Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 761,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Opłaca się brać Dear Esther w cenie promocyjnej? Czy lepiej poczekać na większą zniżkę (albo na humble bundle)?

Opublikowano

Teraz wszystkie bundle i tak są w granicach 3-5 jeżeli chcesz steamowe klucze. Mnie Esther zupełnie nie kręci, ale imo nie opłaca się czekać bo 50% teraz czy 66% za miesiąc to niewielka różnica przy tak taniej grze.

Opublikowano

Civilization V i Red Orchestra 2 za darmo na Steamie do jutra.

Opublikowano

Nie "za darmo" tylko free weekend. Pograć możesz dwa dni, ale kupić nadal musisz.

Za darmo to był Fallout 2 na GOG, albo Dis(pipi)les 2 na GMG. ;)

Opublikowano

Już wystarczy 7,33$

Kto nie ma Bastionu [anyone?] , szczerze polecam. Narracja niszczy system :)

Opublikowano

Bastion jest na 7.0 maks. Co prawda jestem ledwo po 3 godzinach, ale oprocz ladnego stylu graficznego i fajnej muzyki w grze nie ma nic genialnego.

Co nie zmienia faktu, ze powinno sie zagrac.

Opublikowano

Co kto lubi, nie?

Dla mnie jest świetny właśnie ze względu na całą otoczkę.

Opublikowano

no i ?

Juz od kilku dni bylo wiadomo, ze gra bedzie na Steamie. Teraz ludzie sie zastanawiaja czy gra bedzie tylko Steamowa, czy tez bedzie uzywac comba "Steam + GfWL".

Opublikowano

Nie wiem, pewnie zobaczyłem niusa na steamie i pomyślałem "O, WKLEJE NA FORUM BO WSZYSCY NARZEKALI ŻE BĘDZIE TYLKO NA ŁINDOŁS LAJW" :confused:

btw.

http://www.amazon.com/Sword-Stars-II-Winter-Download/dp/B005Z499V2/ref=br_lf_m_1000716161_1_4_ttl?ie=UTF8&s=videogames&pf_rd_p=1370327522&pf_rd_s=center-4&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000716161&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1X92HRPWR951QF1M0NC4

promo na steamowe Sword of the Stars II: Lords of Winter. Jest też nie steamowa Complete collection za 5$

Edytowane przez scuff

Opublikowano
Okazuje się, że tylko wersja cyfrowa nabyta za pośrednictwem usługi Valve będzie ściśle związana ze Steamem, natomiast pudełkowa edycja – zgodnie z pierwszymi zapowiedziami – zostanie sprzężona z Games for Windows Live.

http://www.gram.pl/news_8APeG,28_Wymagania_sprzetowe_Dark_Souls_Prepare_to_Die_Edition_ujawnione.html

Opublikowano

to jest ta edycja to ma nie chodzić w full hd i dodatkowo mieć nałożony limit 30fps?

Opublikowano

to jest ta edycja to ma nie chodzić w full hd i dodatkowo mieć nałożony limit 30fps?

Eeeeee, a to mają być jakieś dwie wersje? O.o

Opublikowano

To był sarkazm Edziu ;)

nie bylbym pewien :

wypowiadal sie z 2 miesiace temu gosc z studia i mowil ze to bedzie port 1-1 z konsol

rozdzielczosc ta sama i framerate zablokowany na 30 fps

Opublikowano

No czyli rozdzielczość 1/2 720p i 30 fpsów.

Grejt. Chuj im w dupe.

Opublikowano

lepsze stałe 30fpsów niż slajdszoł w lokacji Blightown który miał miejsce na konsolach :P

Opublikowano

Kto każual ten nie kupi, wiadomo.

Bu-hu, tekstury za słabe. (pipi)owa gra, -5/10.