Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Predator Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie też skończyłem oglądać. Nawet ten ryjec Predzia tak nie przeszkadzał, ale fakt- zrobili z tego trochę kino "familijne" z tą całą otoczką o klanie. Wiem też co niektórym przeszkadzało, bo spodziewali się po raz kolejny tego, co już dostaliśmy 4 razy w filmach aktorskich. No i sojusz Predatora z "człowiekiem", ma niemiłe skojarzenia z AvP, więc narzekają- a zaczęli już po pierwszym trailerze. Dan poszedł trochę w inną stronę, ma chyba jakiś pomysł na uniwersum i zobaczymy co z tego wyjdzie dalej.

• Odpowiedzi 831
  • Wyświetleń 102,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Słabizna. Oprócz nachalnej lewackiej propagandy dla przygłupów ("mężczyzna zły, biały człowiek zły, głupi i nieekologiczny, kolorowa kobieta silna i niezależna, niszczy socjalne normy i zamiast zbiera

• Z tym trafianiem w punkt to mielibyscie problemy nawet na paraolimpiadzie.   Nikt nie mowi, ze baba wojowniczka zle, tylko, ze jej cala postac jest zbudowana wokol dazenia do tego. Przez co

• Ja już po seansie. Wczoraj byłem. Mózg rozjebany. To jest coś zupełnie innego nieoczekiwanego. W końcu nie patrzysz na Predatora jak na złoczyńcę ale chyba z sympatią bo to młody łowca jest tutaj w c

Opublikowano
W dniu 31.12.2025 o 10:52, PiotrekP napisał(a):

Za tydzień wlatuje na Disneyplus, szybko poszło.

I co? Jest już na Disney'u?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Predator Badlands - czyli historia o dysfunkcjach w rodzinie. Teraz wiem, ze posty o najlepszym predatorze byly spowodowane zatruciem oparami popkornu. Nie jest to zly film ale generalnie bardzo mocno skapany estetyce dzisiejszego hollywoodu. Jest tu jakis dziwny montaz z urywanymi nagle scenami, marvelowskie smieszkowanie, cgi gorsze od tego w pierszym jurassic parku, silne niezalezne kobiety ratujace plec meska i niepotrzebujace ratunku same, garsc plot armoru i nieklejacej sie logiki oraz brak napisow poczatkowych z tytulem filmu wyskakujacym po 15min od rozpoczecia. Oddac trzeba, ze sa tu jakies setupy i payoffy ale tak grubymi nicmi szyte, ze widac je z daleka a nie dopiero kiedy uderza nas w twarz. Zarzut mam tez do pokazywania zycia predatorow. Wiem ze powstala masa komiksow, ktore rozwinely to uniwersum, nadajac chocby ufoludom nazwe, ale jak dla mnie to po prostu zamek barbarzyncy z heroes of might and magic. No akurat tutaj szczep bohatera mieszka na pustyni w lepiance z patykow a do walki uzywa zakrzywionego miecza. Przez to wszystko ma sie wrazenie, ze to po prostu jakies tam kolejne ufoludy a nie metodyczni zabojcy jak w 1 i 2. Na dodatek czuja emouszyns i krzycza w pustke kiedy sa sami i sobie z nimi nie radza. Chce ogladac predatorowego predatora a nie ludzkiego. Koncowka dodatkowo sugeruje kto tak naprawde w tym calym pier.dolniku nosi spodnie. Nie ukrywam ciekawy jestem co tam pokaza ale to ciekawosc typu iksde a nie cos co bedzie mi chodzilo po glowie miesiacami. 6-/10.

Opublikowano

Tylko że predatorowatość predatora to właśnie też dramy i zawody miłosne D

Przedstawiciel predatorów wystąpił z pismem o nie traktowanie ich szufladkowo z powodu jednego predatora w dżungli który nie miał manier.

Opublikowano
14 minut temu, Rtooj napisał(a):

Tylko że predatorowatość predatora to właśnie też dramy i zawody miłosne D

Aha, myslalem ze oni sa nie tylko technologicznie rozwinieci bardziej niz my.