Opublikowano 19 kwietnia 201015 l serio? nie zdążyłem jeszcze przetestować(gram żołnierzem).zatrzymałem się na tym helikopterze bojowym, a ciężkiej broni nie chce na niego marnować(gram na szaleńcu to trzymam na ostatniego bossa
Opublikowano 19 kwietnia 201015 l Handlarz Cieni to dobry temat na następne DLC pod warunkiem że zajmie więcej niż 90 minut...
Opublikowano 19 kwietnia 201015 l Chyba sobie kpicie! Spotkanie shadow broker'a(kimkolwiek lub czymkolwiek on jest) dobrym pomysłem? Bio pokaże SB to nie mam wątpliwości, że ME3 zacznie się od magicznego pojawienia się Reaperów i misji Szepcia w poszukiwaniu tajnej-super-ultra-broni. EDIT Obejrzałem ten filmik, SB zostaje zabity! Chore! Liara zdobywa cała jego wiedzę... Obym nie zapeszył z tym ME3... Edytowane 19 kwietnia 201015 l przez Cethu
Opublikowano 3 maja 201014 l No to miłe zaskoczenie, jutro nowe mini dlc do ME2 - Archon Visor, Capacitor Helmet i Inferno Armor za 160 M$P. Tanie ale też niewiele dostaniemy. Jako że nie mam jeszcze Inferno Armor to pewnie się skuszę. http://masseffect.bioware.com/info/dlc/
Opublikowano 3 maja 201014 l Mam takie pytanie - mam możliwość wymiany na Mass Effect 2, ale bez kodu na Cerberus Network. Czy byłby ktoś uprzejmy napisać mi co dokładnie on daję np. w punktach i ewentualnie ocenę realnej przydatności tych elementów? Będę bardzo wdzięczny Edytowane 3 maja 201014 l przez KIELiCH
Opublikowano 4 maja 201014 l jak wyjdzie jakieś nowe bezpłatne DLC do ME2 to bez dostępu do sieci cerberusa nie dostaniesz np. zaeed'a, zbroi cerberusa, nowej strzelby i innych pierdół. wtedy albo ni ma albo można kupić na XLA za 1600(dobrze napisałem?) MSP. jednak taką Kasumi możesz pobrać z XLA. Fajne te nowe DLC, chociaż lepiej jakby dali jakąś zbroje której nie było w pre-orderach bo np. dla tych co ze sklepu PE kupowali to jakieś 60 MSP straty. ale przyjmę z otwartymi ramionami zbroję zbieraczy i jakąś nową snajperkę Edytowane 4 maja 201014 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 5 maja 201014 l Kielich - kod Cerberus Network daje: 1) DLC no name (zeby nie spoilerowac) ; 2) Zaeed - Price of Revenge - dodatkowa postać - 1misja; 3) Zbroja Dragon Age Origins - jeśli wykorzystałeś kod w DA to automatycznie w sieci CN pojawi się ta kozacka zbroja do pobrania; 4) Jakieś tam pierdoły w postaci dodatkowych broni i zbroi - mniej istotne. DLC z Kasumi jest osobno do pobrania już nie z CN , a bezpośrednio z XBL i kosztuje 560MSP. Ogólnie warto mieć dostęp do CN , choć za 1200MSP to raczej tylko dla zagorzałych fanów. Ja na ME grosza nie szczędze Edytowane 6 maja 201014 l przez TheBesTia
Opublikowano 5 maja 201014 l Z Zaeedem jest tylko lojalka (którą można przejść na 2 sposoby), nie ma rekrutacji.
Opublikowano 6 maja 201014 l Te dlc no name ile gdzieś tak zajmuje (czasu)? I to z Zaeedem? Bo jak oba po 15 min to się chyba nie opłaca.
Opublikowano 8 maja 201014 l Gooral ty tam widoki podziwiałeś? mi przejście obu wariantów zajęło góra godzinkę na szaleńcu.
Opublikowano 8 maja 201014 l Ależ oczywiście. I wyobraź sobie , że są także PL. Edytowane 8 maja 201014 l przez TheBesTia
Opublikowano 9 maja 201014 l a ja mam pytanie: czy jak kupie Dragon Age początek teraz to też będzie kod na tą zbroję?
Opublikowano 10 maja 201014 l Jak kupisz wersje ENG to będzie , jak PL to musisz napisać do pomocy technicznej i przesłać skan paragonu i ci wyślą . Problem może wystąpić tylko przy zakupie używki. Edytowane 10 maja 201014 l przez TheBesTia
Opublikowano 13 maja 201014 l Nowe większe DLC pojawi się w czerwcu: http://kotaku.com/5537970/mass-effect-2-gets-new-man-vs-robots-downloadable-content
Opublikowano 14 czerwca 201014 l Jutro wiekszy dodatek do ME2: http://ppe.pl/news-1380-Dzisiaj_demo_jutro__Nadzorca__do_Mass_Effect_2.html No i mam w co grać Edytowane 14 czerwca 201014 l przez Cethu
Opublikowano 15 czerwca 201014 l kiedy to w końcu będzie????, rano patrzę: nic, w południe patrzę:nic, teraz patrzę:nic. mam nadzieję że jeszcze dzisiaj pogram.