Skocz do zawartości

The Big Bang Theory

Featured Replies

Opublikowano

nom, przestałem oglądać 

wyjątkowe gófno

• Odpowiedzi 606
  • Wyświetleń 48,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• podbijam, bo obejrzeniu jednego odcinka mialem ochote zabić wszystkich którzy przyłożyli rękę do stworzenia czegoś takiego. Chyba nic bardziej nie-smiesznego nie da sie zrobic, chryste.

• Lubie ten serial, ale bez Sheldona byłby 100 razy lepszy

Opublikowano

Jestem w połowie 4 sezonu i jest całkiem sympatycznie. Z ciekawości opaliłem dwa odcinki z najnowszego, tak żeby zobaczyć jaka jest różnica poziomu. No i nie da się tego oglądać ;/ Sheldon się znormikował strasznie, żarty kompletnie nieśmieszne, a czas antenowy dla tych nowych dziewuch to kompletna strata czasu. Penny za to jak wino :obama:

Ciekawe do którego sezonu wytrzymam.

Opublikowano

Oddałbym wiele, za nowy sitcom dorównujący  Dwóch i Pół, Przyjaciołom czy sezonom 1-4 BBT, jak pisze Masorz. 

Mam cichą  nadzieję, że Netflix, kiedyś zarządzi w tym temacie. 

Opublikowano

Oglądałeś Parks And Recreation?

Pierwszy sezon zaledwie dobry, ale reszta kosi w mojej opinii.

Opublikowano

Nienawidze sitcomów, ale pierwsze sezony bigbang to było mistrzostwo. Przestałem ogladac po

smierci matki Howarda

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Najlepszy sitcom obok Biura

Opublikowano

No właśnie nie. Ciągle zapominam o tym serialu. Zaraz go sobie pożyczę. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Parks and Recreation jest GOTY, ścisła czołówka moich ulubionych seriali ever.

Pierwszy sezon jest nawet nie dobry, a mocno średni, ale później do samego końca czysty geniusz.

Opublikowano

Oddałbym wiele, za nowy sitcom dorównujący  Dwóch i Pół, Przyjaciołom czy sezonom 1-4 BBT, jak pisze Masorz. 

Mam cichą  nadzieję, że Netflix, kiedyś zarządzi w tym temacie. 

Jest wiele sitcomów które zjadają na śniadanie te wspomniane przez ciebie i to nie jest moja opinia, tak jak napisane w książce. 

Opublikowano

nawet bym napisał, że to nie sztuka dla serialu byc śmieszniejszym* od BBT Dwóch i Pół czy przyjaciół.

*każdy ma inną tolerancje na żarty i rodzaj poczucia humoru.

Opublikowano

Jest wiele sitcomów które zjadają na śniadanie te wspomniane przez ciebie i to nie jest moja opinia, tak jak napisane w książce. 

Możesz podać przykłady?

Curb your enthusiasm planuje sprawdzić, ale parks mi ani trochę nie podeszło. Natomiast przyjaciele są u mnie na drugim miejscu wśród sitcomów.

Opublikowano

Uff, jak dobrze, że mam bardzo małe wymagania i przy TBBT cały czas się dobrze bawię.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie leci w tle jakiś stary sezon na Comedy Central i stwierdzam, że Jim Parsons jest geniuszem.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

To nie skasowali tego jeszcze?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pierwsze sezony były całkiem śmieszne jak byli jeszcze grupką nerdów bez kobiet. Albo inaczej, Jim Parsons jako Sheldon był śmieszny i to on dźwigał ten bajzel.