Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mass Effect 3

Featured Replies

Opublikowano

JEstem ZACHWYCONY po 6 h gry i po misji w akademii Garissona. Boże wszsytko tam było i stary kompan i coś dla fanów książek oraz dlc do me2 :) GENIALNE :)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 172,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pograłem w singlowe demo... kurna, ale gra jest słaba, szkoda czasu... jedynie widoczki w tle dają radę, samo strzelanie i ogólny gameplay to dno   no wstawcie jeszcze więcej minusów, i tak gra posy

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Dobra, skończyłem ME3 i wszystkie DLC, poza Citadel (tylko singiel), więc pasuje coś napisać. Wypowiedź zawiera SPOILERY.   Ze spraw technicznych, na szybko (grałem na PC) : grafika ładniejsza niż w

• No wlasnie ?     Uploaded with ImageShack.us     Zaraz lepiej.

Opublikowano

Gra po prostu wgniata w fotel, wydaję mi się że dochodzę już do końcówki, teraz będę

atakował główną placówkę cerberusa

A końcówka misji w której odwiedzamy ojczyznę Asari to jest istne mistrzostwo świata.

Byłem tak samo wku.rwiony jak Shepard, nie sądziłem że gra może wywoływać aż takie emocje

Idę spać a jutro (w sumie to dzisiaj) mam nadzieję że uratuję galaktykę. A potem jeszcze raz. I jeszcze raz...

btw: multi olałem, nawet online passa nie wykorzystałem jeszcze, ucieszyłem się z tego info że to "super mega dobre" zakończenie można zyskać bez multi ;)

Opublikowano

Przy niecałych 80% war rating po wydarzeniach na

bardzo ważnej stacji kosmicznej:)

pasek gotowości galaktyki mam już w pełni na zielono. Coprawda liżę sciany i na pewno dużo sojuszników jeszcze pozyskam, choć zapewne będzie to tylko kosmetyczna formalność całkowitego rozpier******a żniwiarzy. :D

Ostateczna misja na

planecie krogan

oraz decyzje, które tam podejmujemy - wgniatają w fotel.

Edit: Ci, którzy są zachwyceni po pierwszych kilku godzinach gry. Nic jeszcze nie widzieliście. :)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Twoj edit bardzo mnie ucieszyl, bo jestem raptem po 2 misjach i pelen zachwytu. Niecale 6 godzin na liczniku i nie chce by ta gra sie konczyla. Wczoraj zaliczalem misje z DLC kolekcjonerki, z proteaninem i szczerze to nie wyobrazam sobie jak gra mialaby wygladac bez tej misji, bez tego co sie dowiadujemy.

Mass Effect 3 oddaje mi jak na razie to oczekiwanie na siebie z nawiazka.

Opublikowano

Albo mam niedosyt, albo nie rozumiem zakonczenia. Moze mi ktos wyjasnic? Albo podeslac jakis link z wyjasnieniem? Bo obecnie nie chce mi sie tego wlaczac na nowo.

Opublikowano

Zapytam z ciekawości. Pasek stanu gotowości galaktyki miałeś na max?

Opublikowano

Pasek mialem na maks, a stan gotowosci na 50proc

Edytowane przez komar737

Opublikowano

Zaczynam grę teraz 2 raz, tym razem jako "bad guy".

To co się działo na koniec gry to po prostu trzeba zobaczyć ;_; Jestem ciekaw innych zakończeń.

Moje życie od wtorku:

c2ae7ffeb7878b5618878a4e6f68742a.jpg

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

Kupiłem ale nie mogę uruchomić. Wyskakuje mi notyfikacja o tym, żeby wyczyścić płytę (przy obu dyskach) :F. Każda inna gra działa bez problemu. Możliwe, żeby płyty były źle wytłoczone?

Opublikowano

Dziwne, szansa złego wytłoczenia nikła, może rysa punktowa, ew. paproszek.

Aczkolwiek w Empiku przyjmą śmiało zwrot ;)

Opublikowano

Szkoda Ashley [*]

Jak to jest spoiler to masz minusa.

Czy ja wiem czy spoiler, u mnie wszyscy z załogi przeżyli więc to wszystko zależy od tego jak będziemy grać

Opublikowano

Dobra, głupi żart, aczkolwiek niektórzy będą wiedzieli o który moment mi chodziło. ;)

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Kupiłem ale nie mogę uruchomić. Wyskakuje mi notyfikacja o tym, żeby wyczyścić płytę (przy obu dyskach) :F. Każda inna gra działa bez problemu. Możliwe, żeby płyty były źle wytłoczone?

Zainstalowałem grę na pendrive:

"The game couldn't start. Try downloading the game again."

Zainstalowała się na dysku bez żadnych błędów. Jakieś pomysły? Pierwszy raz się z czymś takim spotykam :(

Opublikowano

Dobra, mam. Gdyby u kogoś jeszcze problem wystąpił.

Odłączyłem drugiego pendrive (zapełnionego tylko dodatkami do me2. I odczytuje płyty bez problemu :ph34r: . Mózg roz(pipi)any.

Opublikowano

Gra skonczona, jesli ktos jest ciekaw, zajelo mi to 27 godzin, poziom normal zrobilem wzystkie questy, kazdy war asset w kazdym systemie mam na 100% wiec nie ma mowy o leceniu na pale. Gra jest moim zdaniem zdecydowanie za krotka a zakonczenie ... coz, powiedzmy ze nie jeden z was sie niezle wku*wi tym co "splodzilo" bioware pod skrzydlami ea. Osobiscie czuje sie jak frajer grajac w poprzednie 2 czesci, ba, nawet to co robilem w 3jce ma nijakie znaczenie jesli chodzi o ending.

Nie ukrywam ze ciekaw jestem opinii innych nt zakonczenia.

Opublikowano

Mi zajęło 26h. Cóż, ending jest jaki jest, byłby lepszy gdyby tak jak w pierwszym Dragon Age pokazali albo chociaż napisali jakie są dalsze losy reszty towarzyszy i ras, bardzo mi tego brakuje... Chociaż wygląda to tak jakby był ucięty w najlepszym momencie, ewentualnie skrócony do absolutnego minimum.

Opublikowano

Czy w tej czesci wystepuje cos na zasadzie strzelania (celownika) w normandi?

Opublikowano

Gra nie chce mi zaimportować twarzy mojego Sheparda, stworzonego jeszcze w ME1. Szczerze mówiąc jestem wkur.wiony i gra ląduje na półce do czasu stosownej łatki. Ja pier.dolę, jak można wydać grę z takim błędem. Podobno problem dotyczy zdecydowanej większości customowych postaci importowanych od jedynki. Duży minus dla BioWare, a w żadnej recenzji oczywiście nikt o tym nie wspomniał.