Opublikowano 13 grudnia 201014 l Jest gdzieś jakieś info o tym dwuminutowym gameplayu ? Miał być w niedzielę wieczorem a tu nic Dzisiaj się ma pojawić, tylko nie wiem o której...
Opublikowano 13 grudnia 201014 l @Szczurek Ty jesteś najlepiej zorientowany o której dokładnie u nas (w Polsce) będzie ten gameplay? Z innej beczki jak mało w której grze tak w U3 zastanawia mnie jak wypadnie te całe 3D (no i trochę w K3). W Uncharted może prezentować się ekstra np. goniąca nas woda - wylewająca się z ekranu ;]. Płomienie, piasek też może być ciekawie. Oj szczuje Sony tym 3D może pora odkładać kasę...
Opublikowano 13 grudnia 201014 l A skąd ja mam to wiedzieć Wiem tylko tyle, że jak jutro rano wstanę to już będzie
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Ten nowy Uncharted jest tzn. będzie po prostu .... ahhhhhhhhhh W ogóle prawie połowa wiary u mnie na PSN już ma avatary z Uncharted/ Drakiem tid ;D Też muszę sobie zmienić.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l A skąd ja mam to wiedzieć Wiem tylko tyle, że jak jutro rano wstanę to już będzie No nie wiem jeszcze wczoraj chyba pisałeś, że jutro będzie. To myślałem, że wiesz o której dokładnie. To może jeszcze dzisiaj w nocy to będzie!?
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Co do możliwych ocen U3...dobrze nakręcony Hype przez graczy i media może tylko pomóc jej w otrzymaniu wysokich not
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Co do możliwych ocen U3...dobrze nakręcony Hype przez graczy i media może tylko pomóc jej w otrzymaniu wysokich not Bez tego U3 też by dostawał oceny 9-10/10
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Właśnie z godzinkę temu męczyłem ten trailer raz po raz żeby obczaić go dokładnie. I wydaje mi się, że te dwie sceny to znaczy kiedy kamera się odsuwa i ukazuje Drake obok rozbitego samolotu i ewidentnie ta scena zza pleców Drake kiedy oddala się i ukazuje pustynię co Drake wyrusza. To właśnie real gameplaye nawet można stwierdzić to po tym, że w dwójce były podobne patenty np. w pierwszym levelu kiedy już się wspięliśmy po tym wagonie, Drake pół żywy dyszy na krawędzi wtedy kamera odsuwa się i pauza a okazywało się, że to już gameplay hehe. Podobnie właśnie jak z tą pustynią na trailerze. Druga sprawa rozbity samolot/pustynia to raz ale jak do tego doszło i co najważniejsze jak to pokażą ten wypadek/jak to będzie wyglądać/jak w to będzie się grać to jest dopiero "zagadka". Dokładnie tak samo, też jestem raczej pewien, że to będzie takie płynne przejście do grania. W dwójce właśnie takich scen było dużo. BTW ciekawe gdzie Drake zamierza się udać, skoro na horyzoncie nic nie widać.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Właśnie z godzinkę temu męczyłem ten trailer raz po raz żeby obczaić go dokładnie. I wydaje mi się, że te dwie sceny to znaczy kiedy kamera się odsuwa i ukazuje Drake obok rozbitego samolotu i ewidentnie ta scena zza pleców Drake kiedy oddala się i ukazuje pustynię co Drake wyrusza. To właśnie real gameplaye nawet można stwierdzić to po tym, że w dwójce były podobne patenty np. w pierwszym levelu kiedy już się wspięliśmy po tym wagonie, Drake pół żywy dyszy na krawędzi wtedy kamera odsuwa się i pauza a okazywało się, że to już gameplay hehe. Podobnie właśnie jak z tą pustynią na trailerze. Druga sprawa rozbity samolot/pustynia to raz ale jak do tego doszło i co najważniejsze jak to pokażą ten wypadek/jak to będzie wyglądać/jak w to będzie się grać to jest dopiero "zagadka". Dokładnie tak samo, też jestem raczej pewien, że to będzie takie płynne przejście do grania. W dwójce właśnie takich scen było dużo. BTW ciekawe gdzie Drake zamierza się udać, skoro na horyzoncie nic nie widać. Pewnie po drodze wpadnie do jakiejś dziury i będzie przemierzał labirynt :potter: Edytowane 13 grudnia 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Właśnie z godzinkę temu męczyłem ten trailer raz po raz żeby obczaić go dokładnie. I wydaje mi się, że te dwie sceny to znaczy kiedy kamera się odsuwa i ukazuje Drake obok rozbitego samolotu i ewidentnie ta scena zza pleców Drake kiedy oddala się i ukazuje pustynię co Drake wyrusza. To właśnie real gameplaye nawet można stwierdzić to po tym, że w dwójce były podobne patenty np. w pierwszym levelu kiedy już się wspięliśmy po tym wagonie, Drake pół żywy dyszy na krawędzi wtedy kamera odsuwa się i pauza a okazywało się, że to już gameplay hehe. Podobnie właśnie jak z tą pustynią na trailerze. Druga sprawa rozbity samolot/pustynia to raz ale jak do tego doszło i co najważniejsze jak to pokażą ten wypadek/jak to będzie wyglądać/jak w to będzie się grać to jest dopiero "zagadka". Dokładnie tak samo, też jestem raczej pewien, że to będzie takie płynne przejście do grania. W dwójce właśnie takich scen było dużo. BTW ciekawe gdzie Drake zamierza się udać, skoro na horyzoncie nic nie widać. Pamiętasz ostatnio pisałeś w CW żeby ND zaczęło robić sandboxy to może w U3 już to zrobili hehe (btw Jak2 i 3 to w sumie free roamingi). Znając pecha Drake to zaraz na coś wpadnie lub coś na niego ;p.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Przydałyby się na tej pustyni jeszcze jakieś węże, czy skorpiony. Nie muszą oczywiście atakować Drake'a, ale tak jako tło.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Ten program w którym pokażą U3 będzie leciał jutro o 6:30 rano czasu polskiego. Więc pewnie koło 8 trafi na youtube
Opublikowano 13 grudnia 201014 l http://h-3.abload.de/img/zomguncharted38gl1.gif Nie wiem czy ktoś wrzucał ale spadłem z krzesła. edit: kk nie było postu więc ; P W takim razie się podniecam z wami. Edytowane 13 grudnia 201014 l przez dżar
Opublikowano 13 grudnia 201014 l BTW ciekawe gdzie Drake zamierza się udać, skoro na horyzoncie nic nie widać. Pewnie będzie tak że nie ważne gdzie pójdziesz to i tak będzie dobrze, a po chwili zemdleje i obudzi się w jakiejś zieloniutkiej oazie czy gdzie indziej z Chloe lub Eleną nad głową Po prostu niby jak mieliby ograniczyć tą pustynię niewidzialnymi ścianami, górami? Nie, nie ND. No i mam nadzieję że tym razem nie zapomną że chmury muszą się poruszać.
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Skrypty ciąglę dają radę, walka została trochę urozmaicona co widać od początku, miejmy nadzieję że będzie bardziej wymagająca niż w poprzednich częsciach. Drake powrócił
Opublikowano 14 grudnia 201014 l No i czy potrzeba czegos wiecej, gra bedzie wymiatac, tak jak poprzednie, nie potrzeba lepszej grafiki, ani nowych ruchów.
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Jakiś małoopadowoszczękowy fragment wybrali. Ale to co pokazali to stare dobre Uncharted które znamy. Najbardziej podobało mi się jak prowadzący pojechał Francuzowi po akcencie :]
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Akcja gdy zawala się podloga, Drake spada w dół i w ostatniej chwili łapie się poręczy. (jak to goddammit wygląda!)
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Jak ten ogień wygląda... no normalnie... OGIEŃ Zdaje się, że Drake nauczył się też nowych ruchów przy walkach Na następny gameplay pewnie przyjdzie nam teraz poczekać kilka miesięcy @Ficuś - bardziej taki "szczękoopadowy" pewnie szykują na jakieś targi growe. Edytowane 14 grudnia 201014 l przez SzczurekPB