiach militarnych wciąż się uczył jak wybierać.

4) Link (The Legend of Zelda) - jedna z najbardziej charakterystycznych postaci w grach, kiedy przemierzamy nim zakątki Hyrule czujemy jego misję i legendę jaką został owiany. Coś niesamowitego.

5) Kratos (God of War) - najbardziej charyzmatyczna postać, wielki wojownik niesamowicie konsekwentny w swoich poczynaniach, brawurowe akcje w trakcie walk to jego główna domena.

6) Samus Aran (Metroid Prime) - międzygalaktyczna łowczyni nagród, niezwykła postać.

7) Nightmare (Soul Calibur) - jego zbroja i siła czynią z niego najciekawszą postać w kręgu bijatyk.

8 Gray Fox (MGS) - cyborg, który zachował honor, wielki żołnierz, nigdy nie zapomnę jego sceny śmierci.

9) Fox McCloud (Star Fox Adventures) - najbardziej wyluzowany bohater, jakiego widziałem, jego gadki i gesty są niepowtarzalne.

10) Alucard (Castlevania) - postać łącząca w sobie cechy wampira i świetnego wojownika, stwarzający wrażenie obojętnego skupiony w swoim działaniu. Najlepiej oddany bohater wampirzej sagi.

Jak tak pomyślę, to wiele fajnych postaci, które bardzo lubię przychodzi mi na myśl.

Ale bezapelacyjnie wygrywa Raziel z serii Legacy of Kain. Wampir ( a raczej to co z niego zostało ),

który kiedyś był Serafinem

, świetnie zdubbingowany przez Michaela Bella. Obszarpany, bez dolnej szczęki i bardzo wkurzony. Świetna postać.