Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

L.A. Noire X360

Featured Replies

Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

• Odpowiedzi 207
  • Wyświetleń 35,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oskar Dirlewanger
    Oskar Dirlewanger

Gra jest mocno nieliniowa?

• Pff, (pipi)cie. Tak jak rzecze Colin, LA Noire to inna gra niż reszta sandboksów R* i bynajmniej wcale nie gorsza. Sądzisz, że Liberty City miało swój klimat? Nic nie równa się z dzikim zachodem w RDR

• No to gram od dzisiaj, wrażenia? GTA mnie mnie wciągnęło, Mafia mnie nie wciągnęła, L.A Noire mnie urzekło od początku. Bardzo fajny klimat, grafika ostra i przede wszystkim ciekawa. Dla mnie to właśn

Opublikowano

wiesz w ogóle o czym ta gra będzie i w jakiej konwencji czy tak po prostu walnąłeś posta patrząc na samego screena wyżej?

Opublikowano

Pewnie spojrzał tylko na screena ;p bo raczej ciężko mówić o kopii GTA czy tym bardziej Mafii (odgrzewany kotlet...) jeżeli czytało się pierwsze informacje o L.A. Noire.

Opublikowano

Klimat jak z Mafii, tyle, że tutaj stoimy po drugiej stronie barykady. Mimika miała w tej grze miażdżyć (tak przynajmniej zapowiadano), a jest co najwyżej dobrze.

Opublikowano

Szału nie ma, ale jest klimat i świetna mimika twarzy. Ciężko uwierzyć że premiera na wiosnę. Przydałby się jakiś kilkuminutowy gameplay.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejna gra od R* na silniku znanym z GTA i RDR... No cóż, trzeba będzie kupić.

Opublikowano

To gra Team Bondi, nie R* i podobno nie korzysta z silnika RAGE.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Ale logo R* pojawia się na końcu każdego trailera i grafika bardz przypomina RDR i GTA

Opublikowano

Jak ogladałem ten filmik to momentami myślałem ze zamiast gry widze aktorów na żywo. Ta technologia niszczy wszystko w temacie odwzorowania mimiki twarzy.

Opublikowano

Dobra, whatevur. Dla mnie zapowiada się must-have ^^

• 5 tygodni później...
Opublikowano

nowe screeny http://www.rockstargames.com/newswire/article/12941/the-art-of-interrogation-new-la-noire-screens.html

widać że zaczyna się rozpędzać machina marketingowa Rockstara... powoli dzieje się u mnie to samo co z RDR rok temu - wpierw nie wiedziałem w ogóle co to jest, a potem wystarczyło parę filmów i trailerów bym zdychał z czekania.

aczkolwiek grę nie robi bezpośrednio Rockstar tylko Team Bondi, mam nadzieję że nie skończy się jak z Mafią 2.

Opublikowano

Bardzo dobry trailer. Klimacik pierwsza klasa.

Opublikowano

o toto właśnie, ciągle nie wiem jaki charakter właściwie będzie mieć rozgrywka, na trailerach masa gadania, trochę jazdy samochodami, widać jak postacie chwytają za strzelby i pistolety ale na czym granie w tą grę będzie polegać w końcu? takie lajtowe gta z dialogami? czyjak?

bo też boję sie że te "śledztwa" będą wyglądały jak te w mass effect 2 czyli zabij wszystkich złych gości a na końcu w krótkiej pogawędce zdecyduj po czyjej staniesz stronie ._.