Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Predator Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano
5 godzin temu, darkos napisał(a):

Aż nagle zjawił się facet z jajami i postanowił to zmienić całkowicie w 100% Więc teraz mamy naprawdę zajebiste kino akcji.

Mogl miec jaja i zrobic swoja wlasna marke oraz wymyslic potwora zamiast zaje.bac i przerobic na komedie rodzinna. No ale wtedy pewnie tylu ludzi nie zostaloby zwabionych do kin. Juz nawet nie wspomne jak kuriozalnie brzmi ze najnowszy film z predatorem jest odpowiedni dla 10latkow.

• Odpowiedzi 809
  • Wyświetleń 95,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Słabizna. Oprócz nachalnej lewackiej propagandy dla przygłupów ("mężczyzna zły, biały człowiek zły, głupi i nieekologiczny, kolorowa kobieta silna i niezależna, niszczy socjalne normy i zamiast zbiera

• Z tym trafianiem w punkt to mielibyscie problemy nawet na paraolimpiadzie.   Nikt nie mowi, ze baba wojowniczka zle, tylko, ze jej cala postac jest zbudowana wokol dazenia do tego. Przez co

• Obejrzałem przed chwilą i naprawdę spoko. Co prawda słabiutkie CGI zdradzało streamingowe korzenie tego tytułu, ale ogólnie można było to przełknąć. Z bohaterką mam problem, bo niby aktorka jest w

Opublikowano
1 minutę temu, Shankor napisał(a):

Ile miałeś lat jak oglądałeś pierwszą część?

Ja miałem 5 albo 6 i przez te scene miałem koszmaryrayos

Capture.PNG

Opublikowano

Piekna rekomendacja, dziecia sie podobalo facepalm. To tak jak by isc na terryfiera i rekomendowac film tym, ze dziecko po seansie zadowlone bo film o przyjazni. Ja bedac w podobny wieku ok 10 lat po obejzeniu predatora mialem traume i nie moglem spac w nocy ze starchu i z tym kojarzy mi sie mysliwy. Stanowcze nie dla zaorania marki i filmu skierowanego dla dziewczynek. Przeciez jak to sie sprzeda to juz takie wok dla calej rodziny zostanie facepalm

Opublikowano
25 minut temu, Shankor napisał(a):

Ile miałeś lat jak oglądałeś pierwszą część? Albo Rambo lub Terminatora?

11 i bylo to na jakims dzieciecym przegladzie wystepow teatralnych. Caly tatr dzieciakow z maks podstawowki a ktos wpadl na pomysl zeby na dlugiej przerwie, w jakims pokoju wlaczyc predatora na vhs. Dziekuje temu czlowiekowi do dzis.

Tyle ze nie zmienia to faktu, ze p1 nie byl robiony pod 11latkow a nowy tak. I w tym tkwi problem. Z doroslej franczyzy zrobiono kino familijne.

Opublikowano

Studio chyba tak bardzo nie wierzy w markę (po klapie The Predator), że poprzedni film był tylko w streamingu, a z tego zrobili PG-13. Chodzi o kasę. Nie twierdzę, że to dobrze, ale rozumiem przyczyny. Też lubię flaki i brutalność, no ale dla garniturów liczy się hajs. Takie czasy. /

Opublikowano

Tutaj mamy to samo co z Venomem. Tam za pierwszym razem nawet pykło, ale za drugim kolejnym już nie. Choć dwójka dopiero po fakcie, bo wielu dało się nabrać na zwiastuny. Zobaczymy jak dalej to pociągną.

Opublikowano
10 godzin temu, darkos napisał(a):

Aż nagle zjawił się facet z jajami i postanowił to zmienić całkowicie w 100%

Największe jaja to miał dałn od Last Jedi, który nie wiedział że robi drugą część trylogii i przez którego trzecią część można było od razu wyrzucić do kosza. Zawsze jest fajnie zrobić burdel jak się nie będzie tego sprzątać.

Buddy movie z predziem i syntetykiem może jeszcze bym przełknął, ale jak słyszę, że w trakcie filmu

dołącza do nich ekipa wesołych stworków i zaczyna się pierdolenie o rodzinie

to ja nie wsiadam do tego pociągu.