Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

5 gier przez 6 miesięcy, z czego nie każda przecież musi wszystkim podejść? Wypas. Co za czasy w których ludzie sikają pod siebie bo jakaś firma zapowiedziała 15 gier z czego ze 2 mają datę premiery w tym roku, a na najpopularniejszą przenośną konsolę wychodzi średnio prawie 1 gra na miesiąc :/

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 533,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

Monster Hunter wyjdzie w edycji limitowanej z amiibo, czy tylko zwykła edycja?

Opublikowano

nie ma żadnych amiibo do Monster Hunter Generations. 

Opublikowano

5 gier przez 6 miesięcy, z czego nie każda przecież musi wszystkim podejść? Wypas. Co za czasy w których ludzie sikają pod siebie bo jakaś firma zapowiedziała 15 gier z czego ze 2 mają datę premiery w tym roku, a na najpopularniejszą przenośną konsolę wychodzi średnio prawie 1 gra na miesiąc :/

Takie czasy proszę pana. Za to na AppStore co tydzień jest mnóstwo premier, bo i tam siedzi masowy odbiorca dzisiejszego przenośnego grania. 

Opublikowano

1 DOBRA gra + 1 z backlogu :-) na miesiąc to i tak ponad moce przerobowe osoby pracującej i nie będącej no lifem. Takie czasy

Opublikowano

Mnie wystarczą dwie petardy na które od dawna czekam - Doragon Kuesuto Sebun i Pokemony. Ale trzeba przyznać że jest bida i przydałby się jakiś nowy Mario lub Zelda. To wszystko wygląda jak koniec 3DSa, a przecież nikt nigdy nie mówił o nowej kieszonce. No chyba że mi coś umknęło.

Opublikowano

Na niechęć do grania (mam PS3 i PC ze smokiem), polecam granie na 3DSie. Gram w Luigiego 2 i bardzo się relaksuję. Kumpel też narzeka, że chyba wyrósł z grania/ przejadł się nimi, trza będzie mu podrzucić konsolkę Nintendo, niech zobaczy te gierki:)

Opublikowano

I rozumiem, że wszystkie z tych zapowiedzianych gier będą kompatybilne ze zwykłym 3DSem?

Opublikowano

Bo to zwykły 3ds, a te po tyle chodzą.

Opublikowano

o kurczę elegancko, jeszcze z grą 10/10

a tylko nie weź!

Opublikowano

Rozumiem że ładowarke musze sobie osobno dokupić? :pawel: 

Tą przystawke z drugą "gałką" opłaca się brać czy idzie bez niej przeżyć?

Opublikowano

idzie przeżyć. dobra do monster huntera, ale też można spokojnie grać bez

w starym modelu ładowarka jest

Opublikowano

Biore do tego jeszcze fire emblem awakening, co jeszcze polecacie? W marianka bym pograł chyba

Opublikowano

Mario 3DLand oczywiście. Gier jest mnóstwo, ale na razie skoro masz Zeldunię, Fire Emblem i jak weźmiesz jeszcze Mariana, to masz grania 60-80h.

Także spokojnie, przejdź to to potem coś sie doradzi.

Opublikowano

Dobra zamówione :banderas: na razie wziąłem fire emblema tylko i tego ostatniego wziąłem jednak :pawel:

Do 1 lipca jeszcze tak długo  :whyyy:

Opublikowano

Dobra zamówione :banderas: na razie wziąłem fire emblema tylko i tego ostatniego wziąłem jednak :pawel:

Do 1 lipca jeszcze tak długo  :whyyy:

Fire Emblem, Zelde masz w zestawie. Zastanów się nad Bravely Default, bo to :banderas: z niej tej ziemi. 

Opublikowano

skad takie zdziwienie tymi cenami? na KiG, CDP, Ultimie, hd market i chyba nawet na LG takie ceny od dawna wiszą z preorderami na lipiec ;) gratulujęzakupu, czeka Cię masa świetnej zabawy :banderas: lepiej pozno niz wcale 

Opublikowano

Do 1 lipca jeszcze tak długo :whyyy:

Nie napalaj się za wcześnie na dostawę 1 lipca. Zamówiłem ten zestaw w kwietniu dostawa miała być 10 czerwca przesuneli na lipiec z orientacyjna data pierwszego dnia miesiąca. Ostatecznie anulowalem preorder bo na dzień dzisiejszy nie wiadomo kiedy te konsole będą dostępne.

Opublikowano

Do 1 lipca jeszcze tak długo :whyyy:

Nie napalaj się za wcześnie na dostawę 1 lipca. Zamówiłem ten zestaw w kwietniu dostawa miała być 10 czerwca przesuneli na lipiec z orientacyjna data pierwszego dnia miesiąca. Ostatecznie anulowalem preorder bo na dzień dzisiejszy nie wiadomo kiedy te konsole będą dostępne.

Dokładnie. Ja mam ten sam zestaw na oku i jak oglądałem go znów ostatnio w kilku sklepach, tak bodajże na konsoleigry jest już przesunięta data na 12-stego. No nieciekawie.