Opublikowano 15 lipca 201311 l Nie grałem, ale potwierdzam. Maaaasa ludzi jest Herosami VI zawiedziona. Wiem, że już jesteśmy w połowie Sale'a ale może komuś się przyda guide mały: http://www.rockpapershotgun.com/2013/07/13/steam-summer-sale-ultimate-hyperguide/
Opublikowano 15 lipca 201311 l a ja za moje karty z 3 gier zarobilem 1,59€ :potter: jeszcze mam chyba ze 3 gry z ktorych moge miec karty, moze mi sie uda dozbierac do portala 2 zanim sie skonczy promo...
Opublikowano 15 lipca 201311 l Trine 2 3-pak. Kto się pisze ? e: już nie ważne Edytowane 15 lipca 201311 l przez raven_raven
Opublikowano 15 lipca 201311 l Hirolsy 6 fajne? Spodobaja sie fanbojowi trojeczki? NIE POLECAM ... zakupiłem na premierę i ...szkoda gadać.
Opublikowano 15 lipca 201311 l Da się, są tanie jak barszcz Wystarczy że wejdziesz w sklepie w zakładke Fallout New Vegas i tam będziesz mieć
Opublikowano 15 lipca 201311 l No właśnie sobie przeglądałem i zauważyłem Nawet jak masz podstawkę to bardziej opłaca się wziąść Ultimate Edition
Opublikowano 15 lipca 201311 l Odpalilem Torchlight2. 1 boss i juz rzucałem (pipi)ami xD czuje sie jak za starych dobrych czasów grając w diablo gdy nie bylo taxi a wszystko moglo mnie zabic pierdnięciem
Opublikowano 15 lipca 201311 l "July 11 - July 22" Miło jest podyskutować w tym temacie, ale tak patrząc na niektóre pytania, to serio byście czasem zerknęli na stronę główną, albo do wyszukiwarki...
Opublikowano 15 lipca 201311 l Po randomach żebrzących o czypieńdziesiąt na gierki już nic mnie nie zdziwi przy wyprzedażach na Steamie. Pytania o datę zakończenia SSS nie są takie złe ;-)
Opublikowano 15 lipca 201311 l "July 11 - July 22" Miło jest podyskutować w tym temacie, ale tak patrząc na niektóre pytania, to serio byście czasem zerknęli na stronę główną, albo do wyszukiwarki... Ja nie mogę się doczekać, kiedy wpadnie kolejna osoba i zapyta, o co chodzi z tymi kartami .
Opublikowano 15 lipca 201311 l oj tam oj tam, tutaj najszybciej sie moglem dowiedziec ocb niz zmudnie sledzic 50 niepotrzebnych linijek na steamie :potter: a co do randomow: kto wspomoze symbolicznym 1€?
Opublikowano 15 lipca 201311 l oj tam oj tam, tutaj najszybciej sie moglem dowiedziec ocb niz zmudnie sledzic 50 niepotrzebnych linijek na steamie a co do randomow: kto wspomoze symbolicznym 1€? prześle ci 1e za jedyne 5zł
Opublikowano 15 lipca 201311 l ja juz wspomoglem ravena symbolicznymi 20 groszami swoja droga torchlight znowu kilka lat przed diablo jesli chodzi o dobre pomysly. np to ze itemy wymagaja lvla ALBO jakies minimalnej wartosci wspolczynnikow postaci np luk ktory wymaga lvl 16 albo 15 str+40 dex dzieki czemu moge go zalozyc juz na lvlu 7.
Opublikowano 15 lipca 201311 l Jak mozna nabic lvl steam'a (bez kompletowania kart) przynajmniej o te 50xp bo brakuje mi tyle zeby moc dostawac karty co trzecie glosowanie ? :0
Opublikowano 15 lipca 201311 l wiecej gier, wiecej lat odkad jestes na steam, poprzednie eventy. najszybciej wyleveluja cie jakies humble bundle albo wlasnie karty. z takiego psychonauts to po 0,08 euro juz chyba sa btw. zmienilem zdanie i jednak czekam jeszcze na jedna gre. ktos bedzie chetny na 4pack castle crashers jesli wpadnie do 75% mniej zone? actualy nevermind. jesli trafi do 75% to styknie mi z kasy za minimalizowanie gier Edytowane 15 lipca 201311 l przez Gattz
Opublikowano 15 lipca 201311 l kupilem pakiet kart z psychonauts i nie podnioslo mi poziomu, moze dla tego ze go nie mam Edit: dobra wychu*jalem sie Edytowane 15 lipca 201311 l przez flaczki