Opublikowano 20 października 20177 l Jestem w połowie 4 sezonu i jest całkiem sympatycznie. Z ciekawości opaliłem dwa odcinki z najnowszego, tak żeby zobaczyć jaka jest różnica poziomu. No i nie da się tego oglądać ;/ Sheldon się znormikował strasznie, żarty kompletnie nieśmieszne, a czas antenowy dla tych nowych dziewuch to kompletna strata czasu. Penny za to jak wino Ciekawe do którego sezonu wytrzymam.
Opublikowano 21 października 20177 l Oddałbym wiele, za nowy sitcom dorównujący Dwóch i Pół, Przyjaciołom czy sezonom 1-4 BBT, jak pisze Masorz. Mam cichą nadzieję, że Netflix, kiedyś zarządzi w tym temacie.
Opublikowano 21 października 20177 l Oglądałeś Parks And Recreation? Pierwszy sezon zaledwie dobry, ale reszta kosi w mojej opinii.
Opublikowano 21 października 20177 l Nienawidze sitcomów, ale pierwsze sezony bigbang to było mistrzostwo. Przestałem ogladac po smierci matki Howarda Edytowane 21 października 20177 l przez Shen
Opublikowano 21 października 20177 l Oglądałeś Parks And Recreation? Pierwszy sezon zaledwie dobry, ale reszta kosi w mojej opinii. Najlepszy sitcom obok Biura
Opublikowano 21 października 20177 l Oglądałeś Parks And Recreation? Pierwszy sezon zaledwie dobry, ale reszta kosi w mojej opinii. No właśnie nie. Ciągle zapominam o tym serialu. Zaraz go sobie pożyczę. Edytowane 21 października 20177 l przez chris85
Opublikowano 21 października 20177 l Parks and Recreation jest GOTY, ścisła czołówka moich ulubionych seriali ever.Pierwszy sezon jest nawet nie dobry, a mocno średni, ale później do samego końca czysty geniusz.
Opublikowano 22 października 20177 l Oddałbym wiele, za nowy sitcom dorównujący Dwóch i Pół, Przyjaciołom czy sezonom 1-4 BBT, jak pisze Masorz. Mam cichą nadzieję, że Netflix, kiedyś zarządzi w tym temacie. Jest wiele sitcomów które zjadają na śniadanie te wspomniane przez ciebie i to nie jest moja opinia, tak jak napisane w książce.
Opublikowano 22 października 20177 l nawet bym napisał, że to nie sztuka dla serialu byc śmieszniejszym* od BBT Dwóch i Pół czy przyjaciół. *każdy ma inną tolerancje na żarty i rodzaj poczucia humoru.
Opublikowano 22 października 20177 l Jest wiele sitcomów które zjadają na śniadanie te wspomniane przez ciebie i to nie jest moja opinia, tak jak napisane w książce. Możesz podać przykłady? Curb your enthusiasm planuje sprawdzić, ale parks mi ani trochę nie podeszło. Natomiast przyjaciele są u mnie na drugim miejscu wśród sitcomów.
Opublikowano 23 października 20177 l Uff, jak dobrze, że mam bardzo małe wymagania i przy TBBT cały czas się dobrze bawię.
Opublikowano 15 listopada 20177 l Właśnie leci w tle jakiś stary sezon na Comedy Central i stwierdzam, że Jim Parsons jest geniuszem.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 12 sezon w 2019 będzie ostatnim Edytowane 22 sierpnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l 9 godzin temu, sprite napisał: 12 sezon w 2019 będzie ostatnim Wreszcie, trwało to o 12 sezonów za długo.
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Pierwsze sezony były całkiem śmieszne jak byli jeszcze grupką nerdów bez kobiet. Albo inaczej, Jim Parsons jako Sheldon był śmieszny i to on dźwigał ten bajzel.