Blaise 3 602 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) No właśnie, tak jak głosi nazwa tematu- Co czytasz? Jakie gazety trafiają w Twoje gusta? Czym się kierujesz przy ich zakupie? Najczęściej czytam tak lubianą 'GW'- najlepsze jest wydanie poniedziałkowe ( SPORT) i czwartkowe (program telewizyjny) Czasami 'Rzeczpospolitą' . 'Nie' ? Nie, tego nie czytam, nie wiem czemu, za dużo bluzgów chyba. Kiedyś jak u dziadka ją znalazłem i mama zobaczyła to mi zabrała, mówiąc że za dużo w niej przekleństw. Dobry ruch, zwłaszcza że miałem z 6 lat Czytam też 'Piłkę Nożną' i 'PN-PLUS' ale nieregularnie. Oczywiście PE obowiązkowo co miesiąc, NEO - kiedyś, ale zaczęli mnie wkurzać. Newsweek lub Wprost rzadziej, jakoś nie pojawiają się w nich często interesujące mnie artykuły. Inne mniej lub bardziej znane gazety czytam albo wcale, albo okazjonalnie albo o nich zapomniałem PS: Z WKP niech ktoś przeniesie ankietę i podobny temat i wklei tutaj posty, bo tam umarł, więc niech żyje tutaj. Edytowane 12 Lutego 2010 przez blazej10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Czasem szarpnę się na Focusa, jeszcze rzadziej na PSXa. Poza tym jakoś nie czytam w ogóle czasopism ani gazet ostatnimi czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 PSX, Przegląd Sportowy, magazyn Kolejorz, Tele Tydzień, Świat Seriali oraz... Show i Party ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Extrema, lokalną prasę(Echo Dnia), Gazetę Wyborczą, czasem Politykę, Newsweeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) Newsweek, Przekrój, Wprost, Polityka, Press, Malemen, Menshealth (:F) i jak mu było, no, tego extrima. Żadnej z nich nie kupuję, tylko niczym pasożyt czytam za friko w Empiku. Edytowane 12 Lutego 2010 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Tylko Extreme. Nie interesuje się polityką, ani sportem. A Newsweek, Przekrój, czy inne Wprost jest nudne. Kiedyś robiłem podejście do Wyborczej, ale nie umiem się posługiwać tym oldschoolowym formatem i w rezultacie gazeta mi się porwała. I tak nie było tam nic ciekawego. Słucham za to radia. Jest taka fajna stacja w Krakowie, Radiofonia się nazywa. Prowadzone i założone z inicjatywy studentów. Polecam. W necie też można posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 K MAG Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Mens Health (najczęściej kupione kilka miesięcy po wydaniu za niższą cene), okazjonalnie Focusa. A poza tym Moto/Auto Świat i Top Geara. A z dzienników to tylko metro jak dostane po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ssacz_Shen 0 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 psxextreme i polityke, wole ksiazki Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Newsweeków, Przekrojów i innych Wyborczych nie czytam, bo z reguły nie interesują mnie rzeczy, które mnie nie dotyczą (przynajmniej bepośrednio). Na wszelkie szmatławce sportowe też leję. Zostaje PE i czasem Twist, jak akurat siorka zostawi na stole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Regularnie kupuję tylko PE i jeszcze czasem jakieś czasopismo motoryzacyjne polskie czy francuskie. Poza tym jak rodzice kupią to Newsweeka czy Przekrój przynajmniej przejrzę i GW jak w Polsce jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 regularnie: hakin9, php solutions, forbes nieregularnie: chip/pcwk, computerworld (głównie żeby nie wypaść z obiegu), rzeczpospolita i psxe jak zachce mi się jakiejś gry a jak zwykle okazuje się, że jestem zdrowo w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 (edytowane) nieregularnie: PSXe co ok 2-3 miesiące, wyborcza, , polityka, Edytowane 16 Marca 2011 przez m0rr0s Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Najczęściej Wyborczą. Kupuję zawsze jak idę do pracy i nie biorę ze sobą lapa. Poza tym od czasu do czasu Wprost lub Newsweek. Raz na jakiś czas pożyczam od kumpla PE i CDA. Cytuj Odnośnik do komentarza
rado 5 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 dodatek do polityki polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Polityka, Angora, Przegląd, Fantastyka, PE regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 847 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Oprócz PE czasem się szarpnę na National Geographic, który kiedyś namiętnie chłonąłem, niestety ostatnio mam na to coraz mniej czasu. Dawniej regularnie kupowałem (Nową) Fantastykę, Feniksa, M&M'a, czasem brałem w obroty nawet Skrzydlatą Polskę Latką lecą, czasu na pogodzenie wszystko już dawno nie ma, tym samym pozostaje mi jedynie PE z "regularników". Raz, dwa w tygodniu poczytam też elektroniczne wydanie Dziennika lub NY Times'a, co by nie schamieć do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza
Taral 0 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ja regularnie czytam PSX Extreme i CD-Action. Co jakiś czas wpadnie jakaś inna gazeta o grach (NEO - ale mają tak nierówny poziom, że tak raz na rok), samochodowa (np: Top Gear), sportowa (np: Przegląd Sportowy, Futbol News). Poza tym co tydzień dodatek sportowy Gazety Wyborczej. Oprócz tego wiadomości z kraju i ze świata - ale w 99,9% czytam w necie i oglądam w TV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucifer 0 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Regularnie kupuję PSXExtreme, Neoplus, Arigato, Torii i Fantasy & Science Fiction (chociaż tego ostatniego wyszedł dopiero jeden numer, więc nie wiem czy to można nazwać regularnym kupowaniem ). Kiedyś zbierałem Nową Fantastykę, ale teraz poziom opowiadań jest raczej słabiutki, więc kupuję teraz może z jeden numer na rok. Regularnie czytam (z reguły pożyczone od kogoś) czasopisma komputerowe: Chip, PC World, Komputer Świat, CDAction itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Playboy, CKM, Psx Extreme, Magazyn Futbol Cytuj Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) Nie wertuję gazet zbyt często, gdyż wolę książki, ale mam kilka, które czytam i/lub zbieram: - NeoPlus - zbierałem numer po numerze mieszkając w Polsce, będąc na wakacjach kupuję te 3 numery jakie wychodzą w tym okresie. Czasami do kompletu dokupuję PSXExtreme, ale N+ piszą po prostu lepiej. - GameInformer - bardzo dobre pismo, mam prenumeratę. - Focus - nie zbieram miesiąc po miesiącu, ale staram się kupować jak tylko znajdę jakiś ciekawy artykuł. - Angora - po prostu to o czym chciałbym poczytać w jednej gazecie. Polityka tam dominuje, ale z rzadka interesuję się tą częścią, więc raczej artykuły o jakiś skandalach. Jeśli są jakieś ciekawe przepisy kulinarne to kupuje jakieś kobiece szmatławce. Edytowane 4 Września 2010 przez MakaPL Cytuj Odnośnik do komentarza
WWilk 2 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Wszystko co mi wpadnie w empiku do łapy. Kiedyś brałem fantastykę ale jakoś przestałem, nie wiem czemu. Warto to jeszcze czytać? PE też czytałem, ale skończyłem po sprzedaniu konsoli. Teraz planuje powrócić, jak tylko odłożę na nowego X'a i Mafię2. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Regularnie czytam PE, Fakt i Metro. Nieregularnie: Newsweek, Przekrój Dziennik Bałtycki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) - Wyborcza, jeśli ktoś mi mówi że jest lepszy dziennik to wybucham śmiechem. Ile bym nie usłyszał podjazdów pod Michnika czy płaczów sfrustrowanych klaunów w stylu ekip Rzepy czy der Dziennika to GW rządzi pod prawie każdym względem- 'prawie' z powodu bardzo słabych stron sportowych, całą tę ekipę bym wymiótł i wymienił, no i momentami zbyt feministycznie- waleczznych Wysokich Obcasów - PSXE- wiadomo, od bodaj 2001r co miesiąc - Przegląd- pomimo że wydawany na papierze bliskim jakościowo toaletowemu to jednak najbardziej trafiający w mój gust tygodnik - Fakty i Mity- bo piszą o tym o czym inni boją się pisać + nieregularnie - Angora - jeśli widzę na okładce znaną mi Panią a chciałbym 'zapoznać się z jej wdziękami bliżej' to Playboy lub CKM Edytowane 8 Września 2010 przez Wielki K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 wyborczej nie czytam bo za dużo reklam, rzepa droższa czyli nie dla plebsu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi