Skocz do zawartości

Uncharted 2

Poziom trudności Pucharków 127 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności trofeów w Uncharted 2?

• Bardzo łatwe
      7
    • Łatwe
      44
    • Średnie
      64
    • Trudne
      12
    • Bardzo trudne
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ja, Kris i Hysz mamy gembofonki - mniej czasu będzie potrzebne gdyż ja tylko do pomocy i dla pompy wchodzę w to :]

• Odpowiedzi 242
  • Wyświetleń 16,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i jest platyna   Ogolnie latwiejsza niz w jedynce. Tam na Crushing bylo kilka momentow (ze 3-4) gdzie nerwy wysiadaly.. Tutaj wlasciwie tylko Lazarovic sprawil mi wieksza trudnosci. Reszta trof

• Zgadzam się - trofea bardzo fajne, różnorodne ale jednak zbyt łatwe moim zdaniem (najłatwiejsza platyna do tej pory). Co do GAU, parę postów temu podałem bardzo dobry sposób na nabicie trofika za kill

Opublikowano

Ja, Kris i Hysz mamy gembofonki - mniej czasu będzie potrzebne gdyż ja tylko do pomocy i dla pompy wchodzę w to :]

Mhm, ja mam dokładnie to samo podejście. :wink:

Niedziela wstępnie mi pasuje ( chyba, że coś się zmieni ). Headset - tj. Kyo napisał - jest, a voice chat w U2 sprawuje się znakomicie, więc nie widzę sensu przesiadać się na kompa ( no chyba, że ekipa nie ma headsetów ).

Opublikowano

Dobra. Łapy do góry ile osób jest za zrobieniem na ustawce dwóch trofeów. Triple Killi i Grillowania. Mówię oba, bo najłatwiej je połączyć. Zabijając 3 osoby butlą dostaje się 1xTriple i 3xBBQ.

Najlepiej by było, gdyby znalazł się komplet - trochę by to czasu zajęło, ale lepsze to niż usiłowanie zrobić Tripla w grze normalnej.

1. Grigori (zawsze - jak zaplanuje, to będę na 100%)

2. Old_Kyo (codziennie po 16:00 - jak zaplanuje, to będę na 100%)

3. TWISTER1981_PL (codziennie z reguły po 20)

4. hanryPL (codziennie po 21)

5. Hysz (jak z piwnicy wyjdzie)

6. lukaszt_89 (z reguły codziennie po 20)

7. Kris Blake ( popołudniami jestem zazwyczaj dostępny - powiedzmy od 17.00 w górę, jak zaplanuję to powinienem być )

8.flubin666 (dziś około 20 i cała sobota)

9.

10.

Edytowane przez flubin666

Opublikowano

M'kay Rapid Fire zaliczone, teraz zostało najgorsze - biegać jak debil z butlą i zabijane z ukrycia. A co do tego drugiego, to wie ktoś może za co dokładnie to nalicza? Mam tylko dwa wbite, a skręciłem kark z ukrycia innym dużo więcej razy.

jarek ja z ukrycia mam jakies 10 ale nalicza to tylko DM i likwidacji

Edytowane przez TWISTER1981PL

Opublikowano

Bo Stealth Kill do trofeum zalicza tylko z Deathmatch i Eliminator. Ja dziś chyba z 10 nabiłem w Plunderze i nie policzyło. Możesz zdradzić jakim cudem udało Ci się od tak sobie zrobić Triple? Czy po prostu taki kozak z Ciebie?

Wiem że nalicza tylko w starciu i likwidacji. Co do tego triple to sposobu nie ma, najlepiej grać samemu starcie i liczyć, że trafi się do cienkiej drużyny, żeby nikt nie dobijał Ci gości. No i po prostu trzeba umieć szybko zabijać i orientować się gdzie kto jest. Mogą jeszcze przydać się szybkie ręce, ale mi udało się zaliczyć większość bez tego.

Co do tej ustawki sprawdźcie wpierw czy da radę wbić z drużyną więcej niż pięcioosobową do rankingowego meczu, bo z tego co pamiętam, to raczej nie da rady.

Opublikowano

Co do butli, to na likwidacji da się to zrobić i nawet nie jest, to zbyt trudne(bo na DM prawie nie wykonalne). Ja już uzbierałem 11. Za to z ukrycia mam tylko 6 czy 7, nie umiem tego robić kompletnie...

Rapid fire póki co mam 5 więc jeszcze 2 i będzie.

Edytowane przez agst

Opublikowano

Dobra. Łapy do góry ile osób jest za zrobieniem na ustawce dwóch trofeów. Triple Killi i Grillowania. Mówię oba, bo najłatwiej je połączyć. Zabijając 3 osoby butlą dostaje się 1xTriple i 3xBBQ.

Najlepiej by było, gdyby znalazł się komplet - trochę by to czasu zajęło, ale lepsze to niż usiłowanie zrobić Tripla w grze normalnej.

7. Kris Blake ( popołudniami jestem zazwyczaj dostępny - powiedzmy od 17.00 w górę, jak zaplanuję to powinienem być )

8. flubin666 (dziś około 20 i cała sobota)

9. Kapa_pl (zawsze - jak zaplanuje, to będę na 100%)

10.

Edytowane przez Old_Kyo
Wpis

Opublikowano

8. flubin666 (dziś około 20 i cała sobota)

9. Kapa_pl (zawsze - jak zaplanuje, to będę na 100%)

10.GutiPl (cały weekend wolny, zresztą co za różnica i tak wiadomo, ze to ja muszę się dostosować pod Was Edit: Jednak jutro bede po 16:00, musze wyskoczyc po BC2, jakby co moje gg w profilu)

Edytowane przez Guti

Opublikowano

Komplet - bajka :potter: Do zobaczenia online xD

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

moda na sukces leci o 20 :confused:

a, obejrze sobie powtórkę, daj znać Grigori na PSN jak coś , bo zapomnę ;*

Opublikowano

- każdy ma dołączyć do czata, do którego go zaproszę. Można sobie tam rozmawiać, ale jak będę pisał coś z CAPS-LOCKiem, to znaczy że to ważne

Jakiego chata? Na kompie mamy siedzieć też?

Opublikowano

Zasady jak w wojsku xD. ja chcę być pierwszy, mogę, mogęęę? :blush:

Opublikowano

Jak ktoś nie ma HS'a to niech spada xD

Opublikowano

Nadal nie wiem jak chcecie zagrać w 10 osób rankingowe 5v5. No chyba, że podzielicie się na dwie drużyny, i w tym samym momencie odpalicie szukanie gry, licząc na szczęście...

Opublikowano

No się da - parę miechów temu się dało, to i teraz pójdzie. A Ty @jar3czek się nami tak nie przejmuj - damy sobie radę :P

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Nie wiem kto wymyślił, że się da ale.. NIGDY się nie dało i nadal się NIE DA wejsć do rankingowego meczu w wiecej niz 5 osób!!

Jedyna ocpja to tak jak napisał jar3czek...

Na tą opcję z 2 teamami (jedyną w miarę realną) też byłbym chętny ;)

E: Lista rezerwowa:

11. Emet_PL

12.

13.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

A tam - wiesz to na pewno Emet? Mam proste pytanie: sprawdzałeś?

Ja, Hysz, Kris, Tomisior, Beny i Wader tak właśnie graliśmy - jedna osoba zawsze była w drużynie przeciwnika (losowo wybrana)- potem jeszcze ktoś tam się dołączył (pokrytysniegiem chyba) i dwie były w drużynie przeciwnika - losowo wybrane - w najgorszym wypadku zrobimy party na 9 osób - robi się party i odpala matchmaking - się przejmujecie jakbyście Wy poświęcali swój czas... Gash.. Wielki problem...

E: Ofkoz mecze full rankingowe. Nie da się tylko co-op'a odpalić jak jest za dużo osób w party.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Jestem pewien na 100%.

Jak jest więcej niż 5 osób w teamie nie da się wejsć w matchmaking. Można tylko włączyć własną grę. Ale z tymi dwoma teamami może się udać przy odrobinie szczęścia ;)

Opublikowano

No to jutro się przekonamy kto ma rację :P

E: Sprawdzałeś?

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Litości... Kiedyś się Kyo juz ze mną kłóciłeś o kolory w XMB :P

Napisałem, że jestem pewien na 100%. Przynajmniej kilkanaście razy byłem w sytuacji takiej, że wbiło się wiecej niż 5 osb i ktoś musiał wyjsć (lub kogoś trzeba było wyrzucic) żeby dało się zagrać. Tylko jak był komplet to graliśmy prywatne gry.

Do rankingowych NIE DA sie na 100% wejść jak jest wiecej niz 5 osób.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie kłóciłem a dyskutowałem. Ale mniejsza.

Niech zainteresowani mi także wyślą invy żeby zamieszania nie było. Przynajmniej 2 osoby bo Hysza i Krisa mam na FR.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

http://www.co-optimus.com/forums/viewtopic.php?f=4&t=3780&p=49750

Wygląda na to że patch 1.05 wykluczył to (aby nie boostować). Ale wcześniej na 100% się dało (mam paru świadków ;)).

Dobra - do jutra Panowie. :potter:

@GutiPl - masz max osób na FL.

Edytowane przez Kyo