Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nudne U3 raczej nie jest. To problem, o którym już wcześniej wspomniałem, czyli wyczerpanie formuły serii. W końcu ile razy można oglądać Drake'a łapiącego się skrawka w ostatniej chwili? Do tego fabularnie mamy tak naprawdę powielenie poprzedniczek, czyli podążanie historycznym szlakiem szlakiem za największymi odkrywcami w dziejach. A Uncharted 2 wciąż pozostaję w czołówce tej generacji, nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CDul_GdDMxU 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jakoś to zbyt piękne by było prawdziwe. Myślałem, ze wygra jakiś gruby, przeciętny zjadacz hamburgerów Niemniej jednak postać wygląda na skrzyżowania Jak'a z puszką żelu - podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 grubas nie mógł wybrać, bo by nie dał rady przy motion capture xD Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 No niezle - trzeba przyznac, ze gosciu daje rade, calekiem dobrze sie rusza i nadaje sie jako postac do gry. Czy ta postac bedzie dostepna w trybie multiplayer dla wszystkich za free ? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No niezle - trzeba przyznac, ze gosciu daje rade, calekiem dobrze sie rusza i nadaje sie jako postac do gry. Czy ta postac bedzie dostepna w trybie multiplayer dla wszystkich za free ? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Jest Juz patch, zmian pełno, podobno 263mb ściągania. http://www.naughtydog.com/site/post/patch_113_notes_the_full_rundown/ Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Patch 1.14 Notes http://www.naughtydo...atch_114_notes/ Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 New DLC for Uncharted 3 – Stage 1 http://www.naughtydog.com/site/post/new_dlc_for_uncharted_3_stage_1/ Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Gra ukończona i zdecydowanie chciałbym podtrzymać wysoką ocenę z moich poprzednich postów. Myślę, że to co zostanie w mojej głowie na lata do przodu to lokacje. Oglądając napisy końcowe zapatrzyłem się w rysowane lokacje pojawiające się w tle. Cmentarzysko statków, Zasypane miasto, miasto obecnie, płonące chateau, lotnisko ta różnorodność zapada w pamięć. każda lokacja ma inny klimat, inny zapach, inną atmosferę - to naprawdę daje niesamowite wrażenie podróżowania a nie monotonii gry. Oglądając niesamowite widoki (ile ta gra ma "WOW!" miejsc to głowa mała) i świetną animację, wciągając się w fabułę i kibicując bohaterom zapomina się o wszelkich wadach. Gra mistrzowska i polecam każdemu bo to warto mieć za sobą. Multi to oczywiście padaka i złom więc oceny się nie podejmuje. Nie podobało mi się w żadnej wersji i mogłoby go tutaj nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Multi to oczywiście padaka i złom więc oceny się nie podejmuje. Nie podobało mi się w żadnej wersji i mogłoby go tutaj nie być. n00b, pewnie grasz tylko BF3 albo CoD? A co do multi, po ostatnich zmianach mało ludzi juz gra G-mail. W bliskim starciu praktycznie nie mamy szans z AK czy M9, a przy dalszym strzelaniu odrzut broni jest znaczący. Ja mimo wszystko nadal nim gram. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Multi to oczywiście padaka i złom więc oceny się nie podejmuje. Nie podobało mi się w żadnej wersji i mogłoby go tutaj nie być. n00b, pewnie grasz tylko BF3 albo CoD? w COD nie bo to też padaka, gram w BF3. Takie chaotyczne multi arkadówki jaką właśnie jest Uncharted mnie nie interesią. Wierzę, że wielu lub w to pograć, ale nawet oglądając akcje TOP OF THE WEEK człowiek mimowolnie zaczyna ziewać.... nudy, nudy i nudy. niestety (albo stety) jestem z obozu ludzi, dla których pewne tytuły nigdy nie powinny mieć online, a pewne tytuły nie powinny mieć trybu story Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez waldusthecyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) No widzisz, mnie np filmiki mullti z BF3 nudzą po minucie ;)Jeszcze nie powstało takie multi co wszystkim przypasi. Początkowo byłem sceptycznie nastawiony do multi w U2, w ogóle mi nie podeszło przy premierze. Dopiero później jak zaczałem grać to wciągnęło mnie na maksa. Multi w U3 zostało znacznie przemodelowane, całkiem inny system poruszania się, walki zostały mocno urozmaicone i bezpośrednio przesiadka z U2 może nie podejść. Po kilku meczach jak człowiek ogarnie zmiany to zostanie w tym multi tak jak w U2. Chyba że w ogóle mu się nie podoba, jak np tobie Sam muszę wrócić do multi. Szkkoda tylko że ND dopiero teraz wypuściło kolejne dziedzictwa i trofea. New DLC for Uncharted 3 – Stage 1 http://www.naughtydo...rted_3_stage_1/ Aż mnie zatkało, łączna cena tych pierdół w PSS to dokładnie 200 złoty. Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Do laboratorium dodano nową mape, dostępna dla wszystkich. Imo jedna z lepszych w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dziś o północy kończy się weekend z podwójnym exp. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Czy do gry ukazala sie jakas darmowa mapa multiplayer ? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Kilka dni temu pojawiła się w trybie Laboratorium, nie wiem czy jeszcze można na niej grać, bo w tym trybie co jakiś czas coś zmieniają. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 W Laboratorium pojawił się fajny tryb, grabież ale jedyną bronią jest podstawowy pistolet. Miodnie i skillowo. Niebawem też pojawi się patch 1.15, który doda min. klasyczny tryb (nie wiadomo dokładnie jakie będą w nim ustawienia). Cytuj Odnośnik do komentarza
i_am_so_lame 6 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Witam, płytkę z grą pożyczyłem od kolegi, u niego działa bezproblemu, u mnie gra wczytuje się w nieskończoność i po wyłączeniu gry na przycisku PS konsola się restartuje. Obaj mamy wersje slim, ja mam podpiętą pod neta, on nie. Nie wiem co jest nie tak, pomoże ktoś? Edytowane 11 Października 2012 przez i_am_so_lame Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Wejdź w "Narzędzia danych gier" i usuń Uncharted 3. Przy niekończącym się wczytywaniu Uncharted 2 i 3 taki zabieg pomagał. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Albo sprawdz czy masz zaktualizowany najnowszy soft, ja tak miałem właśnie z U3- pierściń się kręcił w nieskończoność bo nie miałem najnowszego update'u. Cytuj Odnośnik do komentarza
i_am_so_lame 6 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Patch gry czy patch konsoli ? Konsoli mam najnowszą wersję Gra się uruchomiła, menu nowa gra poziom trudności i start Muzyka się włączyła i kółko w prawym dolnym rogu ekranu się kręci już jakieś 3min - muzyka przestała grać. Czy to normalne ? Ogólnie przy tej grze konsola zwiesiła mi się jakieś 10 razy. Co nie zdarzyło się nigdy przy żadnej grze. Na razie olewam, skocze do innego kumpla zobaczyć czy u niego będzie tak samo. Edytowane 11 Października 2012 przez i_am_so_lame Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 102 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ostatnio też miałem ten problem z wczytywaniem. Nie chciała się za chiny ludowe wczytać. Ale jak się okazało bez wpływu była impreza dnia wcześniejszego i wyciąganie płyty przez kumpla tłustymi paluchami. Innymi słowy na płycie był ogromny paluch odbity grubą warstwą tłuszczu z pizzy. Płytkę wyczyściłem i już działa bez problemów. Też sprawdź czy płytka jest czysta, albo czy nie ma jakiś rys, lub innych uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
i_am_so_lame 6 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Właśnie płytka była upalcowana, i troszkę jest porysowana. Wyczyściłem ją i uruchomiłem. Wyglada to tak po wykasowaniu tych danych na konsole. Plyta sie uruchamia, pyta o jezyk daje j. angielski i następnie nowa gra poziom trudnosc i każe zapisać zapisuje, i zaczyna się wczytywać w prawym dolnym rogu kręci się to kółko, muzyka gra - i nic się nie dzieje. Kręci się tak 30min i ciągle nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi