Gooral 9 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 trzeba było iśc do empiku jeśli takowy posiadacie w NS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Tam właśnie zakupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
jack119 1 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja zawsze kupuję w tym samym miejscu, zresztą chyba jedynym, gdzie nabędę pismo w moim "mieście" Mi nieraz brakuje publicystyki w PSX, a poza tym jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Orson, jakiej sieci kioski sprawdzales? Ruch/Kolporter/Relay/Garmond/Fran Press/Empik/inne... ? "Kiosk" to zbyt nieprecyzyjne okreslenie abym mogl cos z tym zrobic. Dzis jest pierwszy dzien sprzedazy pisma. Wczoraj kazdy z kolporterow dostal swoj naklad. Jedni zdaza na godzine zero a inni nie. Kolporter ma.. do Empikow naklad dostarczaja inni kolporterzy. Warto, abys mi napisal jak sie sprawy maja jutro/w poniedzialek. A tak na koniec.. nie znasz sie. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Dziwne bo ja mieszkając w Łańcucie, niespełna 20 tysięcznym nie mam problemu z zakupem PSXa. W prawie każdy kiosku widuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
dexter 19 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Kiedy będzie kolejny Poradnik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Nie da się ukryć, że to najlepszy numer w tym roku. Prawie wszystko w tym numerze mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza
hmiak 0 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 powiem szczerze że to chyba jeden z najlepszych numerów roku, okładka świetna a zawartość jeszcze bardziej.Dzisiaj zakupiłem przejrzałem i musze powiedzieć że rnumer prost pęka od wyśmienitych recenzji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ile dostał MW2 i kto pisał recke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 (edytowane) Numer jak co miesiąc leżał u pana Zbyszka w teczce. Pierwszy raz od kilku miesięcy nie mam pojęcia za co się zabrać. Na razie szybkie przelecenie ocen. Pierwsze WTF, 9 dla nowego Ratchet-a i to 9 za grafikę . Reszta tak jak się spodziewałem oprócz T6. Ratchet dostał aż 10 za grafę od Tornado Taty. Gra go pewnie bardzo zauroczyła. Tak jak ostatni Shift <_< Edytowane 20 Listopada 2009 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
ktosia24 0 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 A co się stało z ostatnim listem chyba komuś wcięło tekst bo brakuje hehehe, ale tak to poza tym chyba najlepszy numer w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Nie wiem coście się Ratcheta uczepili, średnia na gamerankings.com to 88%, praktycznie tyle co dał hiv, z 10 za grafę może trochę przegiął ale na pewno mocne 9 się należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 10 za grafę rzeczywiście przesadzona, ale po ocenach HIV'a dla Dirt'a 2 i Shift'a wszystko jest możliwe A i był bym zapomniał, WTF z ostatnim listem ?? Jedna strona zginęła czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 (edytowane) Ratchet ToD miał identyczną grafikę, zaraz sprawdze czy też miał 10 za grafę jak nie to będzie awantura Koso spłodził bardzo fajne recki (Nobla dla tego kto wymyślił 'scenki rodzajowe' w recce AC2), mimo, że PES ocenił z kolegami ciut za wysoko, ale whine byłby przy ocenie 9, także się nie czepię bo cały syf jest wyszczególniony Uśmiałem się przy recce Tekkena, Mashter to jest oryginał jednak. Where is Myszaq? jedna recka crapulca? Jakaś kara pewnie Numer wygląda na udany, jak znajde coś jeszcze do czepienia się to się odezwę PS. Aha HIV powinień w przyszłym numerze recenzować Saboteura - w końcu on tam "gra" xD Edytowane 20 Listopada 2009 przez black mamba Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobek 18 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 (edytowane) Numer pobierznie przeczytany. Podoba mi się,że w reckach pojawiają się coraz częściej ciekawostki i wywiady z autorami (vide Dragon Age, Uncharted 2). Również oprawa graficzna pisma ostanio miło zaskakuje. W ohayo dział, w Co Gra masaki to dla mnie strata miejsca. Równie dobrze można by opisywac w co gra jakaś panna w Hiszpanii czy Afryce mnie jakoś średnio to interesuje. Juz lepiej by Mazzi recenzował jakiś drugi ciekawy imporcik. Nalegam także na więcej zgrentgenów które fajnie się czyta zwłaszcza wówczas gdy jego uczestnicy "kłócą" się o swoje racje. To powinien być stały element najbardziej głosnych produkcji na które po 3-4 miesiącach patrzyło by się z perspektywy czasu gry emocje opadną. Edytowane 1 Lutego 2012 przez Jacobek Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 (edytowane) A co się stało z ostatnim listem chyba komuś wcięło tekst bo brakuje hehehe, ale tak to poza tym chyba najlepszy numer w tym roku myslalem ze mialem pecha i trafil mi sie felerny numer ale widze kazdy taki jest ;p W ohayo dział, w Co Gra masaki to dla mnie strata miejsca. Równie dobrze można by opisywac w co gra jakaś panna w Hiszpanii czy Afryce mnie jakoś średnio to interesuje. Juz lepiej by Mazzi recenzował jakiś drugi ciekawy imporcik. ja lubie ta rubryke, az tak wiele miejsca nie zajmuje, nie przesadzaj. Za to bym dorzucil druga strone ohayo. Edytowane 20 Listopada 2009 przez Shen87 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Numer swietny....chyba najlepszy w tym roku. Jedno natomiast jest od pewnego czasu irytujace. Mianowicie jakosc screenshotow. Wygladaja strasznie bajkowo....w poprzednim numerze te z trzeciej Forzy nijak sie mialy do wygladu gry. W nowym numerze fotki z Mass Effect 2 maja grube czarne kontury i wygladaja jakby byly pociagniete cell shadingiem...podobnie co nietkore screeny z PESa czy AC2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Koso, świetne recki popełniłeś!!! A recenzja PES2010....dosłownie, jakbym pisał ją osobiście- czyli poezja Z każdym, każdym zdaniem się zgadzam, co chyba zdarza mi się pierwszy raz w życiu. Ściera- powiedz proszę, dlaczego Rachet and Clank dostał tylko dwie strony??? Tytuł na 9, TYLKO (tak, tylk!) dwie strony? Mogłeś przypuszczać, że to będzie gra na mniej więcej tą notę....proszę, nie rób tak więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) Piękna okładka , super zawartość . Pod słowami Orsona podpisuję się i ja . Podnieście cenę i zróbcie wreszcie,żeby ten magazyn wyglądał jak należy. Historia znowu się powtarza mamy końcówkę listopada i hitowe gry na które czekamy od przynajmniej roku dostają po 2 strony , to zdecydowanie za mało Panowie. Popatrzcie co CD Action zrobiło w tym numerze . Pomijam fakt Devil May Cry 4 jako cover DVD . Ale ilość stron magazynu , wszelkie dodatki i jakość całości za 17 goli . Marzę o tym , żeby tak wyglądało PE . Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem ale ekipa CDA ubezpiecza się i pomału przygotowuje się do robienia magazynu PC + konsole . Coraz więcej informacji z "naszego" placu zabaw , zaczynają też robić recenzje co większych konsolowych hitów. No i Assassin?s Creed II ? póki co w wersji na X360. A skoro już o grach konsolowych mowa ? są też recenzje Uncharted 2 oraz Forza Motorsport 3. Edytowane 21 Listopada 2009 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kisa v16 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Piękna okładka , super zawartość . Pod słowami Orsona podpisuję się i ja . Podnieście cenę i zróbcie wreszcie,żeby ten magazyn wyglądał jak należy. Historia znowu się powtarza mamy końcówkę listopada i hitowe gry na które czekamy od przynajmniej roku dostają po 2 strony , to zdecydowanie za mało Panowie. Popatrzcie co CD Action zrobiło w tym numerze . Pomijam fakt Devil May Cry 4 jako cover DVD . Ale ilość stron magazynu , wszelkie dodatki i jakość całości za 17 goli . Marzę o tym , żeby tak wyglądało PE . Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem ale ekipa CDA ubezpiecza się i pomału przygotowuje się do robienia magazynu PC + konsole . Coraz więcej informacji z "naszego" placu zabaw , zaczynają też robić recenzje co większych konsolowych hitów. No i Assassin?s Creed II ? póki co w wersji na X360. A skoro już o grach konsolowych mowa ? są też recenzje Uncharted 2 oraz Forza Motorsport 3. Żeby ten magazyn wyglądał jak należy? Chyba żartujesz. Według mnie on wygląda zdecydowanie jak należy. A jeżeli chodzi o recenzje największych hitów z PC to jeszcze większa przeginka, niż z tym wyglądem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Piękna okładka , super zawartość . Pod słowami Orsona podpisuję się i ja . Podnieście cenę i zróbcie wreszcie,żeby ten magazyn wyglądał jak należy. Historia znowu się powtarza mamy końcówkę listopada i hitowe gry na które czekamy od przynajmniej roku dostają po 2 strony , to zdecydowanie za mało Panowie. Popatrzcie co CD Action zrobiło w tym numerze . Pomijam fakt Devil May Cry 4 jako cover DVD . Ale ilość stron magazynu , wszelkie dodatki i jakość całości za 17 goli . Marzę o tym , żeby tak wyglądało PE . Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem ale ekipa CDA ubezpiecza się i pomału przygotowuje się do robienia magazynu PC + konsole . Coraz więcej informacji z "naszego" placu zabaw , zaczynają też robić recenzje co większych konsolowych hitów. No i Assassin?s Creed II ? póki co w wersji na X360. A skoro już o grach konsolowych mowa ? są też recenzje Uncharted 2 oraz Forza Motorsport 3. Żeby ten magazyn wyglądał jak należy? Chyba żartujesz. Według mnie on wygląda zdecydowanie jak należy. A jeżeli chodzi o recenzje największych hitów z PC to jeszcze większa przeginka, niż z tym wyglądem. Gdzie napisałem żeby PE recenzowało hity z PC ? Wygląd magazynu jest ok , chodzi mi o liczbę stron . 100 to zdecydowanie za mało jak na taki full wypas magazyn. Pamiętasz recenzję Killzone 2 ? przynajmniej 3 gry w tym numerze powinny dostać tyle samo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Gdzie napisałem żeby PE recenzowało hity z PC ? Wygląd magazynu jest ok , chodzi mi o liczbę stron . 100 to zdecydowanie za mało jak na taki full wypas magazyn. Pamiętasz recenzję Killzone 2 ? przynajmniej 3 gry w tym numerze powinny dostać tyle samo miejsca. O, podbijam. Podnieście cenę o kilka zeta (myślę, że nikt się nie obrazi) i dajcie więcej stron, więcej dobrych recenzji :-) Sam numer świetny, wiele rzeczy mnie interesuje, okładka też super. Boli jedynie trochę tekst o banowaniu konsol przez Microsoft (co już koledzy parę postów wyżej zauważyli), rzeczywiście wygląda on jakby pisany był przez fanboja, za bardzo subiektywny : P Cytuj Odnośnik do komentarza
noxious33 71 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) Podnieście cenę, podnieście. Jeśli chodzi o szatę graficzną i ilość tekstu, to rzeczywiście CDAction prezentuje się dużo lepiej, nie mówiąc już o czasopismach zagranicznych (np. Edge). Jeśli chodzi o nowego PSXa to numer grudniowy najlepszy w roku, a i okładka daje radę. Edytowane 21 Listopada 2009 przez noxious33 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) Cene up do 10zł dodając z 30 stron więcej jak to było w tamtym roku chyba 2 numery takie były po 130 stron, o 2 zeta nikt nie zbiednieje Numer najlepszy w tym roku Edytowane 21 Listopada 2009 przez Merson Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 "8" za grafikę w MW2?...Śmieszne... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi