Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Mieliście problem z sidequestem "odciągnij gliny"? tuż obok fight clubu bodajże w Central? Znacznik misji mam gdzieś za blokami i za cholerę nie mogę się tam dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
futro111 1 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 poszukaj wejścia do budynku, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Wskaźnik triady da się jakoś nabijać po zakończeniu fabuły? Brakuje mi pół do maksymalnego, powtórzyłem jakąś misję z Social Clubu, ale wskaźnik nie urósł Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Wskaźnik rośnie jeżeli pobijasz swój wynik w danej misji. Szukaj misji gdzie zdobyłeś mało punktów i powtarzaj. edit: warto jeszcze założyć strój co daje 15% exp do triady Edytowane 1 Września 2012 przez bartiz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Dzięki, wracam podbijać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Porobilem wszystkie przysługi jakie były na mapie i w stystykach pokazało że zrobiłem 33 a wszystkich jest 36 i te 3 pozostalych nie ma na mapce Edytowane 15 Września 2012 przez LionelPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Neox 158 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Niektóre pokazują się tylko jak jesteś blisko nich i w dodatku o określonej porze dnia (w nocy ich nie ujrzysz). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Gdzieś czytałem, że do nabicia kompletu punktów reputacji trzeba się jakoś postarać i że po skończeniu gry nie można ich już więcej zdobywać. Czy faktycznie tak jest? Nie chcę czytać jakiś poradników, żeby sobie fabuły przypadkiem nie zaspojlować (jestem dopiero po 5-6 misjach fabularnych). Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Tak, moze Ci braknac punktow do zaliczenia triady na maksa, musisz jak najwiecej pu nktow triady dostawac po prostu, chyba ze masz dlc z shaolin to tam mozesz nabic co brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 W dowolnym momencie można powtarzać wcześniej wykonane misje i poprawiać wyniki, więc nie przejmuj się tym. Pod koniec gry zgarniesz dobre ciuchy dające +15% expa Triady i wtedy możesz się wziąć za poprawianie wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza
charlesz 0 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No właśnie, czy komuś udało się wbić 10 lvl traidy bez posiadania dlc z mnichami? Straaaaasznie to wolno idzie, nawet jak się posiada odpowiednie ciuchy. Po każdej misji wzrasta dosłownie milimetr paska postępu, a nawet i wcale. Jestem dopiero w połowie 9 lvl. Może zna ktoś jakiś lepszy sposób na to? Toć to zapowiada się dwa lata grania... Jest jeszcze do kupienia na PSS jakaś paczka zawierająca m.inn. 8250 punktów doświadczenia do poziomu triady, tylko nie wiadomo ile realnie zwiększa się pasek. Kupił ktoś i sprawdził to organoleptycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Bo musisz poprawiać swoje wyniki. Zobacz sobie w tym socialu, w których misjach masz najmniej trójkącików i je wykonuj. Ja poprawiłem raptem ze 2 misje i od razu wbiłem lvl 10 bez żadnego dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 mam pytanko w statystykach jest kategoria Zadania 2/30 i mam pytanie: które są te zadania? jak do nich dotrzeć itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 żółte kółka z ludkiem na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Dzięki za odpowiedzi, tylko chodziło mi bardziej o te punkty XP co to w menu się nazywają "korzyści z reputacji" - dostaje się je za misje poboczne i potrzeba ich do noszenia nowych ciuchów lub kupowania samochodów - tego podobno nie można dorobić po skończeniu gry. A to, że policyjne i triady można dorobić po skończeniu misji - to dobrze wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Face'a (reputację) powinieneś spokojnie nabić przed zakończeniem gry, jeżeli będziesz wykonywać przysługi (favors) albo uczestniczyć w wyścigach. Polecam też sprawdzenie 4 fight clubów, bo po ich przejściu też się dostaje ładny bonusik. No i oczywiście obowiązkowe noszenie zegarka/okularków/czegokolwiek co dodaje bonusowe +x% do zdobywania tego typu doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Dzięki za szybką odpowiedź, w takim razie mogę spokojnie przechodzić grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 No, 100% wyciągnięte, platyna wbita. Klimat, system walki, gameplay i fabuła to zdecydowanie mocne punkty tej gry. Minusy w moim odczuciu leżą głównie w warstwie technicznej, gdyż grywalnościowo nie mam osobiście nic do zarzucenia. Chciałbym rownież podkreślić fakt, że mamy tu przyjemna i wpadającą z przyjemnością platynę, co nie zdarza się przecież wybitnie często. Jak dla mnie jeden z lepszych tytułów tego roku i chyba największe zaskoczenie roku póki co. Gorąco polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jak w tej grze umieścić wybrana fure w garażu/parkingu? To ja jestem tak ograniczony i nie potrafię tego znaleźć czy ta gra jest tak ograniczona i nie ma w niej ani tuningu aut ani możliwości ich naprawiania? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Tylko auta, które kupisz trafiają do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie wiem czy to wina mojej konsoli czy gry ale dzisiaj zawiecha spotkała mnie 3 razy Co prawda grałem praktycznie cały dzień i pod wieczór się to zaczęło z coraz mniejszymi przerwami. Ale jak na razie gierka wymiata, spoko klimat, ciekawe misje. Model jazdy jest nawet ok, nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 mnie osobiscie, model jezdy bardzo sie podoba - imho jest o wiele lepiej niz w gta4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Troche pogralem i jest dobrze - czuc azjatycki klimacik. Postac troche smiesznie sie przechyla podczas biegania kiedy wychylimy analoga w bok, poza tym kamera jest za sztywno przyczepiona do pojazdow i podczas lekkiego skrecania zle to wyglada. Sterowanie nie jest zle, ale pojazdy troche bardzo slabo hamuja i podczas gwaltownego hamowania az podskakuje tyl. Z innych szczegolow to zauwazylem, ze podczas ruszania i hamowania widac w skuterku, ze przednie kolo nie jest przyczepione do reszty pojazdu, widac szczeline i smiesznie to wyglada - nie wiem gdzie byli testerzy i ogolnie producenci, dziwne, ze tego nikt nie zauwazyl - ja od razu zwrocilem na to uwage. Ciekawe sa za to male, szybkie misje poboczne, dziwi za to troche brak mozliwosci skoku dla glownego bohatera. Poki co caly dubbing w grze jest troche niewyrazny, ale to przeciez "azjatycki angielski", wiec moze bylo takie zalozenie i po prostu mialo byc oryginalnie. Graficznie troche nierowno bo miejscami gra wyglada dobrze, a gdzie indziej slabo, wiec zalezy na co patrzec. Poki co wieksze wrazenie zrobil na mnie niedawno kupiony Just Cause 2 - tam sterowanie pojazdami, ich fizyka oraz umieszczenie kamery sa lepsze. Edytowane 4 Października 2012 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Mi z kolei JC2 totalnie nie przypadł do gustu i zraził do siebie archaizmami i nieprzemyślaniem. SD z kolei w kwestii grafiki rzeczywiście jest nierówny, wystarczy pobujać się w chaszczach, a później przejechać się wieczorową porą przez dowolną rozświetloną neonami ulicą - różnicę widać jak na dłoni. Kamera jest faktycznie nie do końca udana. Próbowałem obrócić niejednokrotnie szybko kamerę wokół auta, lecz ta kompletnie wariowała. Również GPS miewał humory i pokazywał dziwną drogę do celu. To jednak techniczne szczególiki, które przy świetnej całej reszcie chyba można wybaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Dla mnie SD to gra na jeden strzał. To niby sandbox ale na takich zasadach jak LAN czy Mafia 2 - głównie liczy się tu story i wypełnianie misji z głównego wątku fabularnego. Dlatego, jako gra z otwartym światem, JC2 uważam za grę o oczko lepszą. Graficznie JC2 niszczy SD i większość gier w ogóle! Przecież w tym tytule można zanurkować i podziwiać koralowce!! Edytowane 4 Października 2012 przez Kalinho_PL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi