Voytec 2 761 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Cholernie nie moge sie doczekac, zeby polozyc swoje lapska na tej becie. Szkoda, ze wcale nie dotyczy ona osob, ktore byly najbardziej aktywne. Slupek, Ty masz platyne, a kodu nie otrzymales. Cholera, mam nadzieje ze bedzie w Plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ja dostałem już wcześniej testowanie wody. W ogóle mam szczęście do kodów. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Voytec platynę to na świecie ma pewno tysiąc sześćset sto dziewięćset osób. Coś czuję, że największą szanse miały osoby co także ostatnio dość mocno szarpały, a Słupol to RDR się oddał. Nie ma co płakać, czym dłużej czekasz lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 (edytowane) Wie ktos jak to bedzie z edycją kolekcjonerską gry? Do tej pory widziałem tą z pluszakiem, ale wróciłem właśnie z Gamestop'a i widziałem na ladzie około 30 cm figurkę sackboya ( z wyciągniętymi łapkami na które można postawić pada) myślałem że to na sprzedaż ale facet powiedział ze to będzie do LBP2 dopiero(100e). Wyglądała super, kupie LBP2 chyba specjalnie dla niej Edytowane 13 Września 2010 przez Suboshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 W Ultimie sprawa nie wyglada najciekawiej. Mail, ktory otrzymalem w opowiedzi na moje pytanie, czy EK bedzie dostepna: Witam, Na obecna chwile nie, ale jezeli bedziemy mieli mozliwosc jej zdobycia to jak najbardziej wystawimy preoerder na stronie z tym tytułem w wersji kolecjonerskiej. Pozdrawiam, Rafał Pakuła Specjalista ds. sprzedaży www.ultima.pl rafal@ultima.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Bo odkąd wyszła informacja, że tamta kolekcjonerka jest tylko dla UsA to co mają wystawiać? Spokojnie niech najpierw ogłosza EK dla Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) Jak kogoś interesuje to ta kolekcjonerka z Gamestop o której w wspominałem zawiera: LBP2 DLC Sackboy ( Figurka - podstawka na pada - 11 cali ) Sackboy Holder Pad PS3 100 euro. figurka wygląda fajnie a na dodatek mój stary pad jest na wykończeniu więc biorę preorder jak tylko tam będę. Edytowane 14 Września 2010 przez Suboshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Czwarty pad mi się przyda. Wolałbym bundla z Move. Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykos360 0 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) znalazłem ciekawy filmik na you tube zobaczcie sobie sami.... jakie skojarzenia http://www.youtube.com/watch?v=ggn31JWWFqY jedyne co mi przychodzi do głowy to... żywe LBP ludzie zamiast Sackboy-ow tylko kuleczek brakuje.... Edytowane 15 Września 2010 przez patrykos360 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Co-op gameplay z TGS: http://www.gametrailers.com/video/tgs-10-littlebigplanet-2/704630 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Co-op gameplay z TGS: http://www.gametrail...planet-2/704630 Uprzedziłeś mnie ^_^ . Co gameplay to mój apetyt na tą grę rośnie. Całe szczęście, że już tylko (dokładnie) 2 miesiące. Mam nadzieję, że przed premierą będzie jakieś demko (tylko tym razem dla wszystkich <_< ). I mogliby już podać co z tą europejską ek, bo tak czekamy i czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 (edytowane) Po sesyjce z betą (jakieś 1,5 godziny) wstępnie oczywiście super Ale jako, że to chyba wszyscy wiedzą to skupię się na 2 rzeczach, które mi się nie podobają (dotyczą one wizualiów). 1 - Efekt ognia/dymu już nie jest taki wypasiony, że generuje się real-time'owo i zawsze wygląda inaczej.. jest bardziej tradycyjny, wygląda jak "chmurki". Tzn.. nie wygląda źle ale tamten robił zdecydowanie lepsze wrażenie. Jedyny plus obecnego to, to że zapalone materiały same "świecą" oraz, że dym moze być oświetlany. 2 - Źródła światła i prąd generują strasznie mocną mglistą poświatę.. MOOOOOOOCNO przesadzoną. Wygląda to strasznie i w dodatku ma efekt uboczny... Jeśli w pobliżu podpalonego lub elektrycznego obiektu ustawimy jakieś źródło światła te też będzie miało taką masakryczną poświatę (nawet jeśli ją wyłączymy). Mam nadzieję, ze to poprawią.. bo na ogień/dym z LBP1 nie ma co liczyć. Edytowane 17 Września 2010 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Lepiej zobaczcie te 3 nowe poziomy zrobione w edytorze: http://www.ppe.pl/news-2899-Edytor_LittleBigPlanet_2_czyni_prawdziwe_cuda.html Po prostu cudo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Poradziłem sobie z problemem. Wystarczy włączyć angielski w systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ten FPS w świecie LBP ma wielkie aspiracje na stanie się czymś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 IMO Pac-man i Micro Machines robią większe wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
CritiCalz 5 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Moim zdaniem FPS i Pac man rządzą. Micro Machines jakoś nie zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Wiadomo do kiedy jest beta? Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 The beta trial will start on the 9th of September and will run for about three weeks or so. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Thx. Czyli jeszcze ze 2 tygodnie może... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Wrażenia z bety: http://www.thesixthaxis.com/2010/09/20/littlebigplanet-2-beta-impressions/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Pierwsze plotki mówiące o przeniesieniu premiery na początek 2011: http://www.gamersmint.com/rumour-littlebigplanet-2-might-be-pushed-back-into-2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Osobiscie bym tego nie chcial, ale to by wyszlo grze na dobre. Dalej uwazam, ze pemiera okolo 2 tygodnie po GT5 jest zlym posunieciem ze strony Sony. Jezeli to okaze sie prawda, to bedzie trzeba to przebolec i wytrzymac jeszcze troche, ale najlepszym wyjsciem bylby styczen i to w dodatku jakos na poczatku. Potem Killzone 3 z koncem lutego, wiec predzej jak na poczatku kwietnia bym LBP2 nie widzial. Sony nie moze wydawac swoich tak waznych premier tak blisko siebie, by potem bylo pol roku posuchy. Dalej, chcialbym zagrac w LBP2 jak najszybciej, ale grze najlepiej wyszloby przesuniecie premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 W grudniu prawie nic nie wychodzi, mogliby to tak przesunąć żeby akurat pod choinkę można było postawić LBP2 + PSMove. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Albo tez na same Swieta, powiedzmy 22 grudnia, racja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi