Opublikowano 30 listopada 201212 l Przeważnie jak coś mają zamiar dodac to jest info że "X titles will unlock later", a teraz takowego nie widziałem. Umknęło mi? czasami dodaja znienacka btw 2 mln $ zarobione @down to mialem na mysli. Nie wiem czemu napisalem cos innego Edytowane 30 listopada 201212 l przez SzewczykDratewka
Opublikowano 30 listopada 201212 l troche przesadziles bo dopiero niecale 400 tys poszlo. za to ponad 2 mil $$$ zebrali skusilem sie na to saints row 3 i narazie nie zaluje
Opublikowano 30 listopada 201212 l Przeważnie jak coś mają zamiar dodac to jest info że "X titles will unlock later", a teraz takowego nie widziałem. Umknęło mi?Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek w humble bundle coś takiego było. W pozostałych, pokroju indie gala owszem. Wszystkie ostatnie HIB miały jakiś bonus po czasie. Toż to już norma.
Opublikowano 30 listopada 201212 l Ej tutaj dostajemy jeden kod na cala paczke gier czy tak jak bylo - kazda gra ze swoim kodem? Sie pytam bo czesc juz mam to bym oddal ziomeczkowi.
Opublikowano 30 listopada 201212 l Eeeee, ale jak "tak jak było" ? Ja często dostawałem jeden CD-key do wszystkich gier i to mi dodawało X tytułów na Steam. Nie przypominam sobie bym nagle dostał 7 cd-keyów kiedyś O.o Potem dostawałem ewentualny drugi Steam-key jeżeli z czasem dodali kolejne gry. Ale pojedynczo sobie nie przypominam.
Opublikowano 30 listopada 201212 l Hmm, mozliwe, ze tak wlasnie bylo, ale mi sie pokićkało. Dawno nie brałem humbli. Dzieki.
Opublikowano 30 listopada 201212 l Dostaje się dwa klucze, jeden do Saints Row, drugi do reszty gier That makes sense too
Opublikowano 3 grudnia 201212 l wydaje sie ze na steam kolejny mini sale (trwa tydzien). tym razem z okazji dostosowania steama do telewizorow czy siakos tak wiec przecenili gry przyjazne padom.
Opublikowano 3 grudnia 201212 l po przejsciu lego star wars 2 na 100% nie moge juz patrzec na te serie.
Opublikowano 3 grudnia 201212 l W żadne nigdy nei grałem, a się trochę napaliłem na LotR ostatnio....
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Wlasnie zauwazylem cos takiego jak Steam Big Picture. Rewelka. MS i Sony powinni sie uczyc od Valve lol.
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Solo też jest "fun". Jedynka nie miała co-opa i też była "fun". To już raczej we wspomniane gry LEGO powinno się grać w co-opie tylko. Star Wars miałem dość po 30min. Za duża monotonia jak na bieganie samemu. Edytowane 4 grudnia 201212 l przez Suavek
Opublikowano 4 grudnia 201212 l @Suavek: Popraw mnie, ale większość (wszystkie poza 1?) z tych LEGO ma co-opa tylko lokalnego. Ino chyba tylko LEGO: LotR ma multi online? Nie?
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Wlasnie zauwazylem cos takiego jak Steam Big Picture. Rewelka. MS i Sony powinni sie uczyc od Valve lol. Być może. Ale ja czekam aż Valve usprawni nowy interfejs, ale z tym pewnie to jest kwestia czasu. Wkurza mnie, że do niektórych rzeczy nie można dojść z poziomu nowego okna. Profile graczy wyświetlane są na starym modelu, a gdy jestem w grze i chce coś szybko sprawdzić na steamie, to już zakrawa o frustracje. Generalnie nowe okna mi się bardzo podobają, ale z tym czy jest to dobry pomysł poczekam do jakiegoś senswonego update'a.
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Jest może jakaś lista gier , które w wersji pudełkowej idzie dodać do steama?
Opublikowano 4 grudnia 201212 l @Szakira Wpisujesz w Googla tytuł gry oraz "steamworks" Jeżeli znajdziesz info, że dana gra go ma, to można kupić boxa. Lista owych gier na Steam jest chyba słabo aktualizowana.
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Dawać patrioci, kupować !!!! http://store.steampo...d.com/sub/18456 To ma byc "polish" bundle? Jakis zart
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Trochę o Steam, trochę o nowym Windowsie... http://hajducek.pl/2670/windows-8-jako-platforma-do-gier-koszmary-gabea-n/