January 30, 201511 yr Ale uwierz mi, w każdym sporcie zespołowym ciężko się skupić na wykonywaniu swojego zadania jak sędziowie odstawiają taką (pipi)nie.
January 30, 201511 yr Troche stracilem szacunek do ichniej fify. Myslalem, ze takie rzeczy w cywilizowanym swiecie sie nie zdarzaja, no ale przeciez gramy u ciapatych. Nasi tez spieci jak poslady uzytkownikow CW.
January 30, 201511 yr No spięci, ale co się dziwić jak mieli przeciwko sobie na boisku czołowych zawodników z całego świata, chvjowych sędziów i młyn brudów na trybunach.
January 30, 201511 yr wkur wilem sie tylko i nic wiecej. sedziowanie faktycznie bylo po stronie kataru ale nasza obrona to dzisiaj nie przypominala tej z poprzednich dwoch meczow. szkoda. przynajmniej mamy prawdziwa repre z ktora dzieki ciezkiej pracy mozna bylo dojsc tak daleko. kupic sobie sprzedawczykow wlasnych krajow i z nimi cos osiagnac to raczej srednia sprawa. przynajmniej dla mnie. jesli katarczycy szczerze sa dumni ze swojej reprezentacji reszty swiata to gratulacje XD
February 1, 201511 yr Brawo Chrapkowski. Mlody gniewny i sie nie pier.doli, jak bartezo za dwanych czasow. Po takim cyrku, na ich miejscu, polecialbym do torby po banknoty i zaczal "wyplacac" tym parchom. http://sport.tvp.pl/18672718/wymowny-gest-polaka-sedzia-zamknij-sie Mam nadzieje, ze dzis blaber utemperuje turbanow.
February 1, 201511 yr Muinęły 2 dni, a Szpakowski nadal nie ogarnia jakim wynikiem zakończył się mecz z kaszlem. Któryś raz powtarza, że przegraliśmy 3 bramkami.
February 1, 201511 yr Szpakowski już jakoś średnio ogarniał na MŚ w Brazylii. Nie wiem, czy chłop wenę stracił, czy co.
February 1, 201511 yr dobry mecz - fajne akcje, piekne interwencje bramkarzy, sedziowie nie przeszkadzaja, jesli druga polowa tez bedzie taka to znowu horror pod koniec
February 1, 201511 yr Mecz z Katarem to była katorga i droga przez mękę, wszystko przeciwko nam, ale tego meczu będzie strasznie szkoda, jeśli przegramy, bo jest duża szansa.
February 1, 201511 yr nie ma bardziej dramatycznego sportu druzynowego, no (pipi)a nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
February 1, 201511 yr O (pipi)A JA (pipi)E CO ZA AKCJA! BĘDĘ TO OPOWIADAŁ ARABOM JAK NAS SKOLONIZUJĄ, SZYBOMANIA JAK NIC O (pipi)a …
February 1, 201511 yr nie ma bardziej dramatycznego sportu druzynowego, no (pipi)a nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to sobie przypomnij finał olimpijski w hokeju na lodzie kobiet rok temu Edited February 1, 201511 yr by Yakubu