Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uncharted 3: Oszustwo Drake'a

Featured Replies

Opublikowano

...i znowu te bzdety o multi... czekam na info/gp z singla.

No bez kitu. Już mi się nie dobrze robi jak słyszą CIĄGLE to tym multi. Mam nadzieję że po cichu w ukryciu robią/dopracowują tego singla który jest tu dla mnie najważniejszy bo po wbiciu pucharków z multi za grę sieciową tak jak przy U2 pewnie podziękuje :) A singla przejdę nie raz, nie dwa :potter:

Czytałem gdzies ze single jest juz ukonczony (cały system fabuła etc) pozostawili ok 60 osob na dopieszczanie grafiki a 120 pracuje nad multi

Linku niestety nie mam :/

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 392,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Multi jest równie ważny jak nie ważniejszy od singla. Single starczy na 10h, a multiplayer na kilka miesięcy. Więc bądźcie tak mili i skończcie przynudzać z postami typu "pff, znów to niepotrzebne nikomu multi". Jeden kupi dla singla, drugi dla multi, a trzecie dla tych dwóch trybów.

Opublikowano

Dziwne, że już skończyli. Coś za szybko. Pewnie kampania na 5 godzin.

Weź nawet tak nie kracz - nie pisz ;p

To by był fail roku, gra która zaczynała jako "single" skończyła jako dodatek z singlem...

Nie no nie wierzę, że ND tak by postąpili.

Ale zgadzam się z Balonem i Schabem również rzygam już tymi newsami o multi. Mam nadzieję, że od E3 przyjdzie pora na promowanie singla.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Tak a jak by dawali wiecej info o singlu to powiedzial bys ze ci cala zabawe zepsuli bo juz tyle na filmikach widziales.

Osobiscie wole dowiedziec sie jak najwiecej o tym co czeka mnie w multi a singla "odkrywac" samemu !

Edytowane przez Freeze182

Opublikowano

Dziwne, że już skończyli. Coś za szybko. Pewnie kampania na 5 godzin.

Weź nawet tak nie kracz - nie pisz ;p

To by był fail roku, gra która zaczynała jako "single" skończyła jako dodatek z singlem...

Nie no nie wierzę, że ND tak by postąpili.

Ale zgadzam się z Balonem i Schabem również rzygam już tymi newsami o multi. Mam nadzieję, że od E3 przyjdzie pora na promowanie singla.

Ja też nie chcę w to wierzyć, jednak takiej opcji też wykluczyć nie można. Pierwsza część też długa nie była, jakieś 6-7h grania na standardowym poziomie trudności.

A co do singla, na to najbardziej właśnie czekam na E3 i muszą po prostu przebić to co pokazali w 2009 (scena z walącym się budynkiem, gdzie różne przedmioty zsuwają się po przechyleniu budynku), inaczej będzie fail.

Opublikowano

Na e3 bedzie miasteczko na pustyni, ze zniszczalnym otoczeniem i grafika, ktora spowoduje szczekopad duzo wiekszy niz Uncharted 2 - tyle w temacie :thumbsup:

Opublikowano

standardowe pytanie - skąd to wiesz?

Opublikowano

Tak a jak by dawali wiecej info o singlu to powiedzial bys ze ci cala zabawe zepsuli bo juz tyle na filmikach widziales.

Osobiscie wole dowiedziec sie jak najwiecej o tym co czeka mnie w multi a singla "odkrywac" samemu !

No tyle na razie pokazali z SP, że jakby jeszcze jeden GP pokazali to faktycznie by już wszystko widział, a tak tylko karmią tych "no-lifów" od multi :teehee:

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

standardowe pytanie - skąd to wiesz?

ma dojscia do ND takie same jak masa do CDR

Opublikowano
No tyle na razie pokazali z SP, że jakby jeszcze jeden GP pokazali to faktycznie by już wszystko widział, a tak tylko karmią tych "no-lifów" od multi

Tak jak napisalem, singla wole "odkrywa" samemu,jeszcze pewnie zobaczyny jakis singlowy trailer na E3 i wystarczy.

Opublikowano

O ile sam pokaz gameplayu nie zrobił na mnie wrażenia tak jak 2 lata temu U2 (choć oświetlenie prezentowało się ekstra). Tak trailer już zdrowo mnie wytarmosił a chyba najlepszą rzeczą była CHLOEEEEEEE. Haha i co kto tam pisał, że nie pojawi się w trójce ;]

Druga sprawa "Uncharted Dead Redemption 3" haha urywek na koniu rozwalił.

Czekam na trailer w HD...

Opublikowano

O ile sam pokaz gameplayu nie zrobił na mnie wrażenia tak jak 2 lata temu U2 (choć oświetlenie prezentowało się ekstra). Tak trailer już zdrowo mnie wytarmosił a chyba najlepszą rzeczą była CHLOEEEEEEE. Haha i co kto tam pisał, że nie pojawi się w trójce ;]

Dokładnie to samo u mnie. Trailer świetny, gameplay porządny ale bez szczękopadu.

Opublikowano

Wpis. Dla mnie bardzo dobry, solidny pokaz gameplayu i kapitalny trailer. Przypomnial mi sie od razu trailer U2 z E3 2009.

Opublikowano

trailer Uncharted3 gniecie system. W sumie to się cieszę,że zaoszczędzili nam najbardziej spektakularnych akcji i skryptów na pokazie gameplaya, dwa lata temu w gameplayu pokazali w sumie najbardziej spektakularną akcję gry.

Opublikowano

Występ Uncharted na tegorocznym E3 uważam za udany. Świetny trailer i niezły gameplay.

Opublikowano

Trailer tak (ciary na plecach mode on), gameplay nie powoduje opadu szczeny, ale jest bardzo dobrze.

Opublikowano

Dokładnie to samo u mnie. Trailer świetny, gameplay porządny ale bez szczękopadu.

Mnie również cieszy fakt ze CHLOE pojawi się w trzeciej odsłonie :D