Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Nadrabiam zaległości: COD: Black Ops, następnie zaraz po niej będę ogrywał Black Ops 2. Jedynka póki co 4 liter nie urywa..

2 jeszcze gorsza fabularnie

ja koncze AC:REV

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

Kupiłem X'a i właśnie ogrywam Wiedźmina 2 Edycja Rozszerzona.. początek jakiś taki... mam nadzieje, że dalej będzie tylko lepiej.. chyba za dużo oglądałem zagrajmy w na yt.... ;) 

Opublikowano

Drugie podejście do far cry 3, ale coś nie czuje tego i pewnie poleci na sprzedaż, fps wole jednak liniowe, a gry z otwartym światem to tylko od R*, w miedzy czasie gram w testament of sherlock holmes

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Obecnie Metal Gear Rising - ależ turborozp.ierdol, PG stworzyli małe arcydzieło w kategorii slasherów.

Opublikowano

TERAZ GRAM W "CASTLEVANIA: LORDS OF SHADOW".

Opublikowano

Mass Effect 3 "fszystko edyszn" - tak jak w dwójce bawiłem się setnie tak przy trójce bawię się...jeszcze lepiej. Gra jest bardziej dynamiczna, a i głowy odpadają po head-shot'cie. Fajnie.

Sesje przeplatam z Gears of War Judgement. Przekonałem się do TDMów. Cały czas jednak spotykam się z ludźmi, którzy naparzają do mnie ołowiem mimo iż jesteśmy w tej samej drużynie. Widać nie tylko ja mam syndrom "z kim ja k*&wa jestem???". Prócz tego non stop OverRun, który jednak robi dla mnie najbardziej. FFA to straszna ch.ujnia.

Opublikowano

Teraz Tomb Raider, nastepnie singla GoW: Judgment, a w majowke trylogie Mass Effect wraz z DLC najprawdopodobniej na najtrudniejszym. 

Opublikowano

Po ukończeniu Darksiders 2 zabrałem się za Dead Space.

Opublikowano

Wczoraj zacząłem Dead Space i już wiem , że zostanę fanem tej serii. Musiałem się powstrzymywać by nie skończyć tej za jednym posiedzeniem. Niesamowity klimat ,grafika(gra z 2007 roku!) i udźwiękowienie.Fabularnie trochę sztampowo ale i tak dobrze.

Opublikowano

Double Dragon II: Wander of the Dragons

Troszkę niedoceniona gra ;)

Opublikowano

Duke Nukem Forever.

Jak na razie jest to, czego można się spodziewać za 20 zł, czyli żadnej rewelacji: strzelanie jest, teksty Duke'a są, laski są, gram dla czystej ciekawości jak może wyglądać gra będąca naście lat w produkcji, do tego Księciunio to lata mojej młodości :)

Opublikowano

Właśnie skończyłem Far Cry 3,która była świetna,a teraz zagrywam się w F1 2012,to jest prawdziwy symulator,wymagajacy jak diabli oczywiście jeżeli grasz przynajmniej na średnim poziomie.

Opublikowano

Powrót do AC: Revelations, ale przyznam, że klimat mi już gdzieś uciekł, nie wiem czy dam radę w ogóle to skończyć, w razie czego Rage już zainstalowany na konsoli.

Opublikowano

Metal Gear Rising, kopie zady po całości. Niedługo DMC HD Collection i nieśmiertelna trójka.

Opublikowano

"Dragon's Dogma: DA"

Poziom uzależnienia: 10.

Opublikowano

A ja siedzę póki co na Facebooku i tam sobie pykam w różne fajne gierki typu : Bubble Island, czy Angry Birds

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dead Space 2, Castlevania: LoS i Battleblock Theatre.

Edytowane przez DonSterydo