Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty Black Ops

Featured Replies

• Odpowiedzi 601
  • Wyświetleń 75,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale głupoty gadacie panowie. W Black Opsie nie ma nic porównywalnego z nawiedzonymi ludźmi grającymi ze stopping power/marathon/akimbo. Nie ma też latającego co 5s ustrojstwa nad mapą, źle zbalansowan

• Takie Call of duty i tak w call of duty dużo osób gra niestety , osobiście nienawidzę takich osób nadmiernie używających Quick scope'ów i później chwalących się montażem zrobionym z kilkunastu meczy,

• Call of Duty: Black Ops – Xbox 360 vs PS3: http://xboxcenter.pl/2010/11/13/call-of-duty-black-ops-xbox-360-vs-ps3/

Opublikowano

Patch juz dzis on live i widac znaczna poprawe - dobra robota ze strony T.

Opublikowano

Super 8 dni po premierze i już mamy info na temat patcha naprawdę nieźle System spawnów jest jaki jest i na pewno to poprawią i wydaje mi się że dopiero na początku grudnia to poprawią bo jednak trochę roboty z tym jest

PS: takie pytanko jak to jest z rankingiem prestiży otóż 3 dni temu zrobiłem prestiż i jak chcę wziąć ranking pisze że muszę mieć do wydania 50000 COD points narazie zbieram ale czy jak już będę tyle miał to mi je odejmie ? czy chodzi tylko że inni będą widzieć jaki to ja jestem oszczędny thumbsup.gif

Odejmie Ci, ale IMO nie warto, jeżeli nie masz za dużo kasy, bo i tak Ci to zresetuje przy następnym prestiżu. Jak tam wszedłem to w Prestiż TDM uwzględnionych było raptem z 7000 osób (byłem 180 :teehee:)

Opublikowano

Mam pytanie: czy po nacisnieciu w menu multi przycisku Y (Przyjaciele) widzicie kto, na jakiej mapie i w jaki tryb gra? Od dwoch dni widze tylko info, ze Iksinski i Igrekowski sa Online w CoD , bez podania szczegolow :confused: Tez tak macie?

Opublikowano

Czy na wersji xbox360 też zauważalne są freezy podczas multi?

Opublikowano

przed patchem moze mialem 2 zawiechy, teraz wszystko smiga tak jak byc powinno ;d

z drugiej strony udalo sie komus zrobic perk'a ghost na pro ? bo kurde tyle gier przegralem i nikt nie uzywa sentry gun ;/ chyba czesciej bede musial grac w domination czy cos w tych klimatach

wogole z jakimi perkami gracie ?:) ja glownie uzywam ghost/lightwight, sleight of hand/warlord, ninja/hacker

Opublikowano

ja głównie z 2 profilami, jeden z ak47/Enfield z tubą i Wojak/Szybkie przeładowanie pro(nie pamięam jak to się nazywało)/maraton pro, drugi z ak74 i zamiast wojaka waga lekka pro.

Opublikowano
  • Autor

Ja mam pytanie bo widzę to na wielu filmach, czy AWP (a raczej L96) ma jakieś różne wersje w tej grze? Bo czasem widzę ja z większą bądź mniejszą lunetą albo w jakiejś innej pozycji, nie wiem jak to nazwać.

Opublikowano

w grze jest dodatek do broni...lunata z 3 poziomami odleglosci, takze wizualnie troszke sie rozni

Opublikowano

Ciekawy patent, tylko czy się sprawdza podczas gry? Może ktoś coś więcej napisać? Byłbym wdzięczny ( to nie robienie łaski- Soul ) :whistling: .

Opublikowano

No ciężko pytając o coś i w tym samym momencie robić łaskę :teehee: Albo jedno albo drugie, także wrzuć na luz, tamten temat już zakończyliśmy :thumbsup:

Co do pytania to nie pomogę bo nie bawię się snajpą i mam nowego AC także COD póki co odpoczywa ;)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej wyluzowany. To był dowc.ip, ale chyba go nie zrozumiałeś :blush:

I tak z grzeczności podziękuję, choćby za szybką reakcję :)

Edytowane przez Mefi23

Opublikowano

Ciekawy patent, tylko czy się sprawdza podczas gry? Może ktoś coś więcej napisać? Byłbym wdzięczny ( to nie robienie łaski- Soul ) :whistling: .

To może ja odpowiem na twoje pytanie : kupiłem i wydaje mi się że wyrzuciłem Punkty w błoto jak ktoś używa snajperki na bliski dystans robiąc Quick Scopy'y i Drag Scopy( BTW : czym one się różnią ? ) to może się przydać bo pierwsze Przybliżenie jest podobne do tego z

ACOG'a

Opublikowano

Wiecie może kiedy wychodzą (jesli wychodzą ) mapki zombie z coda 5 ?? do kupienia za msp

Opublikowano

miał ktoś taką sytuację?

Opublikowano

obczajcie mojego killa:

wie ktos moze jak wrzucic filmiki z xboxa bezposrednio na pc?? bo jakosc slaba

Opublikowano

Musisz wejść na stronkę Callofduty.com >pomiń filmik następnie udać się do Register założyć konto z E-mailem z xbox.com(Tak mi się wydaje nie wiem czy można użyć innego) > Theater Beta i podążać za wskazówkami później wystarczy połaczyć konto z tym na Youtube i powinno działać :thumbsup:

Edyta : Zapomniałem dodać że filmik ładny może później uda mi się kogoś w końcu z tego tomka zabić :D

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Może ktoś napisze , że dużo w tym szczęścia , ale mnie się cholernie podobają takie przypadkowe kille, sam mam jednego rzucając semtexa przykleił się przeciwnikowi do głowy, zupełnie przypadkiem :E ale nie mam czasu grzebać , żeby go wrzucić na yt, może kiedyś.

Opublikowano

A ja mam problem, dodaję filmik na sloty w grze, potem wchodzę na strone callofduty.com i tam w Theater nie ma nic ;(, a chciałbym się pochwalić jak dziś zostałem 1v5 w S&D i wygrałem :P.