January 30, 201511 yr No z dópy sie nie wzieli w tym półfinale zarazy jedne .Grają dobrze plus sedziowanie na ich korzyśc będzie ciężko .
January 30, 201511 yr polska tez dzis slabo, cala pierwsza polowa to gra na jureckiego - rzucal super ale na polfinal to za malo, obadamy po przerwie co sie wydarzy
January 30, 201511 yr No nasi spokojnie 3-4 setki zmarnowali, ale Wyszomirski dzis tez puszcza wszystko prawie.
January 30, 201511 yr No to raczej po meczu. Biegler to czeka aż będziemy dziesięcioma przegrywali i dopiero czas weźmie ?
January 30, 201511 yr Głupio tak pisać, ale nie ma szans Przy 100% skuteczności i najwyższej formie Kasy nawet nie ma pewności na remis
January 30, 201511 yr obrona i bramka dzis nie istnieje - 40min i 21 bramek puszczonych - tyle to my przewaznie po calym spotkaniu tracilismy
January 30, 201511 yr Dobra, po tej akcji to już nie mam złudzeń. (pipi)a 16 dobitek trzeba żeby wreszcie nie pier/dolnąc w bramkarza ja pier.dole
January 30, 201511 yr Niech Szmalu wyciągnie jeszcze ze 2 i będzie dobrze może. Ten Sarić Edited January 30, 201511 yr by Darude
January 30, 201511 yr Wku.rwia mnie to, że przegrywamy ze zlepkiem opłaconych najemników Wstyd i tyle
January 30, 201511 yr Wstyd jak chu/j, międzynarodowy dzień napier/dalania w bramkarza. Do meczu o 3. miejsce mogą w ogóle nie startować, bo czy to Francja czy to Hiszpania to są 3 klasy wyżej od tej randomowej zbieraniny
January 30, 201511 yr Chvjowe i jednostronne sędziowanie było do przewidzenia. Szkoda tych głupich błędów obronie.
January 30, 201511 yr sedziowie pomagali ale katar zagral dobrze, polacy tragicznie w obronie, w ataku wszystko w bramkarza, a szmal zagral dzis najgorszy mecz na mistrzowstwach smuteczek bo petro dolary gora :( :(
January 30, 201511 yr co za ch.ujnia, ja pie.rdole. Nie przegraliśmy przez sędziów, strzelaliśmy w bramkarza nawet dobitki, obrona słabo, szmal tak samo. Jak ja się teraz w katarze pokaże? Serio będzie mi wstyd. ide na skoki
January 30, 201511 yr Najgorsze jest to, że gdyby nie błędy w obronie to chúja mogliby zrobić arabusy tymi dolarami