January 20, 201610 yr Bielecki robił to samo, co zawsze, czyli nakur.wiał z nieprzygotowanych pozycji, tylko wczoraj akurat wszystko wpadało. Kilka firmowych strat pod koniec 1. połowy też zaliczył.
January 20, 201610 yr No właśnie on kiedyś tak nakur.wiał bez skrupułów, zanim stracił oko. Potem trochę przygasł, a wczoraj to był typowy Bielecki, i dobrze.
January 21, 201610 yr Mejm zluzuj poślady, chodzi mi oto że wszyscy go strasznie hejtują, a na przekur akurat zagrał bardzo przyzwoicie z francuzami, i w końcu może wróci stary dobry Bielecki. A poza tym nie każdy by wrócił po takiej kontuzji.
January 21, 201610 yr Mejm zluzuj poślady, chodzi mi oto że wszyscy go strasznie hejtują, a na przekur akurat zagrał bardzo przyzwoicie z francuzami, i w końcu może wróci stary dobry Bielecki. A poza tym nie każdy by wrócił po takiej kontuzji. No hejtuja go jak gra zle, traci albo rzuca niecelnie. Nie widzialem w tym temacie zeby ktos hejtowal jego wystep z Francja, wrecz odwrotnie. O wiele wiecej ch.ujowych strat mial w tym spotkaniu Lijewski, ktory razem z Bieleckim przy rozgrywaniu mocno podnosza mi cisnienie (w sensie stresuja mnie).
January 23, 201610 yr Się zesrao. Z taką grą to ciężko z Białorusią będzie, o Chorwacji nie wspominając. Mam wrażenie, że nie mówiący po polsku trener alkoholik powoduje, że w kryzysowych sytuacjach nikt nie wie co ma grać.
January 23, 201610 yr Nie wiem jak to wyglada w zawodowym sporcie ale w gierkach jak ci ktos 5 razy z rzedu spamuje hadukena z polowy planszy to skracasz mu dystans sam. Moze w real life o takich rzeczach decyduje trener, nie znam sie.
January 23, 201610 yr Ten pijak ze swinskimi oczkami jednak z(pipi)al taktycznie, zagralismy inaczej i brze(pipi)ali my.
January 24, 201610 yr Nie widziałem meczu, ale może to i lepiej, śledziłem tylko relację live. Teraz trzeba wygrać dwa pozostałe mecze, nie ma innej opcji.
January 24, 201610 yr Zagrali słabiej, ale wierzę, że to wpadka i wyciągną wnioski. Nie ma co wylewać pomyj na nich. Tak myślałem, że któryś mecz po prostu mogą przegrać. Białoruś jak najbardziej do ogrania, chociaż możliwe że w nerwowej końcówce. Z Chorwacją będą musieli się naprawdę postarać, to będzie kluczowy mecz.
January 26, 201610 yr Znowu nikt? xD Nie podobala mi sie ta koncowka. Z macedonia (chyba) bylo to samo, prowadzenie paroma golami i oddanie totalnie po koniec pola przeciwnikowi. I te bramki tracone w przewadze :|
January 26, 201610 yr Gurwa, nie mam kiedy oglądać tych meczaków, na chwilę włączam i potem końcówkę najwyżej. No wczoraj już na koniec odpuścili, w sumie to dobrze, po co się żyłować. Dobrze, że w końcu Daszek odpalił, z Chorwacją musimy postraszyć z prawego skrzydła.
January 26, 201610 yr największym naszym przeciwnikiem w tym momencie jesteśmy my sami, poobijani, grający nie równo w stresie przed własną publicznością. Na szczęście mam jutro od 14 do roboty, jeden horror mniej do oglądania.
January 27, 201610 yr Przykro patrzeć. Gdyby nie Bielecki, to już by było po zawodach. Tu nie ma co grać, tu trzeba dzwonić.