Opublikowano 9 października 20195 l @_Be_ Widziałem pierwszy odcinek i to 100-procentowy Tartakovsky. Nikt tak jak on nie potrafi opowiadać samą narracją wizualną, a tutaj to już podciągnął pod wyższy level, bo w ogóle zrezygnowano z wszelkich dialogów. Jest krwiście, brutalnie, bezkompromisowo i wszystkie istoty giną w kałużach krwi. Fabuła na razie prościutka i chyba taka pozostanie, ale raczej nie o to w tej serii chodzi. Oby kolejne odcinki jeszcze bardziej dowaliły do pieca pod względem akcji.
Opublikowano 21 października 20195 l Ogląda ktoś The Righteous Gemstones? Najlepszy nowy serial komediowy tego roku. https://www.imdb.com/title/tt8634332/
Opublikowano 29 października 20195 l Show z Supermonem i Lois Lane z Arrowverse jednak powstanie: https://screenrant.com/superman-lois-arrowverse-spinoff-tv-show-cw/ Będę oczywiście oglądał, jeżeli nie będą za to odpowiedzialni ludzie od Supergirl
Opublikowano 15 listopada 20195 l Polecam obejrzec The Morning Show na Apple TV+ fajny serial i dobrzy aktorzy, czasami rylem ze smiechu a to zdarza mi sie bardzo rzadko
Opublikowano 10 stycznia 20205 l Brooklyn 9-9 wraca z nowym sezonem już w lutym Tym razem na NBC i podobno stacja zamówiła już 8 sezon na listopad.
Opublikowano 13 lutego 20205 l Dobry trailer, sceny walki pewnie będą kosmiczne, niech cala reszta będzie dobra, to chętnie obejrzę.
Opublikowano 8 marca 20205 l Co tu się odjaniepawla. Makstersztyk i jeden z najlepszych seriali jakie widziałem.
Opublikowano 8 marca 20205 l Gdzie to mozna obejrzec? Na trailerze napisane ze Amazon series a na prime nie ma. Wikipedia mowi ze Sky a na moim Sky tez nie widac. Btw skonczylem wlasnie Hunters i racze sredni ten serial, pewnie gdyby nie tematyka to by zostal zj.ebany od gory do dolu a tak to nie wypada. Myslalem ze to bedzie jakis ciezszy klimatem serial a wyszlo takie podkolorowane, dziwne niewiadomo co z glupawymi motywami.
Opublikowano 10 maja 20204 l Gangs of London Rany, ależ to jest dobre. Kolejny po Top Boy'u serial kryminalny z akcją osadzoną w UK, ale o wiele bardziej "dojrzalszy", mocniejszy fabularnie i z całą pewnością znacznie brutalniejszy. Kymel pisał coś o tym, że za GoL stoją ludzie od The Raid (mój osobisty top 1 filmów akcji nastawionych na hurtowe klepanie masek) - nie jestem zbytnio obyty w nazwiskach branży, ale wystarczy obejrzeć pierwszy odcinek i scenę w barze, żeby poczuć ten sam klimat towarzyszący młócce w wieżowcu. Cudeńko.
Opublikowano 26 czerwca 20204 l Dokładnie, ja mam tak samo. I jeszcze Jared Harris w głównej roli, uwielbiam gościa.
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Mega sentyment mam do tego serialu, chyba pierwsza amerykanska produkcja ktora targałem z neta. Przestałem oglądać po odejściu Grissoma, ale jak ściagneli stara ekipe, to jaranko https://www.filmweb.pl/news/Przygotujcie+się+na+nowe+"Kryminalne+zagadki+Las+Vegas"-138852
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l NY, Las Vegas, Miami... Niby to samo, a każda seria oferowała coś innego. Sama stylistyka mówiła co oglądasz: zimno-niebieski New York, ognisto-pomarańczowe Miami. Las Vegas jako prekursor miał normalną paletę barw jeżeli mnie pamięć nie myli. Ogólnie to wyrywkowo się oglądało ale jak przychodziły crossovery... Jak Horatio spotykał Maca to człowiek wiedział, że polecą grube one linery typu: "A kto umarł, ten nie żyje"
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Osobiście tylko Las Vegas oglądałem, Miami jakies pojedyncze odcinki, ale rudy mnie odrzucał od tego serialu.
Opublikowano 10 września 20204 l https://naekranie.pl/aktualnosci/robocop-powstanie-serialowy-prequel-filmu-poznaj-szczegoly-1599723600 I na chój to komu?
Opublikowano 5 października 20204 l A propo Utopii i Dennisa Kellyego to typ zrobił Dzień trzeci na HBO. Właśnie półmetek dzisiaj leci i to będzie druga część. Kozak jak dla mnie