Opublikowano 11 maja 201014 l Bądźmy szczerzy fani Rycha to margines społeczny ludzie prości głupi i bez wykształcenia z mózgiem zjedzonym przez tanie narkotyki tania wódkę i sterydy ( w sporej większości ) taki plankton wrzód na (pipi)e zdrowego pracującego społeczeństwa. Pozdro dorzuciłbym jeszcze wściekłych gimnazjalistów drących ryja CHWDP, którzy to doczynienie z policją mieli kiedy przeszli na czerwonym świetle Ci to od Firmy.
Opublikowano 11 maja 201014 l Zawsze beka z ludzi, którzy mają wrażenie, że coś komuś udowodnią, pisząc "gnojki krzyczące JP, które nigdy nie miały do czynienia z policją". (pipi)a, jaki to jest slogan, po prostu poziom komentów na YT, jeszcze drugi jest : "takie cwaniaki, niech powiedzą to w twarz policjantowi". Są jakieś badania, przedstawiające, jaki procent i w jakim przedziale wiekowym spotkało się z policją ? Bo jak na moje obserwacje, to przeciętny 15sto latek, który przebywa na osiedlu nie tylko idąc do sklepu lub szkoły, ma już niemiłe doświadczenia z tym organem. Ja wiem, że jest jakiś procent takich dzieciaków : , ale bez przesady, już wymiotować mi się chce widząc wszędzie tę studencką walkę z pokoleniem JP, wyrażaną demotywatorami, komentami na YT itd. I nie bronię tu w żadnym wypadku "filozofii" JP, bo to też niezła żenada. Analogiczna sytuacja z antyfanami Peji, co widać także tutaj. To jest chyba jakieś odbijanie sobie własnych kompleksów. Sorry, ale musiałem.
Opublikowano 11 maja 201014 l tak są badania np swoją pracę magisterską opierałem na takich badaniach, ba nawet sam takowe musiałem przeprowadzić i co się okazuję dzieciarnia właśnie drze ryje bo to w modzie, a dziwisz się jeżeli 15 latka chce wylegitymować policjant bo ten na bluzie ma chwdp czy jp, bo ja jakoś nie? i zawsze będzie mnie wkurzać fakt, że przez takich debili ludzie którzy słuchają hh są uważani za ogrów, bo najwięcej takich właśnie głąbów z jp na 100% i takich tam widać. I to samo się tyczy Rysia co widać na teledysku Peja vs Hip-Hop banda napompowanych pół mózgów w kominiarkach ślepo podążających za swoim idolem. Przyznaję nigdy nie byłem fanem pei, chociaż na legelu płyta bardzo mi się podobała i do tej parę kilka kawałków buja na mojej mp3 (tylko gdyba nie ta cicha noc) Edytowane 11 maja 201014 l przez ZakOnIck
Opublikowano 11 maja 201014 l No ale ile my mamy lat, żeby się przejmować, co ktoś mówi o "naszej" muzyce ? Racja, Rychu się napina za bardzo czasami, a przeciętni fani też zbyt ogarnięci nie są. Ale nie wszyscy. Co do dzieciaków, to nie mam tu na myśli "prowokatorów".
Opublikowano 11 maja 201014 l Zawsze beka z ludzi, którzy mają wrażenie, że coś komuś udowodnią, pisząc "gnojki krzyczące JP, które nigdy nie miały do czynienia z policją". (pipi)a, jaki to jest slogan, po prostu poziom komentów na YT, jeszcze drugi jest : "takie cwaniaki, niech powiedzą to w twarz policjantowi". Są jakieś badania, przedstawiające, jaki procent i w jakim przedziale wiekowym spotkało się z policją ? Bo jak na moje obserwacje, to przeciętny 15sto latek, który przebywa na osiedlu nie tylko idąc do sklepu lub szkoły, ma już niemiłe doświadczenia z tym organem. Ja wiem, że jest jakiś procent takich dzieciaków : , ale bez przesady, już wymiotować mi się chce widząc wszędzie tę studencką walkę z pokoleniem JP, wyrażaną demotywatorami, komentami na YT itd. I nie bronię tu w żadnym wypadku "filozofii" JP, bo to też niezła żenada. Analogiczna sytuacja z antyfanami Peji, co widać także tutaj. To jest chyba jakieś odbijanie sobie własnych kompleksów. Sorry, ale musiałem. To tylko internet, a Peja na razie przegrywa beef.
Opublikowano 11 maja 201014 l Bo jak na moje obserwacje, to przeciętny 15sto latek, który przebywa na osiedlu nie tylko idąc do sklepu lub szkoły, ma już niemiłe doświadczenia z tym organem. Ja wiem, że jest jakiś procent takich dzieciaków : , ale bez przesady, już wymiotować mi się chce widząc wszędzie tę studencką walkę z pokoleniem JP, wyrażaną demotywatorami, komentami na YT itd. A mi się chce wymiotować jak widzę jakiegoś debila idącego w bluzie 'JP na 100%'. I żeby taki 15-letni gówniarz latał po osiedlu i malował po blokach JP i CHWDP, toć to jakaś kpina. Demotywatory mają właśnie taki plus, że tępią tych 'JPgów'. Nie pasi policja, ciekawe co by powiedzieli jakby mieli do czynienia z ZOMO w drodze do sklepu czy siedzeniu na osiedlu.
Opublikowano 11 maja 201014 l No powiem Ci, że ZOMO częściej niż obecna policja dostawało kamieniami od zwykłych obywateli, więc chybiony przykład.
Opublikowano 12 maja 201014 l Bo wtedy zwykli obywatele mieli powody by rzucać kamieniami, a teraz 15 letnie gnojki takowych nie mają.
Opublikowano 19 maja 201014 l Autor http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1274216241 Hehehe Edytowane 19 maja 201014 l przez ShtaS
Opublikowano 19 maja 201014 l uuu ale kąfidęci, ale nie martwcie sie rychu peja solufka da rade, nobo (pipi)i system i jest z osiedlem! SLU, (pipi) tupaków i innych pozerów.
Opublikowano 19 maja 201014 l http://jap0n.wrzuta.pl/audio/5BAt4dS1grf/zurom_-_chory_ksiaze_diss_na_pejeNo ładnie splugawil ten genialny beat z war is my destiny ;/
Opublikowano 11 września 201014 l Ku.r.w.a nius tygodnia, we wtorek na te-fal-enie u wojewodzkiego obok mlodego stuhra bedzie... Wygadany, elokwentny, twarzowy - ryszard peja. o_O Widzialem zajawke, bije od niego szacunkiem ludzi ulicy i kip in de ril, musze to ogladac. O_O Ciekawe czy przebije swoje kultowe zlozone wypowiedzi z 2006 gdy goscil juz u kuby. Edytowane 11 września 201014 l przez 2razyjot
Opublikowano 11 września 201014 l Jakub Wojewódzki nagrał disa na Jarosława Kaczynskiego w stylu hip hoppowym bedzie sie ostro zgadzał z peją.
Opublikowano 11 września 201014 l Z jednej strony Pjusa bylo mi dzisiaj szkoda w chuj, ale z drugiej wyszlo na to, ze tylko Tede byl porzadnie przygotowany - kilkanascie osob, zywe instrumenty grajace bity stojacego wtenczas za klawiszami Micha (zauwazyliscie go? Zgrywus w tych smiesznych okularach z kolei) - cos pieknego, akcja jak z pozegnalnym koncertem Jay-Z. Wystep Eldo, nawet z genialnym Danielem Drumzem nie mogl sie rownac. Jak dla mnie Tede jest w tej chwili na szczycie swojej kariery, chociaz oczywiscie to jeszcze nie koniec. Na pewno najbardziej medialny z polskich raperow, a raczej jedyny. Bardziej widzialbym dzisiaj Glam Rap z Leszowa, ale by bylo jeszcze wieksze zamieszanie i metlik niz z Kalashem, ktory nie jest przeciez z nominowanej plyty "Nołt Tu" (lol). No to "elo", gdyby FuckTede/Glam Rap wyszlo zgodnie z zapowiedziami 10/10/10, bankowo bylby tam Opole Parano 2.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Kiedy wychodzi płyta Pariasa? Miało być coś w maju, czy na jesień i na razie cisza w temacie.