Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

DB, 1986-89; update: odcinki 28-30... W szczególności w grę wchodzi pewien kadr ze sceny pojedynku Goku z Jackiem Chunem (wiadomix o kogo chodzi xD), na pierwszym Turnieju Sztuk Walki; był to ,,grande finale" zawodów, gdzie nasze ,,koksy" toczyły mega pasjonującą walkę (rozrysowanie, ujęty ruch, dynamika, kolor, długość walki), którą podziwiałem w 28 odcinku DB do pewnego momentu:...

DB odc.28Około10Minuty..jpg

Na wszystkie Świętości nameczańskich smoczych kul?! Dlaczemuż to Goku nie podszedł do Chuna i po prostu, zwyczajnie w świecie go lekko nie popchnął (jak widać na fotce wyżej) w kierunku podłoża z poza ścianki ringu, co, Main Gott!, skutkowało by upadkiem przeciwnika poza ring i to upragnione zwycięstwo Goku?! Ciekawe jaki miałoby to dalszy wpływ na kolejne ruchy Goku i ekipy, jeśli ten wygrałby Turniej? To taki podśmiechujek w stylu Toriyamy: z Goku zrobić niezwykle potężnego młodzieńca, ambitnego i doskonalącego się fizycznie, ale z jednoczesną kreacją jego charakteru, jako mega niewinnego, dziecinnego i totalnie naiwnego. A było tak blisko! Ależ ,,zwał" i zwiecha totalna. :D

21 godzin temu, kotlet_schabowy napisał(a):

Popatrzyłem i aukcji z kompletem jest w sumie niewiele, a jak już są, to ludzie wrzucają wyleżane starocie niewiele taniej, niż wychodzi nowy zestaw xD. Czyli polska klasyka. To już jednak zostanę przy reprincie.

Ewentualnie zostają Ci antykwariaty albo jakieś festiwale w Polsce, Comic-Cony etc., gdzie przyjeżdżają ze stoiskami z używanymi mangami. Może ewentualnie tam. :D

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 610,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź