Opublikowano 28 sierpnia 201113 l Najfajniejsze jest to że za paręnaście dni zacznie się ostre granie
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l Tu i tu trzeba wystrzelić kilkanaście naboi aby kogoś zabić, tu i tu przegrywa gorszy gracz nawet jeżeli wskoczy ci na plecy i zacznie pierwszy strzelać. Ale proszę, nawet nie zaczynajmy tego tematu, bo ludzie chcą tu poczytać o GeoW3. Jesli w U2 spotkasz kogos chocby o sekunde wczesniej to przeciwnik nie ma szans, co nie znaczy ze nie moze nas zabic, bo przeciez nawet po otrzymaniu zabojczej serii zyje jeszcze przez chwile i moze nas w tym czasie zabic, jest to nagminne w U2 i dla mnie jest to najwieksza bzdura tej gry. Jak kogos zajdziemy od tylu to ta osoba praktycznie nie ma szans. Przy spotkaniu kogos z bliska wystarczy wytrzelic dwa-trzy strzaly na slepo po czym walnac z reki i trup. Samo zabicie to tez 3-4 strzaly i frag. W kazdym przypadku skill jak (pipi), naprawde Co nie znaczy ze to nie moze sie podobac, ta gra jest wlasnie po to zrobiona, zeby troche postrzelac i bez wiekszego wysilku kogos zabic, ale pisanie ze ta gra jest skillowa jest smieszne.
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l w kazdej grze lepszy grac ubije slabszego i nie ma tu reguly...nawet w takim CoD gdzie trzeba umiec poruszac sie po mapie i miec koci refleks
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l No fragi same nie wpadaja, tak dobrze nie ma, ale w U2 wlasnie lepszy nie ma przewagi, w przeciwienstwie do Gearsow w ktorych naprawde liczy sie skill, bo nawet jak nas ktos zajdzie, a my dobrze to rozegramy, to my go loimy, a nie on nas. Edytowane 28 sierpnia 201113 l przez Siwy_
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l No fragi same nie wpadaja, tak dobrze nie ma, ale w U2 wlasnie lepszy nie ma przewagi, w przeciwienstwie do Gearsow w ktorych naprawde liczy sie skill, bo nawet jak nas ktos zajdzie, a my dobrze to rozegramy, to my go loimy, a nie on nas. Nie wydaje ci się że twoje teksty to brzmią jak byś miał włączony "fanboy mode". Co by ci nie napisać i tak gearsy i gearsy.
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l @UP też tak mi się wydaję dlatego przestałem je czytać. Nie wiem czemu ale nagle mnie coś wzięło na te gearsy 3 i bardziej ich wyczekuję niż BF3.Jedyny problem to że GOW2 ukończyłem kampanie ale multi nie zbyt fajnie mi się grało jednak jak oglądam filmiki wygląda to ciekawiej.Nie grałem w betę ale tu jest trochę bardziej dynamicznie i dobrze jakby łapało ludzi w końcu z podobnym lvl do multi bo pamiętam jak nie raz znajdowało mi ludzi , którzy niszczyli mnie i nie dawało to zbyt dużej zabawy.Do tego jeszcze długie wyszukiwanie gier ale to jest może spowodowane tym że nikt w GOW2 nie grał.
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l PS. X360 dostał kolejnego exc. po Halo, który dostał się do MLG. Halo stworzyło MLG, a Gears'y były tam już przy okazji części pierwszej i drugiej, więc nie zmieniło się nic.
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l O kiedy to Uncharted jest skillowy ? Online to zwykla bezmozga sieczka, jedyny przeblysk skilla w tej grze to bron, a dokladniej snajpa, no i tyle. dokładnie, jedno z bardziej noob friendly multi, w dodatku za dużo osób w to nie gra żeby to coś obok gow3, halo, bf i coda wymieniać. Takie pitu pitu dla rozluźnienia co nie znaczy że komuś może się podobać
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l http://www.shacknews.com/article/69929/gears-of-war-3-season-pass-dated-priced
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l Normalna sprawa sprzedają coś co pewnie będzie na płycie .... i mają to gotowe pewnie od roku ale najgorsze jest to że pewnie to kupie i gdzie tu sens?
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l Ja dobrze zrozumiałem za jedno DLC 3200msp czy ta cena tyczy się 4 dlc??? W tej generacji każdy znaczący tytuł jest mocno wspierany wszelkiej maści rozszerzeniami po premierze. Nie inaczej będzie z Gears of War 3. Microsoft i Epic Games ogłosili dzisiaj, że osoby zainteresowane pobraniem dodatków będą mogły wykupić "Season Pass" - specjalny abonament, dzięki któremu płacąc z góry zaoszczędzą trochę pieniędzy (konkretnie 33%). W tym przypadku "Season Pass" da dostęp do czterech paczek, z których pierwsza ukaże się w listopadzie tego roku. Przepustka pojawi się na Xbox Live w dniu premiery samej gry, w cenie 2400 Microsoft Points. Jeśli ktoś zdecyduje się kupować DLC osobno, to będzie musiał wyłożyć 3600 MSP. Nabywcy pakietu otrzymają jeszcze bonus w postaci zestawu skórek na bronie "Liquid Metal Weapon Set". Czyli płacę 2400 msp w dniu premiery i czekam na DLC i pobieram je później bez dodatkowych opłat ? Edytowane 29 sierpnia 201113 l przez canuks
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l nic dziwnego w tym nie ma, pomysł z Mortal Kombat, zamiast kupować w ciągu roku 3-4DLC po 800-1200msp co wyjdzie nam 3600msp można kupić w dniu premiery to coś i mieć dodatki za 2400msp, dobra wiadomość up - tak, płacisz raz 2400 i czekasz na DLC lub kupujesz osobno każde DLC co wyjdzie ci 3600 Edytowane 29 sierpnia 201113 l przez Daddy
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l Na to wygląda. Kupując ten season pass oszczędzasz 1200msp, oczywiście biorąc pod uwagę że kupisz wszystkie DLC które będą w przyszłości. Może to będzie dobry deal tak jak All Fronts Collection, dobrze też że będzie go można kupić w każdej chwili a nie bierzesz go w ciemno (dzięki temu sam zdecydujesz czy ci się to opłaca czy nie). Ale ogłaszanie tego w tej chwili + durna i niewyjaśniona sytuacja z Azurą i Rust Lung = spory niesmak.
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l ufff czyli wiadomość dobra ... i chyba skuszę się na ten myk za 2400msp . Z drugiej strony patrząc na DLC do CoD:BO które są sprzedawane po 1200msp a schodzą jak świeże bułeczki to taki pack za 2400 do GoW3 pewnie sprzeda się jeszcze lepiej . NIc pozostaje czekać na te girsy już bliżej niż dalej Edytowane 29 sierpnia 201113 l przez canuks
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Jakie fajne, chamskie postępowanie - "kup nasz produkt, którego jeszcze nie ma, i który będzie wykastrowany. Ale nie martw się, jesteśmy tak wspaniałomyślni, że sprzedamy ci te braki ... nawet nie będziemy chcieli 3200 ale 2400, jeśli tylko kupisz kota w worku. Jesteśmy wspaniali" ... epic ... epic fail... Kuźwa, jeszcze gry nie wypuścili a już informują, że będą sępić kolejne pieniądze na jakieś dodatki. Do tego nie wiadomo jakie to będą i co sobą będą prezentować - to będą mapy do multi, czy może znowu wycięte części z całości, żeby zarobić za coś, co powinno być w wersji pierwotnej? Nienawidzę takiej polityki.
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Jakie fajne, chamskie postępowanie - "kup nasz produkt, którego jeszcze nie ma, i który będzie wykastrowany. Ale nie martw się, jesteśmy tak wspaniałomyślni, że sprzedamy ci te braki ... nawet nie będziemy chcieli 3200 ale 2400, jeśli tylko kupisz kota w worku. Jesteśmy wspaniali" ... epic ... epic fail... Kuźwa, jeszcze gry nie wypuścili a już informują, że będą sępić kolejne pieniądze na jakieś dodatki. Do tego nie wiadomo jakie to będą i co sobą będą prezentować - to będą mapy do multi, czy może znowu wycięte części z całości, żeby zarobić za coś, co powinno być w wersji pierwotnej? Nienawidzę takiej polityki. Wiesz co, zazwyczaj działa to tak, że firmy mają określony czas na wytworzenie gry. Każda nowa mapa to więcej czasu. Powstaje więc wybór - opóźnić premierę o kolejny miesiąc-dwa, albo wypuścić grę odrobinę wcześniej, wykończyć dodatki i sprzedać je jako DLC. Poza tym pamiętaj, że nikt nie każe Ci tego kupować.
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Wiesz co, zazwyczaj działa to tak, że firmy mają określony czas na wytworzenie gry. Każda nowa mapa to więcej czasu. Powstaje więc wybór - opóźnić premierę o kolejny miesiąc-dwa, albo wypuścić grę odrobinę wcześniej, wykończyć dodatki i sprzedać je jako DLC. Poza tym pamiętaj, że nikt nie każe Ci tego kupować. Oczywiście, że nikt nie każe ale chęć poznania części czegoś, w co się zagrało jest silniejsza. A do tego nie zgodzę się, że jest taki wybór o jakim piszesz. Uważam, że ostatnio firmy specjalnie wycinają część, by pomnożyć później zysk ze sprzedaży wykastrowanego wcześniej produktu. Już z góry zakładają jakie, ile DLC i za ile je wypuszczą. Potwierdzeniem tego jest to o czym teraz rozmawiamy.
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Zależy jak na to patrzysz. Ja to widzę tak - GoW1 i GoW2 miały DLC, więc jasne jest, że trójka też mieć je będzie. Skoro jest opcja nabycia kompletu w niższej cenie to czemu nie. Prawda jest taka, że nie uciekniemy od tego. Przynajmniej nie uda nam się to, jeśli ludzie będą płacić 1/3 ceny gry za 5 tandetnych map (zgadnijcie o jakiej grze teraz myślę ).
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Opcja z podobnymi passami nie jest zła, w L.A. Noire się sprawdziła. Tylko nie podoba mi się cena - rozumiem, że wyjdzie sporo taniej niż osobno, ale za te 2400 to będzie jedna z najdroższych rzeczy na Live. Wg oficjalnego przelicznika, to ponad 1/3 ceny właściwej gry, które płacimy od razu, a dostaniemy coś ciekawego za jakiś czas dopiero.
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l a dostaniemy coś ciekawego za jakiś czas dopiero. nikt nie jest w stanie dzisiaj stwierdzić, że to będzie "coś ciekawego" - kupuje się raczej kota w worku o którym wiadomo, tylko tyle, że będzie w czterech kawałkach i 30% taniej. No ale fani to łykną ...
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Żaden kot w worku. Do Mortal Kombat też był taki Pass na fighterów, którzy mają się dopiero pokazać. Kupiłem go dopiero wczoraj czyli grubo po wydaniu wszystkich wchodzących w skład pakietu DLC. Poza tym do poprzednich części girsów też można było kupować DLC w pakietach - zrobiłem tak zarówno z jedynką jak i dwójką. Przy dwójce to był jeden zakup - all fronts i mam wszystkie mapy do multi + autostrada.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Żaden kot w worku. ale na pewno jesteś przekonany, że rozumiesz co znaczy zwrot "kupować kota w worku" i jaki był kontekst rozmowy w której został użyty? Edytowane 31 sierpnia 201113 l przez milekp
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Spokojnie, wiem co znaczy "kupować kota w worku" Mnie raczej chodzi o to, że nie trzeba się na tego passa od razu rzucać - można poczekać aż będą dostępne wszystkie wchodzące w skład pakietu DLC i wtedy kupić ten pakiet. Właśnie tak zrobiłem w przypadku Mortal Kombat. No chyba, że ten pass będzie dostępny tylko przez chwilę i zniknie z rynku zanim zaczną się na nim pojawiać dodatki, których dotyczy. Wtedy sam się podpisuje pod stwierdzeniem że to zagranie poniżej pasa.