Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Już cały sezon jest, 7 odcinków Obejrzałem i będzie mocna 7mka. Polecam.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Mare z Easttown na HBO GO. Właśnie oglądamy i jest świetny, jeśli ktoś zachwycał się The Killing albo Broadchurch to nie będzie zawiedziony.
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l W dniu 27.04.2021 o 13:11, LukeSpidey napisał: Zacząłem oglądać INVINCIBLE od Amazona. Kiedyś czytałem komiks i był zayebisty. Seria jest mega. Świetna animacja, brutalny, bez owijania w bawełnę. Jest kilka różnic między komiksem a wersją TV, ale generalnie nie odbiega daleko od oryginału. Fajne, animowane i dość dojrzałe podejście do tematu. Jak ktoś lubi te klimaty to koniecznie trzeba nadrobić. Nowe odcinki wychodzą co piątek. Amazon 2 i 3 sezon zamówił właśnie.
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l W dniu 27.04.2021 o 13:57, Masorz napisał: Już cały sezon jest, 7 odcinków Obejrzałem i będzie mocna 7mka. Polecam. Dzisiaj wyszedł 8. odcinek. 4 minuty temu, sprite napisał: Amazon 2 i 3 sezon zamówił właśnie. Bardzo dobra wiadomość. Oby utrzymali poziom jak w komiksie.
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l W dniu 27.04.2021 o 13:11, LukeSpidey napisał: Zacząłem oglądać INVINCIBLE od Amazona. Kiedyś czytałem komiks i był zayebisty. Seria jest mega. Świetna animacja, brutalny, bez owijania w bawełnę. Jest kilka różnic między komiksem a wersją TV, ale generalnie nie odbiega daleko od oryginału. Fajne, animowane i dość dojrzałe podejście do tematu. Jak ktoś lubi te klimaty to koniecznie trzeba nadrobić. Nowe odcinki wychodzą co piątek. Dlaczego Spoiler zabił tę podrabianą ligę sprawiedliwości w pierwszym odcinku? Pewnie będzie wyjaśnione w kolejnych odcinkach, ale nie chcę czekać
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l Ja się akurat na to nadziałem ostatnio, to już piszę. Nolan chciał Spoiler Osłabić obronę Ziemi, żeby sprowadzić swoich ludzi, Viltrumitów, prawdopodobnie w celu dokonania inwazji.
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l Dokładnie. Masorz dobrze pisze. Spoiler Jego lud to nie rasa bohaterów pomagająca wszystkim wszędzie tylko ich celem jest podbić wszechświat. Według komisku została ich tylko garstka i próbują to ukryć przed resztą Wszechświata. Edytowane 30 kwietnia 20213 l przez LukeSpidey
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l Ja gorąco polecam Witamy na Odludziu. Typowe europejskie kino, uwielbiam takie klimaty
Opublikowano 1 maja 20213 l Obejrzałem se Martwa Góra na c+ i całkiem spoko ruski serial o wydarzeniach na przełęczy Diatłowa, nie dokument.
Opublikowano 3 maja 20213 l W dniu 1.05.2021 o 08:03, mcp napisał: Finał tego Invincible chyba sięgnę po komiks Też nad tym myślę. Tymbardziej, że całość jest skończona i tylko się prosi aby przeczytać. Zarąbisty jest ten kosmita, co pod niego głos podkłada Seth Rogen
Opublikowano 5 maja 20213 l A przy okazji finał wygenerował nowy format mema. Poniżej coś dla fanów gierek oraz Star Wars Edytowane 5 maja 20213 l przez Cedric
Opublikowano 7 maja 20213 l Dziś wchodzi 3 sezon GRZESZNICY GRZEŚNIKA na N Osobne story, ale klejem jest postać detektywa (zajebisty Pullman). Pierwsze dwa ssezony były bardzo dobre, pierwszy wręcz ocierał się o wybitność w swojej kategorii.
Opublikowano 13 maja 20213 l Nie wiedziałem gdzie to wrzucić Co prawda to nie będzie kolejny odcinek, ale i tak chętnie obejrzę wspominki
Opublikowano 19 maja 20213 l 18 sierpnia premiera nowego limitowanego serialu Hulu, Nine Perfect Strangers. Świetna obsada, więc mam nadzieję, że historia również dojedzie. W PL serial pokaże Prime Video.
Opublikowano 20 maja 20213 l O boże, o kurwa... David Simon (The Wire) wraca do Baltimore z nowym policyjnym mini serialem. https://filmozercy.com/wpis/tworca-serialu-prawo-ulicy-wraca-do-baltimore-jon-bernthal-z-glowna-rola-w-we-own-this-city
Opublikowano 21 maja 20213 l 13 godzin temu, Rudiok napisał: O boże, o kurwa... David Simon (The Wire) wraca do Baltimore z nowym policyjnym mini serialem. https://filmozercy.com/wpis/tworca-serialu-prawo-ulicy-wraca-do-baltimore-jon-bernthal-z-glowna-rola-w-we-own-this-city Jezu jak cudownie.
Opublikowano 22 maja 20213 l Ten Klangor sztos w chuy naprawdę ładnie wszedł ale pod koniec Spoiler Akcja z Krzysiem to jak go dojechał i zobaczyl klucz w ręce to prawie jak item wypadający z bossa.
Opublikowano 23 maja 20213 l No ta końcówka taka słabsza, ale całościowo bdb serial, świetnie się oglądało.
Opublikowano 23 maja 20213 l 53 minuty temu, messer88 napisał: No ta końcówka taka słabsza, Spoiler Szkoda ze nie dali pod koniec konfrontacji Mecwaldowski - Jakubik. Ten serial udzwignelo combo Mecwaldowski / Jakubik. Bez nich to byłoby takie 6/10. Trochę to taki serial jakbygo namascil Smarzowski. Klimat, muza, ruchanko itd.
Opublikowano 9 czerwca 20213 l Pierwszy odcinek Loki właśnie wylądował. No nie powiem nawet fajny, będę to oglądał.