Opublikowano 1 kwietnia 200817 l Co ożywia zabite postacie w Valkyrie Profile Lenneth? Union Plume Edytowane 1 kwietnia 200817 l przez artur_z
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Pytanie do FFXII. Właśnie przechodze przez Mosphoran Highwaste, aby dotrzeć do Salikawood. I mam pytanie: czy na tym etapie gry moge gdzieś kupić czary Bravery i Bubble? Jak tak to gdzie? Czuje że się mogą mi przydać . Z góry dzieki za odp. ;]
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Wspomagam się poradnikiem, bo sam średnio pamiętam Żeby móc kupic czary Bravery/Bubble/Faith musisz mieć zabitych 16 stworków w Mark Hunt, i 200.000 clan points. Nie pamiętam, czy w tym okresie gry możesz juz zabić te 16 stworków czy nie.Gdy już to zrobisz, będziesz mógł kupić te czary w Muthru Bazaar. Tak swoja drogą, to Salikawood i Mosphora nie maja zbyt wymagających przeciwników (chyba, że zamierzasz już teraz porwać się na Exodusa, ale uwierz mi - nie chcesz ) Edytowane 27 kwietnia 200816 l przez zaton666
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Właśnie głównie te czary mi są potrzebne na Exodusa. Bo słyszałem że ciężkawy troche. Wole w Finalach załatwiac sprawy od razu . Kurcze, to jeszcze kilka huntow musze zrobić, ech. Clan points to pikuś bo mam gdzieś koło 400 tysięcy. Dzięki za pomoc . Edytowane 27 kwietnia 200816 l przez Mace
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Nie wiem, czy to Ci pomoże, ale Exodus lubi używać silnych czarów, pokroju Flare czy Scathe. A i radzę się zaopatrzyć w zaklęcia ożywiające (raise itp.) bo przy tym cholerstwie nie mozna używac itemów Edytowane 27 kwietnia 200816 l przez zaton666
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Dzieki. Acha, i włacha, jak aktywowac kapiliczki w tej osadzie na mosphoran? Podochodzę do kapliczek i nic. Jestem po quescie szukania moggli w Salikawood i King Bomba pokonałem. (mam chrapke na tego Exodusa chyba:P)
Opublikowano 9 maja 200816 l Glupie pytanie,no ale coz... czy save dragon quest 8z normalnej wersji bedzie dzialal na platinum?
Opublikowano 24 maja 200816 l Pytanie z Dragon Questa VIII: gdzie znajduje się lokacja, w której najbardziej opłaca się levelować postacie? Nie chodzi mi tą górę, gdzie są slimki (nie mam do nich cierpliwości).
Opublikowano 24 maja 200816 l No to Cię rozczaruję bo najlepsza jest właśnie ta góra. A oprócz niej gdzie się opłaca najbardziej pakować?
Opublikowano 7 czerwca 200816 l Mam takie trochę dziwne pytanie. Mind flayer - potworek pojawiający się w bardzo wielu RPGah, zarówno papierowych jak i elektronicznych. Skąd wzięła się w ogóle ta postać ? Jakaś legenda jest z nią powiązana, czy to po prostu chory wymysł jakiegoś pijanego Develoupera ? : ) Jakby ktoś nie kojarzył, to wygląda tak: http://vnmedia.ign.com/nwvault.ign.com/NWN...res/mindpa2.jpg
Opublikowano 7 czerwca 200816 l Mind flayer albo Illithid pochodzi z papierowego systemu RPG o nazwie AD&D(Advanced Dungeons and Dragons) ze świata Forgotten Realms bodajże. Myśle sobie że ktoś się za dużo mitów Chtulu naczytał i stąd ta inspiracja do stworzenia człowieka-ośmiornicy
Opublikowano 8 czerwca 200816 l FFXII jakie rady do Cuchulainn'a? ciagle mnie bije, rzuca immobilise, ogolnie jakis zryty jest z góry dzięki!
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Remedy remedy i jeszcze raz remedy Warto mieć Bubble, założonego shella i coś przeciwko statusom (zastanów się, który Cię najbardziej irytuje, i się przed nim zabezpiecz ) Który masz level BTW ? Troche ciężko mi radzić, bo grałem dawno, a tego osobnika brałem mając 99 lvl Edytowane 8 czerwca 200816 l przez zaton666
Opublikowano 8 czerwca 200816 l 51 lv moja główna trójką która gram(reszte olałem ). jesli chodzi o bubble to mam kazda postacia bubble belt. ok, dzieki za pomoc, spróbuje jeszcze raz i dam znac jak pojdzie .
Opublikowano 14 czerwca 200816 l Mam pytanie o FF7, gralem kilka lat temu w wersje po niemiecku i w czasie gry trafilem na scene jak Zack jedzie z Cloudem(?) na odkrytej ciezarowce, siedza i gadaja. Nie chodzi mi o scene jak jada do Nibelheim razem z Sephirotem. Kilka dni temu ponownie skonczylem FF7 ale sceny o ktora mi chodzi nie widzialem a bardzo bym chcial, w jaki sposob moge ja aktywowac, gdzie sie udac z kim pogadac ? EDIT : Teraz sie jeszcze zastanawiam czy mi sie ta scena nie przywidziala przypadkiem, ale to bylo tyle lat temu ze naprawde nie pamietam.
Opublikowano 14 czerwca 200816 l Umm.. Widziałem kiedys urywek anime FF:Unlimited, i tam była taka scena. Może Ci się pomyliło
Opublikowano 15 czerwca 200816 l Nie no pamietam ze taka scena byla w grze, zostawilem sobie kilka sejwow wiec jak ktos by mi powiedzial gdzie, co i jak to mam jeszcze mozliwosc poszukania tego momentu.
Opublikowano 15 czerwca 200816 l A to nie jest przypadkiem flashback Clouda w piwnicy w posiadłości Shinry w Nibelheim?
Opublikowano 22 czerwca 200816 l Siemka. Proszę o odzew kogoś kto ukończył Xenogears na PSX'a bo mam problem nie do rozwiązania! Proszę o kontakt. (dowolny)
Opublikowano 24 czerwca 200816 l DQ VIII - Co chwilę utykam! Tym razem byłem w zamku Jessici, pogadalem z nią przy pomniku i nic juz tam nie bylo ciekawego. Ponoć ona miała gdzieś na mnie czekać (chyba w tym miasteczku w ktorym mieszkala) ale nie ma jej nigdzie. Gdzie ona jest? ;]