Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dziś umyłem samochód

Featured Replies

Opublikowano

Ale rozumiem ze michu ma cieczke, ale ze wisnier?

Co jest złego  w tym że odbieram zarysowania negatywnie? Mam się cieszyc? Jak masz chatę to masz się cieszyć ze ktos narysował szprejem (pipi)a pod oknem?

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 57,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MichAelis
    MichAelis

Mój teściu jeździ ze swoim wiaderkiem i odpieerdala to czary mary z wrzucaniem po zlotowce, aby namydlić a potem nałapać wody. Potem wosk i cyna. Jest strasznie z tego dumny, a wiecie co jest najlepsz

• jak w domu

• Auta umyte można weekend zaczynać. Jaram się tym gti w ch.uj na letnich jeszcze nie jeździłem po torze.

Opublikowano
1 godzinę temu, WisnieR napisał:

To tylko kawałek blachy. W większości waszych aut nawet brzydkiej blachy, bo nikt tu nie pisze, że ktoś zarysował mu piękny butelkowy zielony w jaguarze E-Type tylko (pipi)a w KIA....

Aczkolwiek roz(pipi)any kierunek w lusterku to nie jest rysa ... Można się zdenerwować bo trzeba teraz marnować czas na naprawę.

Akurat prayjalem to spokojnie i lepiej niz jakies otarcie tydzien po polerce. No chyba ze trzeba wymienic cale lusterko a nie da sie samej szybki. Bo kierunek sprawny tylko szkielko zbite

Opublikowano

Pewnie sam kierunek wystarczy kupić.

A po (pipi) się stresować jakimiś rysami. Skoda życia i nerwów. I postów na forumku.

Opublikowano

Wyciągnąłem grata z garażu. Zrobiłem 10km, umyłem i schowałem na miesiąc z powrotem. Po co mi on? Nie wiem...0b373d2a03a17dbf60cdaa661b92e75e.jpg6f503b53d3151bdc8ea65dbf9a940381.jpg

Opublikowano
18 godzin temu, Krystyna JJanda napisał:

2q9wc3p.jpg

x3v521.jpg

2dsn035.jpg

:cool: :lapka:

Bardzo ładny samochód, ale z racji, że to wujek wrzucił zdjęcia wszyscy mają wy(pipi)ane xD fpe ad 2019.

Opublikowano

Moze wiekszosc nie wierzy i myslala ze wujaszek wrzucil zdjecie parkingu ktory ukladal

Opublikowano

Ja tam szanuję Wujaszka, że Mazdunię kupił, serio.

Moja już chyba na ostatnim zakręcie :beksa:

Opublikowano

ja może i bym spojrzał na te mazde ale wujaszek nie potrafi zrobić normalnego zdjęcia i wrzucić na forum 

Opublikowano

te numer rejestracyjny to zasłonięty bo rodo? xd

Opublikowano

A te czarne plamy to już naklejki z Marzeną czy ki (pipi)?

Opublikowano

Ładna pogoda to i umyć go trzeba było. Troszkę wkurzony bo myjka nie domyła przodu z insektów które przy 150 się sprawowały z maską:) oczywiście już na letnich oponach i ładniejszych felgach. 

ILL7qI5.jpg

kTedGRs.jpgIAFA3X7.jpg2iHRLfC.jpgepySiyq.jpgALj6ZbL.jpg

Opublikowano

Blanti jak zaznaczyl ze przy 150 tak jakby to bylo ultra szybko :)

Opublikowano

No chyba ze w zabudowanym to spoko

Opublikowano
20 minut temu, kanabis napisał:

Blanti jak zaznaczyl ze przy 150 tak jakby to bylo ultra szybko :)

Tak naprawdę to 180 jadąc do gda i z powrotem ale wtedy Milany przychodzą i psiocza. 

W terenie zabudowanym gnam tylko po sernik

Opublikowano

@blantman Fajne auto, ładny kolor ale na boga:

-wy(pipi) gumowe dywaniki

-wy(pipi) te okropne felgi, jest tyle opcji na fajnego alusa w nie kosmicznej cenie

Opublikowano

o co wam chodzi z tymi gumowymi dywanikami, są praktyczniejsze od welurowych :nosacz3:

Opublikowano
1 minutę temu, Kogut napisał:

@blantman Fajne auto, ładny kolor ale na boga:

-wy(pipi) gumowe dywaniki

-wy(pipi) te okropne felgi, jest tyle opcji na fajnego alusa w nie kosmicznej cenie

Mi się podobają te felgi a co do dywaników to miałem welurowe w starym aucie przez chyba pół roku bo potem mi wszystko śmierdziało w aucie mimo że starałem się nie zmoczyć ich za bardzo to jednak taki mamy klimat.   Obecnie mam w robocie parking w remoncie i wysiadam i wsiadam przez błoto i kałuże. Coś poza welurem polecicie? Bo jak tylko welur to wolę gumę:)

Opublikowano
4 minuty temu, blantman napisał:

Mi się podobają te felgi a co do dywaników to miałem welurowe w starym aucie przez chyba pół roku bo potem mi wszystko śmierdziało w aucie mimo że starałem się nie zmoczyć ich za bardzo to jednak taki mamy klimat.   Obecnie mam w robocie parking w remoncie i wysiadam i wsiadam przez błoto i kałuże. Coś poza welurem polecicie? Bo jak tylko welur to wolę gumę:)

Nie no, gumę zostaw ale felgi to jest dramat :(

Opublikowano

A co ma byc zamiast tych gum? Turecki dywan i zmiana na kapcioszki? 

Coś naniesiesz do auta to raz dwa wytrzepujesz i po sprawie. Felgi bardzo ładne, dobrze komponują się z kolorem auta.

Hehe 150? Od tylu mam dopiero tempomat ustawiony.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Ale ze nie czyscisz robali to jakaś metoda na przestraszenie kolejnych?

mikrofiberka i  jazda z pianą.

Aluski bardzo ładne