Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

Cieszy że Vegeta w końcu dostanie nowa formę,ciekawe jak wytłumaczą źrenice w SSB"2",pewnie pozna jakąs część UI przy przemianie.. jaram sie mocno.

PS to nie spoiler wystarczy poczekać do końca endingu ;)

Edytowane przez kudlaty88

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 572,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Ma niebieskie źrenice na samym końcu. Za to jak stoi obok Goku który używa KK to widać, że włosy Vegety mają ciemniejszy odcień niż wcześniej.

Opublikowano

Tak jak Vegeta dla mnie zawsze pozostanie lamusem z przerośniętym ego, tak za tę akcję szacunek

Opublikowano

Dla mnie to było EPICKIE :fsg:

Kreska i ost po prostu miażdży jaja. Tylko final flash na Cellu był lepszy.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Mnie tam zawsze smiesza te ataki, gdzie sie typek odkrywa, a drugi stoi i czeka.

Bezuzyteczny atak w normalnej walce.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Podoba mi się kreska w ostatnim odcinku, momentami zbliżyli się do stylu DBZ, chociaż miejscami widać też, że rysował to jakiś mniej utalentowany artysta i dalej jest kupsztal :P No ale dobra i taka namiastka starego stylu.

7 godzin temu, Figuś napisał:

@Square dałbyś jeszcze raz tutaj linka do tej magi co ma chyba wyjść teraz w styczniu?

Manga w PL wychodzi pod koniec lutego, 28.02 jeśli dobrze pamiętam. Czyli niestety przyjdzie jeszcze trochę poczekać, ale muszę przyznać że trochę się napaliłem, i możliwe że kupię!

Edytowane przez Masamune

Opublikowano

"I'm not sure we can expect an announcement, but Kitano is no longer supervising and Takahashi is, so I'm not sure it makes a difference as long as he has a desire to continue working on DB (which he does)."

Opublikowano

Kto łyka nowe Adasie?

Adasie Mr Satana bym łykał day one :banderas: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy one w ogóle nie są w żadnym stopniu podobne do tych postaci? Gdzie u Cella tyle jasnego?

Opublikowano

Parę screenów z odcinka 123:

26685750_1405303636263799_46951423007328

26240489_1405303839597112_28758440324292

26685575_1405303989597097_91708412868585

26685360_1405304109597085_47796349454326

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Z Dragon Ballem każdy chyba miał styczność za dzieciaka. RTL7 i 2 odcinki dziennie to było coś na co po szkole się czekało :D Teraz ruszył DB Super i wrócili do korzeni z "Ztki", całkiem fajnie się to ogląda. Czekam na mangę, aż wydadzą u nas w PL, w Japonii już powychodziło około 30 tomów, a u nas dalej cisza :/ Mangę DB i DBZ posiadam u siebie na stanie, u mnie must have na półce :) 

S9rqpkZ.jpg

Opublikowano

30 to jest chapterów, tomy są 4. Szybko nadgonimy.

Opublikowano

A to dzięki za poprawienie mnie. Myślałem, że jest z 30 tomów, a to z tego względu iż na YT można sobie sprawdzić do wglądu wszystko w angielskim wydaniu i stąd tak palnąłem :D No ja już zamówiłem na jpfie 3 tomy w premierze i tak czekam, aż w końcu coś się ruszy w tym temacie. Pewnie nie tylko ja :) 

Opublikowano

po dzisiejszym odcinku

pod wzgledem kontentu 

teorie z yt na temat dbs > samo dbs

po dzisiaj juz chyba pier do le i nie ogladam tego szajsu wiecej, juz ciekawsze sa wlasnie te analizy z yt. ale tez beka, bo milion jutuberow analizuje tygodniami kazdy szczegol zapowiedzi, zdjec, wywiadow, oh co to bedzie, co to bedzie. a potem w sobote i dostajemy 15 minutowy seans skladajacy sie z dadadadaddadadada w akompaniamencie kolorow i blyskow, po ktorych normalnemu czlowiekowi sie chce wymiotowac.

kupsztal niesamowity.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

To co według was było słabe w tym odcinku?

Opublikowano

Za tydzien na szczescie chyba odpoczynek od Goku i Vegety, bedzie wiecej Friezy i Gohana.

Opublikowano

Dobry odcinek, takie 7/10. Super jest zobaczyć Goku i Vegetę walczących ramię w ramię, w dodatku przy akompaniamencie świetniej muzyki (nawet jeśli ostatnio nadużywają tego utworu).

Animacja i art nie były najwyższych lotów, ale daleko im do chvjowych - patrz pierwsze odcinki DBS. ;)  Ale ostatni tydzień trochę rozbudził apetyty. Niestety nie zawsze można mieć Takahashiego czy Shidę. 

Transformacja Vegety fajna. Wygląda jak połączenie Super Vegety z Blue i trochę oczami UI.