SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Gejmplej z PAX: http://www.youtube.com/watch?v=rnDEH0CmW_c Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Materiał krótki ale całkiem fajny. Widać, że fragm. był ogrywany na PS3, mam nadzieję, że hakowanie nie będzie zbytnio łatwe i wprowadzą ogranicznik czasu jaki można spędzić na włamywaniu się po upływie którego zostaniemy wykryci i zaalarmuje to ochronę. Oby więcej takich materiałów wypłynęło do sieci po tym konwencie PAX w USA. Najchętniej to bym zobaczył coś z systemem ulepszeń wszczepów, jakieś kolejne fragm. z hakowaniem/obsługą terminali i komputerów, a najbardziej to coś z rozmowami. W końcu w poprzednich odsłonach był to jeden z ważniejszych elementów gameplay'u. No chyba, że poszli w obecne trendy i będzie 10%gadania i 90% strzelania ... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 8 minut nowego gameplay'u: Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Graficznie jest mocnooo średnio, strasznie sterylnie ale wiadomo nie o grafikę w tej grze chodzi. Więc nie przeszkadza mi to ale np. przenoszenie ciała wygląda troszkę dziwnie - archaicznie. Za to podobają mi się przejścia kamery do TPP podobnie jak w Riddicku. W ogóle szkoda, że nie ma widoku TPP na stałe no i nie wiem czemu ale ta gra klimatem, feelingiem przypomina mi MGS-a. Choć to zupełnie inne gry to jednak... A no i ekstra, ze pokazują gameplaye z Ps3 ;p. To chyba najlepsza sprawa hehe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 8 minut nowego gameplay'u: Nigdy nie grałem w żadnego Deusa, ale po tych filmikach co raz bardziej jestem napalony na ten tytuł. Widze grafika ładna, klimat za(pipi)isty, gameplay b. fajny(wnioskuje po filmiku), przejście danego miejsca na kilka sposobów... Jestem oczarowany tą grą, mam nadzieje, że będzie jakieś demo albo beta chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 (edytowane) Grafika jest średnia, ale widzę, że design plansz został w duchu pierwszego Deus'a (różne drogi do celu) więc nie ma źle. Liczę, że wersja na pc będzie jednak lepsza bo jeśli taki poziom będzie i na poczciwych blaszakach to się troszkę zmartwię. A póki co gameplay z PS3 to chyba jedyny konkretny materiał z właściwej gry. Sposób w jaki Adam przenosi ciała niezbyt im wyszedł, zdecydowanie lepiej wyszło im to w pierwszej odsłonie, gdzie postać brała ofiarę na barki, a tak to wygląda śmiesznie, chociaż mogli dać rękę która ciągnie to ciało. Mam też nadzieję, że te złote podświetlenia przedmiotów i miejsc które można użyć będzie można wyłączyć. Czytałem, że niby ma być to zabieg czysto artystyczny i z początku nawet mi się ten zamysł podobał ale już wykonanie woła o pomstę do nieba. Poświata jest zdecydowanie za duża, powinni pociągnąć tylko delikatnie złotym kolorem, a nie walnąć takie duże natężenie. Już nawet nie będę wspominał, że te podświetlenia to raczej kolejna forma podpowiedzi, co by gracze nie musieli zbytnio używać mózgu. Co za czasy wszystko podane na tacy, gdzie tu potem frajda z eksploracji? Tak samo radar, powinni go wywalić albo jakoś zmodyfikować by nie pokazywał przeciwników, ewentualnie wtedy, gdy rozwiniemy jakiś wszczep pozwalający na takie możliwości, najlepiej na późnym etapie naszej "zabawy". Szkoda również, że celowanie zostało zmienione i nie ma tak jak w przypadku pierwszej części, że w zależności od stopnia przeszkolenia bohatera wzrastały jego zdolności celowania. Na początku trzeba było najlepiej kucnąć i odczekać troszkę zanim celownik zrobił się dostatecznie mały by oddać celny strzał, teraz widzę, że jest nieruchomy i można nawalać z giwer ile dusza zapragnie. Mam nadzieję, że to jedyne ułatwienia i uproszczenia jakie będą miały miejsce w grze. Bo czasem zaczynam się zgadzać z tym obrazkiem: Zresztą idealnie pokazuje on też ogólny poziom dzisiejszych gier, tylko, że w tym wypadku jest to gdzieś pomiędzy DE:IW, a DE3 No nic liczę,na jakieś kolejne fragm. gameplay'u. Edytowane 22 Marca 2011 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 (edytowane) Nowy trailer http://www.youtube.com/watch?v=rSO9QdOPvKw&feature=player_embedded O konwersji na PS3: http://www.ppe.pl/news-6656-Nie_bedzie__prostej_konwersji__Deus_Ex.html Edytowane 29 Marca 2011 przez TakeshiX Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Reklama Sarif Industries: Też chciałbym mieć takie oczy jak na tym spocie. Naprawdę reklama świetna ale na końcu mógłby być zamieszczony adres nie tylko do strony Sarif Industries ale także do oficjalnej strony Deus Ex:Human Revolution. Przynajmniej mniej obeznane w temacie osoby wiedziałyby, że ta reklama jest związana z kampanią promującą nowego Deus'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Collectors Edition Trailer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Za(pipi)iste pudełko. I łap plusa za Stevena w podpisie. Król jest tylko jeden! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Pudełko ma świetny design, fajnie by było gdyby edycja augmented również takie miała. A figurka taka sobie, pewnie w realu będzie wyglądać równie "tanio" jak te dodawame do innych gier. Ja tam się zadowolę edycją augmented, tańsza a oprócz figurki zawartość identyczna. Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 A ja się chyba skuszę na tą kolekcjonerkę, głównie dla pudełka Laleczka pójdzie na allegro bo szpetna - te ruchome części tylko psują jej wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 od gry bije taki feeling mgs2, przynajmniej mam takie wrażenie. czekam, czekam i mam nadzieje się nie zawieść... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) bla bla o pierwszym DX Zresztą idealnie pokazuje on też ogólny poziom dzisiejszych gier, tylko, że w tym wypadku jest to gdzieś pomiędzy DE:IW, a DE3 No nic liczę,na jakieś kolejne fragm. gameplay'u. Niby fajnie, fajnie, ale już nikt nie pamieta jedynki i nikt w nią nie grał więc może iść odpalić ją ponownie i daj sobie spokój z gadaniem jak kiedyś było lepiej. Analogiczna sytuacja jak z Dragon Age i kwestią tego, że poprzednie gry twórców to Baldur's Gate. A co do samej gry, to podoba mi się, ale obawiam się o nią gdyż jak im się nie chce najprostszej rzeczy zrobić (ręką, która ciągnie lub otwiera drzwi) to nie wiem jak będzie z resztą detali. Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Mnie się wydaje, że brak widzialnych rąk to nie efekt lenistwa tylko ukłon w stronę fanów pierwszego Deusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Hahah niezly mi uklon. Taki uklon to zaden uklon tylko wlasnie lenistwo. Wprowadzenie takich elementow znacznie poglebia immersje w rozgrywke, co w przypadku takiej gry jak Deus Ex ktora przeciez niby ma zakladac wczuwanie sie w postac, w klimat - naprawde by zrobilo roznice. Uklonem w strone fanow to moglyby byc upodobnienia rozgrywki (np. zapewnienie im podobnej swobody i zlozonosci, rezygnacja z autoregeneracji zycia i wprowadzenie apteczek) czy tez wprowadzenie jakichs smaczkow fabularnych. Ja tam czekam strasznie na premiere gry i pierwsze recenzje bo poki co, mimo ze niby byly pokazywane fragmenty rozgrywki, to faktycznie niewiele wiemy jak dobra bedzie finalna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Może masz rację. Pewnie nigdy się tego nie dowiemy. Dla mnie to powiew oldschoolu, który w ogóle mi nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 DE:HR preview: http://www.pcgamer.com/2011/04/04/deus-ex-human-revolution-preview-2/ Warto przeczytać bo artykuł krótki ale treściwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Nowy artykuł: Deus Ex: Human Revolution Updated Impressions - Weapon Upgrades, Augmentations, and Hacking http://www.gamespot.com/pc/action/deusex3/news.html?sid=6310478&mode=previews Wielki pozytyw - będzie można wyłączyć to durne podświetlenie przedmiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Kilka nowych screenów: http://www.gamikaze.pl/Galerie/Deus_Ex_Human_Revolution_Galeria_12.aspx Wygląda to wszystko dobrze i oby też cały produkt stał na podobnym jeśli nie wyższym poziomie jeśli chodzi o oprawę graficzną. Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Nowy filmik pokazujący różne sposoby wykonania misji: http://www.youtube.com/watch?v=JTOkZ7_aIJU&feature=player_embedded#at=29 Edit: Jednak nie taki nowy Edytowane 4 Maja 2011 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Nowy filmik pokazujący różne sposoby wykonania misji: http://www.youtube.com/watch?v=JTOkZ7_aIJU&feature=player_embedded#at=29 Jaki nowy? Widziałem to 2 miesiące temu... Edytowane 4 Maja 2011 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 bo niektóre sajty dopiero teraz to wygrzebaly... pewnie thesixthaxis (czasem maja takie zwiechy ) Kreek@ u nas to było 19 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 W takim razie przepraszam za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 fajnie, ze przypomniałeś, bo znowu nakręciłem się na ten tytuł W każdym razie preorder juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi