Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 716 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

a ja za moje karty z 3 gier zarobilem 1,59€ :potter: jeszcze mam chyba ze 3 gry z ktorych moge miec karty, moze mi sie uda dozbierac do portala 2 zanim sie skonczy promo...

Opublikowano

Hirolsy 6 fajne? Spodobaja sie fanbojowi trojeczki?

NIE POLECAM ... zakupiłem na premierę i ...szkoda gadać.

Opublikowano

Da się, są tanie jak barszcz :)

Kosztują więcej niż edycja Ultimate. ;)
Opublikowano

Odpalilem Torchlight2.

1 boss i juz rzucałem (pipi)ami xD

czuje sie jak za starych dobrych czasów grając w diablo gdy nie bylo taxi a wszystko moglo mnie zabic pierdnięciem

Opublikowano

"July 11 - July 22"

Miło jest podyskutować w tym temacie, ale tak patrząc na niektóre pytania, to serio byście czasem zerknęli na stronę główną, albo do wyszukiwarki... ;)

Opublikowano

Po randomach żebrzących o czypieńdziesiąt na gierki już nic mnie nie zdziwi przy wyprzedażach na Steamie. Pytania o datę zakończenia SSS nie są takie złe ;-)

Opublikowano

"July 11 - July 22"

Miło jest podyskutować w tym temacie, ale tak patrząc na niektóre pytania, to serio byście czasem zerknęli na stronę główną, albo do wyszukiwarki... ;)

Ja nie mogę się doczekać, kiedy wpadnie kolejna osoba i zapyta, o co chodzi z tymi kartami ;).

Opublikowano

oj tam oj tam, tutaj najszybciej sie moglem dowiedziec ocb niz zmudnie sledzic 50 niepotrzebnych linijek na steamie :potter: :D a co do randomow: kto wspomoze symbolicznym 1€? :D

Opublikowano

oj tam oj tam, tutaj najszybciej sie moglem dowiedziec ocb niz zmudnie sledzic 50 niepotrzebnych linijek na steamie :sorcerer::D a co do randomow: kto wspomoze symbolicznym 1€? :D

prześle ci 1e za jedyne 5zł ;)

Opublikowano

ja juz wspomoglem ravena symbolicznymi 20 groszami :D

swoja droga torchlight znowu kilka lat przed diablo jesli chodzi o dobre pomysly. np to ze itemy wymagaja lvla ALBO jakies minimalnej wartosci wspolczynnikow postaci np luk ktory wymaga lvl 16 albo 15 str+40 dex dzieki czemu moge go zalozyc juz na lvlu 7.

Opublikowano

Jak mozna nabic lvl steam'a (bez kompletowania kart) przynajmniej o te 50xp bo brakuje mi tyle zeby moc dostawac karty  co trzecie glosowanie ? :0

Opublikowano

wiecej gier, wiecej lat odkad jestes na steam, poprzednie eventy. najszybciej wyleveluja cie jakies humble bundle albo wlasnie karty. z takiego psychonauts to po 0,08 euro juz chyba sa

btw. zmienilem zdanie i jednak czekam jeszcze na jedna gre. ktos bedzie chetny na 4pack castle crashers jesli wpadnie do 75% mniej zone?

actualy nevermind. jesli trafi do 75% to styknie mi z kasy za minimalizowanie gier

Edytowane przez Gattz

Opublikowano

kupilem pakiet kart z psychonauts i nie podnioslo mi poziomu, moze dla tego ze go nie mam :)

Edit: dobra wychu*jalem sie

Edytowane przez flaczki

Opublikowano

A zrobiles drugi poziom Community Ambassador badge?

Opublikowano

ME i MP3 kupione. <3