Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mass Effect 3

Featured Replies

Opublikowano

Electronic Arts Polska prezentuje:

[media='']

[/media]

Całkiem zgrabnie zmontowane.

Edit: Na oficjalnej stronie Xbox na Facebook znajdziecie dostępną aplikacje o nazwie "Mission Command". Już teraz dzięki pierwszemu zadaniu gracze mogą zdobyć Normandy dla swojego awatara.

Kolejne misje, których możemy spodziewać się już niebawem będą z założenia dużo bardziej skomplikowane i wymagające. Przykładowo, niektóre z nich mają polegać na rozwiązaniu zagadek, czy też napisaniu czegoś ciekawego o grze - a więc bardziej twórczej czynności. Nagrody będą przeróżne, między innymi przedmioty i akcesoria związane z Mass Effect 3. Do dzieła panowie może akurat coś ciekawego wam wpadnie ;]

Edytowane przez Timmy

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 172 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pograłem w singlowe demo... kurna, ale gra jest słaba, szkoda czasu... jedynie widoczki w tle dają radę, samo strzelanie i ogólny gameplay to dno   no wstawcie jeszcze więcej minusów, i tak gra posy

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Dobra, skończyłem ME3 i wszystkie DLC, poza Citadel (tylko singiel), więc pasuje coś napisać. Wypowiedź zawiera SPOILERY.   Ze spraw technicznych, na szybko (grałem na PC) : grafika ładniejsza niż w

• No wlasnie ?     Uploaded with ImageShack.us     Zaraz lepiej.

Opublikowano

Faktycznie fajnie zmontowane.

Ciekawe, przesuneli premiere o jeden dzien, nice ;] Czyli EK nie bedzie wysylana jakos szalenie wczesniej bo wyslana 7 dojdzie 8 idealnie. Choc zobaczymy, pamietam jakie jaja byly z premiera Wiedzmina 2 w gram.pl gdzie dostalem paczke tydzien przed premiera i ostatnio gry od EA tez cos wczesniej wysylaja. ME2 na PS3 tez w sklepach byl dostepny kilka dni przed launchem.

Opublikowano

Często gry od EA są np. w MM w sprzedaży już w poniedziałek (w tygodniu premiery). Dlatego gier od nich nigdy nie zamawiam przez neta bo mogę je kupić na miejscu i będę miał szybciej i taniej :P Jedynie czasami jakieś nieznaczne bonusy typu dodatkowa broń przepadają.

Opublikowano

News z portalu

http://www.ppe.pl/news-13574-Zachowajcie_stan_gry__bedzie_Mass_Effect_4.html

Mike Gamble (Mass Effect 3, Associate Producer) w udzielonym ostatnio wywiadzie nawołuje graczy, którzy ukończą Mass Effect 3 do zachowania stanu gry - jego zdaniem nie będzie to wcale głupi pomysł: "Oczywiście na ten moment nie mogę zdradzić nic więcej, ale nie będzie złym pomysłem, żeby właśnie tak zrobić" - podkreśla. Zachowanie "sejwa" jako kontynuuowanie przygody w kolejnej części jest praktykowane od samego początku serii, można zatem przypuszczać, że nie inaczej będzie w Mass Effect 4. Potraktujmy to więc jako nieoficjalną zapowiedź. Z drugiej strony - czy ktoś wątpił w powstanie kolejnej odsłony?

Co o tym sądzicie? Ja jestem jak najbardziej za. Kolejna odsłona niekoniecznie musi traktować o przygodach Sheparda. Te uniwersum ma ogromny potencjał na inne historie.

Opublikowano

Dzieckiem ze związku który wykreujemy w ME3, tylko co w przypadku par tej samej płci? Może BioWare da możliwość adopcji :D

Opublikowano

Dobrze wiemy,że jedynym prawidłowym związkiem jest związek z Liarą. :sorcerer: Tylko,że wtedy trzeba będzie grać Asari.

Opublikowano

piszę w tym wątku bo ME2 już nikt nie zagląda :

Czy coś się zmieniło w sprawie dostępności na xbox360 DLC do ME2 : Arrival i Handlarz Cieni ? Jest jakakolwiek opcja żeby w to zagrać, bo nigdy nie było tego u nas w kraju do pobrania przez debilny dubbing. Robię siobie mały Re-Cap od pierwszej części i pomyslałem o tych DLC. Mam polski Live i grę w wersji oryginalnej angielskiej.

Grał ktoś w to na Xbosie ?

Opublikowano

Kilka nowych filmikow:

Arsenal

Story

Intense Gameplay

Co-op

Enemies

Opublikowano

Część z tych filmików juz gdzieś krąży od jakiegoś czasu.

Do premiery miesiąc, a mi właśnie dziś wyczerpał się zapas zaległości w grach, który miałem do nadrobienia. Miesiąc czekania... Dajcie mi już ME3, bardzo ładnie proszę.

Opublikowano

Hype wzrósł o 50%. :)

Czekamy na demko!

Opublikowano

Nie ogladalem jeszcze tych filmikow, ale mam duze cisnienie. Jak ze spoilerami? Nie trzeba sie obawiac?

Opublikowano

Wystarczy, że ominiesz "Story".

Opublikowano

a tam, więcej spoilerów jest w intense gameplay niż story

Opublikowano

To może być na prawdę epicka gra

Sorry, to musi być na prawdę epicka gra.

Opublikowano

Już pierwsza część była epicka. Tutaj chodzi jedynie o udźwignięcie ciężaru oczekiwań odnośnie zakończenia oraz poziom gameplay.

Opublikowano

Obejrzałem jeden i koniec-nic więcej nie tykam, za to w dzień premiery zawieszam moje realne życie do odwołania :D

Opublikowano

Sadzicie ze 14 lutego pojawi sie demo ME3 w naszym sklepie, dzien przed updatem? Czy bedzie trzeba targac je z US PSN?