Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 5 godzin temu, darkos napisał(a):Aż nagle zjawił się facet z jajami i postanowił to zmienić całkowicie w 100% Więc teraz mamy naprawdę zajebiste kino akcji.Mogl miec jaja i zrobic swoja wlasna marke oraz wymyslic potwora zamiast zaje.bac i przerobic na komedie rodzinna. No ale wtedy pewnie tylu ludzi nie zostaloby zwabionych do kin. Juz nawet nie wspomne jak kuriozalnie brzmi ze najnowszy film z predatorem jest odpowiedni dla 10latkow.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ile miałeś lat jak oglądałeś pierwszą część? Albo Rambo lub Terminatora?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 1 minutę temu, Shankor napisał(a):Ile miałeś lat jak oglądałeś pierwszą część?Ja miałem 5 albo 6 i przez te scene miałem koszmary
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Piekna rekomendacja, dziecia sie podobalo . To tak jak by isc na terryfiera i rekomendowac film tym, ze dziecko po seansie zadowlone bo film o przyjazni. Ja bedac w podobny wieku ok 10 lat po obejzeniu predatora mialem traume i nie moglem spac w nocy ze starchu i z tym kojarzy mi sie mysliwy. Stanowcze nie dla zaorania marki i filmu skierowanego dla dziewczynek. Przeciez jak to sie sprzeda to juz takie wok dla calej rodziny zostanie
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 25 minut temu, Shankor napisał(a):Ile miałeś lat jak oglądałeś pierwszą część? Albo Rambo lub Terminatora?11 i bylo to na jakims dzieciecym przegladzie wystepow teatralnych. Caly tatr dzieciakow z maks podstawowki a ktos wpadl na pomysl zeby na dlugiej przerwie, w jakims pokoju wlaczyc predatora na vhs. Dziekuje temu czlowiekowi do dzis.Tyle ze nie zmienia to faktu, ze p1 nie byl robiony pod 11latkow a nowy tak. I w tym tkwi problem. Z doroslej franczyzy zrobiono kino familijne.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Studio chyba tak bardzo nie wierzy w markę (po klapie The Predator), że poprzedni film był tylko w streamingu, a z tego zrobili PG-13. Chodzi o kasę. Nie twierdzę, że to dobrze, ale rozumiem przyczyny. Też lubię flaki i brutalność, no ale dla garniturów liczy się hajs. Takie czasy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tutaj mamy to samo co z Venomem. Tam za pierwszym razem nawet pykło, ale za drugim kolejnym już nie. Choć dwójka dopiero po fakcie, bo wielu dało się nabrać na zwiastuny. Zobaczymy jak dalej to pociągną.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 10 godzin temu, darkos napisał(a):Aż nagle zjawił się facet z jajami i postanowił to zmienić całkowicie w 100%Największe jaja to miał dałn od Last Jedi, który nie wiedział że robi drugą część trylogii i przez którego trzecią część można było od razu wyrzucić do kosza. Zawsze jest fajnie zrobić burdel jak się nie będzie tego sprzątać.Buddy movie z predziem i syntetykiem może jeszcze bym przełknął, ale jak słyszę, że w trakcie filmudołącza do nich ekipa wesołych stworków i zaczyna się pierdolenie o rodzinieto ja nie wsiadam do tego pociągu.
Opublikowano 8 minut temu8 min 15 godzin temu, darkos napisał(a):Problemem serii Predator stało się to że każdy film trzymał się tego samego schematu. Każda kolejna historia przedstawiona była z perspektywy człowieka zmuszonego walczyć z istotą z kosmosu. Zmieniały się tylko postacie i w zasadzie lokacja Historyczna, czy to arena drugiej wojny światowej, wyprawy krzyżowe czy spokojne sielańskie życie Indian przerwane przez pojawienie się Predatora. Tak samo było z i filmami i komiksami. Aż nagle zjawił się facet z jajami i postanowił to zmienić całkowicie w 100% Więc teraz mamy naprawdę zajebiste kino akcji. WyszedłemTylko kto prosil o zmiane o 180 stopni? Od 1987 roku czekamy na film z Predatorem, ktory chociaz dorowna oryginalowi pod wzgledem klimatu zaszczucia czy brutalnosci. Chce drugi taki film! A dostajemy albo komedie albo cos, co w ogole nie przypomina Predatora.Podobnie jest zreszta z seria Obcy. Juz chyba za zycia nie doczekamy sie czegos, co dorowna klasykom. Ostatni Alien: Earth to przeciez parodia uniwersum.I nie mowie, ze nie ma miejsca na innowacje, ale nie robmy z Predatora filmu dla dzieci. Edytowane 4 minuty temu4 min przez Lukas_AT