Opublikowano 28 lipca 201014 l http://allegro.pl/item1148611096_nowosc_plecak_adidas_core_backpac_od_sarafis.html fajoski <kupuje>
Opublikowano 28 lipca 201014 l Podobny miał mój brat w gimnazjum Ja mam ten Berghaus mach 12+4 na rower lekki trekking i zabieranie śniadania do roboty wystarczy Na większy trekking i jak trzeba gdzieś spakować xa to ten Lafuma Nazca 40
Opublikowano 28 lipca 201014 l To jest temat do pokazywania plecaków do fitu mających za zdanie roztaczanie lansu i wabienie samic, a ty się tu z bagażami podręcznymi wpier/dalasz. To drugie mogłoby z powodzeniem służyć za lokal zastępczy. W ogóle co to jest (pipi)wa trekking ? Brzmi pedalsko i kojarzy mi się ze star trekiem. Coś jak nordik łoking ? Edytowane 28 lipca 201014 l przez Tokar
Opublikowano 29 lipca 201014 l Plecakiem za 89 zł to możesz kuźwa lans na wsi robić i wabić co najwyżej Rumunki w kolorowych kieckach,takie duże czoło a w głowie pusto najwyraźniej.
Opublikowano 29 lipca 201014 l No to mam nadzieję, że przy swoich nosisz metki z ceną na wierzchu, bo wyglądają jak z pomocy dla powodzian.
Opublikowano 29 lipca 201014 l Jeżeli nie jeździsz na deskokolorolce to po ch.uja ci taki plecak. Drogi i z niepotrzebnymi uchwytami trzymającymi deskę z tyłu. SRSLY WTF? Dużo ludzi chodzi z takimi plecakami mimo , że nie jeździli nigdy na desce. no wkurwiajace to jest tak jak np masa typow chodzi w tenisowkach a nigdy w tenisa nie grali
Opublikowano 29 lipca 201014 l Albo jak masa typów udziela się na forum dla kąsolomaniaków, a nie grają na konsoli.
Opublikowano 29 lipca 201014 l Albo chodzenie w butach koszykarskich, nie grając ani razu w kosza. (tak kurwa, do dunkopodobnych chodaków się teraz odnoszę banany głupie! <rage>) Edytowane 29 lipca 201014 l przez Pan Pieczarka
Opublikowano 29 lipca 201014 l idac takim tokiem rozumowania, cp wlasciwie przecietny polaczek moze nosic?? koszule drwala, dresy od kopania frajertów, bluze z kapturem z dyskoteki, buty od roboty na budowie?? bez sensu
Opublikowano 29 lipca 201014 l idac takim tokiem rozumowania, cp wlasciwie przecietny polaczek moze nosic?? koszule drwala, dresy od kopania frajertów, bluze z kapturem z dyskoteki, buty od roboty na budowie?? bez sensu hola hola, scinales kiedys drzewo?
Opublikowano 30 lipca 201014 l idac takim tokiem rozumowania, cp wlasciwie przecietny polaczek moze nosic?? koszule drwala, dresy od kopania frajertów, bluze z kapturem z dyskoteki, buty od roboty na budowie?? bez sensu Przetarte dżinsy, ti-szert(bluzę jak jest zimno) i Stabile. Czapka z daszkiem dla ekstrawaganckich. Na specjalne okazje proponuję zastąpić ti-szert polówką w paski, a Stabile spiczastymi pantoflami. <kreator mody>
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Dajcie jakiś fpyte plecak, ew. torbę na ramię(tylko taką męską bardziej) do 300 zł. Tylko nie JanSport itp. Edytowane 14 sierpnia 201014 l przez iJames
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Ja mam taki malutki plecaczek Reeboka, nie wiem nawet specjalnie skąd. Wystarczająco ładowny żeby zapakować z 8 puszek piwa, wygodny, poręczny, w razie czego zmieści się spokojnie do większego plecaka, no po prostu świetny. Może i wygląda trochę na damski, ale je'bie mnie to. Edytowane 14 sierpnia 201014 l przez Pan Pieczarka
Opublikowano 30 września 201014 l A ja dziś taką kupiłem http://www.eastpak.com/shop/catalog/control/product?category_id=ROOT_BAGS&subcategory_id=COLLEC_AUTHENTIC&product_id=EK076154_00_999&breadcrumb=yes na ksiązki i laptopa. Dodatkowo 30 lat gwarancji
Opublikowano 5 października 201014 l Ja mam Super Boomer Crumplera na laptopa i książki, ładna, wytrzymała, zaje.biście pojemna i wygodna. Edytowane 5 października 201014 l przez Khadgar
Opublikowano 5 października 201014 l ? podoba mnie się całkiem i nie jest droga. muszę sobie zakupić coś bo swoją zgubiłem niedawno (tzn. jakby się uprzeć to mi ukradziono) .
Opublikowano 5 października 201014 l No tylko że ja mam jasnobrązową. Generalnie ciężko było ją dorwać jak kupowałem +/- miesiąc temu, a była jedyną od Crumplera dostępną u nas, która była w stanie pomieścić 17-calowego laptopa. A i widziałem parę Crumplerów, wszystkie na żywo wyglądają lepiej niż na zdjęciach.
Opublikowano 5 października 201014 l to ona jest taka wielka? ja potrzebuje mniejszą na notatki i notebooka i długopis... chyba kupię sobie plecak firmy B3 (przekaz w jej nazwie definiuje niejako moją osobę co jest niewątpliwie atutem) za 100zł w sklepie "polska marka" na mojej ulicy.
Opublikowano 5 października 201014 l wlasnie, podbij ktos jakas fajna torbe, do schowania tego wszystkiego co opisal teka. Moze byc lansiarska, nawet byloby to wskazane : PP
Opublikowano 6 października 201014 l Mam xboxową torbę "Forza Motorsport 3" :potter: Prawdziwy gracz zawsze na straży gamingu !
Opublikowano 7 października 201014 l Taki sobie plecaczek kupiłem ostatnio: Jakby co to fota robiona do tematu "zakupowe szaleństwo" na innym forum, więc nie musicie zwracać uwagi na inne przedmioty Edytowane 7 października 201014 l przez marcin_N
Opublikowano 9 października 201014 l to ona jest taka wielka? ja potrzebuje mniejszą na notatki i notebooka i długopis... chyba kupię sobie plecak firmy B3 (przekaz w jej nazwie definiuje niejako moją osobę co jest niewątpliwie atutem) za 100zł w sklepie "polska marka" na mojej ulicy. No są też mniejsze, jest np. model Super Boomer L(ja mam xl) tylko nie wiem jak z dostępnością. Obczaj crumplershop.pl czy jakoś tak. wlasnie, podbij ktos jakas fajna torbe, do schowania tego wszystkiego co opisal teka. Moze byc lansiarska, nawet byloby to wskazane : PP Sądzę, że crumplery są dość lansiarskie. Edytowane 9 października 201014 l przez Khadgar