Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

ja(pipi)e a sklep psx extreme chyba olewa tą premiere bc2 (na ps3)bo jakoś nie widać żeby informowali nas co do wysyłki gry, kiedy wyślą grę, czy do nich już dotarły egzemplarze kompletnie 0 informacji na ten temat, aż sam musiałem sie pofatygować i sie spytać kiedy wysyłają, "prawdopodobie w środę ale nie jet to jeszcze pewne" LOL, jak tak dalej pójdzie to odwołam preordera w tym sklepie i zamawiam w ultimie gdzie już wysyłają....  <_<

Ultima wysyła tylko wersje na PC i 360. PS3 w środę.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 310,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Cóż, wystarczy wejść na stronę Ultimy...

Opublikowano

pewnie m$ maczał w tym wszystkim palce :whistling:

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Cóż, wystarczy wejść na stronę Ultimy...

ja na ultimie mialem status: zamowienie jest realizowane i zostanie wyslane w dniu dzisiejszym.. ver. PS3.. teraz mam zaakceptowane.. czyli zawsze takie jak wysylaja juz gre.

Edytowane przez Foxter

Opublikowano

Nie wiem, PC i 360 mają napisane, że wysyłają w 24h, a PS3, że premiera za 2 dni. Ja sam zamówiłem na PC i póki co też żadnej informacji nie dostałem (a pre order złożyłem dość dawno temu), a czytałem już wypowiedzi że Ultima wysłała dzisiaj paczkę i takie tam.

Opublikowano

Dzwoniłem dziś do Ultimy i człowiek potwierdził, że BC2 w ver. x360 wysyłany będzie dzisiaj. Wersje PS3 maja wysyłać jutro.

Opublikowano

A żeby było śmieszniej PC i X360 jest w wersji PL a PS3 ANG. Sony znowu zostało wydymane :(

Opublikowano

A żeby było śmieszniej PC i X360 jest w wersji PL a PS3 ANG. Sony znowu zostało wydymane :(

Jeżeli miałbym otrzymać tak pokaleczony dubbing (U2) i martwy tekst (MW2) w polskiej edycji to ja już wolę ANG. Ja już swoją kupiłem u kolesia na allegro (165zł, miał 2 w środę tydzień temu) więc pewnie za tydzień i ja dostanę swoją kopię. Dla tych co mogą poczekać polecam Real/Tesco czy Carrefour, mają czasami fajne okazje na premierę żeby klienterię przyciągnąć.

Opublikowano

Ktoś kontaktował się z sklepem PSX Extreme i pytał jak wygląda sytuacja z wersją na PS3 BFBC2 ?

Opublikowano

Ktoś kontaktował się z sklepem PSX Extreme i pytał jak wygląda sytuacja z wersją na PS3 BFBC2 ?

Ja się kontaktowałem możliwe że jutro będą do odbioru po 14

Opublikowano

info z innego forum

wlasnie zadzwonielem do MM gdansk i maja juz:

169 normal

179 limit

for Xbox, full PL kurde tanio musze kupic

oczywiście cena na ps3 taka sama i chyba też gra dostępna od wczoraj w MM.

Te pre-ordery w sklepach internetowych to śmiech na sali (drożej i później).

Opublikowano

ktos wie gdzie w Katowicach mozna dzis kupic BF:BC2? w MM podobno tylko na pc maja narazie, saturn nie odbiera, sklep psxextreme tez, a chetnie pogralbym juz dzisiaj :)

Opublikowano

ktos wie gdzie w Katowicach mozna dzis kupic BF:BC2? w MM podobno tylko na pc maja narazie, saturn nie odbiera, sklep psxextreme tez, a chetnie pogralbym juz dzisiaj :)

# Battlefield: Bad Company 2 na PS3 i X360 już dostępne! about 2 hours ago via Blip.pl

http://twitter.com/skleppsx

Opublikowano

Jest. Kumpel właśnie wraca z grą. Zwykła wersja 169zł a limitka 179zł.

Opublikowano

Jest. Kumpel właśnie wraca z grą. Zwykła wersja 169zł a limitka 179zł.

bardzo sympatyczna cena, o ile w pozostałych MM jest taka sama

Opublikowano

Dokładnie ...ma ktoś już status WYSŁANE w sklepie PE? Pisali mi,że dzisiaj wysyłają,tylko dziwię się,że tak późno :P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

# Battlefield: Bad Company 2 na PS3 i X360 już dostępne! about 2 hours ago via Blip.pl

http://twitter.com/skleppsx

dzieki za info:) dodzwonilem sie w miedzyczasie do Saturna i w Silesii jest dostepny za 169zl normalna wersja, 179zl limitka. zostalo w sumie jeszcze ok. 30-40szt wiec sporo :)

Opublikowano

W Galerii Krakowskiej dostępna jest BF:BC2 Limited Edition za 179 zł. Zwykłej nie widziałem.

edit: w Saturnie

Edytowane przez JacobiCrash

Opublikowano

Czy komuś już wysłano bc2 ze sklepu psx?

Dokładnie ...ma ktoś już status WYSŁANE w sklepie PE? Pisali mi,że dzisiaj wysyłają,tylko dziwię się,że tak późno :P

Dzisiaj o 13 zmienił mi się status na wysłane, limitka.

Opublikowano

Czy komuś już wysłano bc2 ze sklepu psx?

Dzisiaj o 13 zmienił mi się status na wysłane, limitka.

Super,a moje nadal nie wysłane. ;]