PRQc 705 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 czy wy czasem nie mylicie słabej jakosci filmiku ze słabą grafa gry? Otóż to, niektórzy komentują jakość filmu z gameplayem jako jakość gry (oprawy graficznej), powtórze się któryś tam raz ale gra wygląda już rewelacyjnie! Tak samo uważają wszyscy "growi" dziennikarze którzy już w grę grali, każdy się jara, cieszy i chwali grę, i wiele osób zapomina ze do premiery jeszcze porządny kawał czasu, a szlify, lepsze tekstury i więcej detali itp. zostawiane są na koniec pracy nad grą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ok, prawie nikt z forum nie widział na żywo nowego MS, ale po filmikach w sieci nie widać aby ta gra była tak za(pipi)ista graficznie (mowa oczywiście o filmikach w dobrej jakości). Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a czy byl jakikolwiek filmik dobrej jakosci oprocz trailera? wszystkie gameplaye byly badziewnymi kamerkami kręcone itp jak czlowiek sobie przefiltruje jakość filmiku i zacznie zwracac uwage na to co sie dzieje na drodze to wrazenie jest bardzo dobre, dużo detali, duzo smieci lata itp Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Radze poczytać wrażenie osób, które już GRAŁY w nowego MS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ja gralem na Eurogamer Expo w 3d i nie podeszlo mi. Trasa wiodla przez miasto i kryte parkingi, bylo klaustrofobicznie, ciasno i kanciasto, fura sportowa i walace sie budynki. Jesli o mnie chodzi to wolalem wode, bloto, piasek i ladne widoki, ale sie zobaczy jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Beta się zbliża?? Francuski PS3GEN informuje, że już niedługo Sony zapowie betatesty nowych wyścigów. Początkowo mają one być zamknięte dla graczy, ale ponoć przed końcem roku również i my będziemy mogli wypróbować grę. Na potwierdzenie rewelacji, serwis chwali się zrzutem strony przeznaczonej dla testerów. źródło Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Beta się zbliża?? Francuski PS3GEN informuje, że już niedługo Sony zapowie betatesty nowych wyścigów. Początkowo mają one być zamknięte dla graczy, ale ponoć przed końcem roku również i my będziemy mogli wypróbować grę. Na potwierdzenie rewelacji, serwis chwali się zrzutem strony przeznaczonej dla testerów. źródło Bardzo dobra wiadomość. Oby zapowiedzieli ją jak najszybciej, bo chciałbym już osobiście sprawdzić co się wyrabia w nowym Motorstormie Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Kolejna beta, którą dostanę za powiadanie Plusa. Najs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 3d będzie pewnie opcjonalne. Nie masz tv 3d to będzie to u ciebie wyglądać jak każda zwykła gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Stereoskopia jest opcjonalna. Pełne 3D jeszcze nie jest dostępne na rynku więc nie wiem o czym mòwicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ja gralem na Eurogamer Expo w 3d i nie podeszlo mi. Trasa wiodla przez miasto i kryte parkingi, bylo klaustrofobicznie, ciasno i kanciasto, fura sportowa i walace sie budynki. Jesli o mnie chodzi to wolalem wode, bloto, piasek i ladne widoki, ale sie zobaczy jak wyjdzie. Demo Pacific Rift też nikogo nie porwało a pełna wersja zrywa beret do dziś. Właściwie można by napisać że nieciekawe trasy dawane do dem MS-ma to tradycja, jedynka miała nędzne demo, dwójka miała i trzecia część chyba potwierdzi moją tezę hehehe Ja tam czekam z niecierpliwością na wiosnę 2011. Seria MS ma u mnie miejsce na półce... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Nowe info + shoty: http://blog.us.playstation.com/2010/12/10/motorstorm-apocalypse-new-track-revealed/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+PSBlog+%28PlayStation.Blog%29 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cardozo 7 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 na poczatku pomysl rozpierduchy miejskiej mi sie spodobal, ale potem stwierdzilem, ze lepiej pograc w split/second. chociaz z drugiej strony to byla juz pustynia, dzungla, lodowce, nie wiem co jeszcze mozna wymyslec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 na poczatku pomysl rozpierduchy miejskiej mi sie spodobal, ale potem stwierdzilem, ze lepiej pograc w split/second. chociaz z drugiej strony to byla juz pustynia, dzungla, lodowce, nie wiem co jeszcze mozna wymyslec. Przecież S/S to syf przeokrutny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Wywiad + NOWY GAMEPLAY (i inne racery mogą się schować ) http://www.youtube.com/watch?v=16Pjnu_h62k Premiera: początek kwietnia Edytowane 11 Grudnia 2010 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Cardozo 7 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 na poczatku pomysl rozpierduchy miejskiej mi sie spodobal, ale potem stwierdzilem, ze lepiej pograc w split/second. chociaz z drugiej strony to byla juz pustynia, dzungla, lodowce, nie wiem co jeszcze mozna wymyslec. Przecież S/S to syf przeokrutny. a tam, na jednorazowe zaliczenie jest w sam raz! chociaz motorstorma uwielbilem po arctic edge, wiec i apocalypse sie jaram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ten gameplay z wyścigu motorów po dachach wieżowców (niektóre się walą!) z wjeżdżaniem do biur i gigantycznymi skokami między dachami... MOC Na trasie widać bardzo dużo skrótów, rozwidleń, szerokich odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 (edytowane) to prawda, jechanie po zepsutym miescie to jedno, ale napieprzanie po dachach na sporej wysokosci z widokiem na cale miasto i mozliwoscią spieprzenia sie w dół to naprawde bedzie za(pipi)iste wyobrazacie sobie w mirrors edge - biegniesz po dachu a tu nagle stado samochodów wyjeżdża zza zakrętu Edytowane 13 Grudnia 2010 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Wywiad + NOWY GAMEPLAY (i inne racery mogą się schować ) http://www.youtube.com/watch?v=16Pjnu_h62k Premiera: początek kwietnia Fajnie to wygląda, ale wiecie co mi sie najbardziej podba z tego filmiku? Sama końcówka i fragmenty z jedynki. Błoto, pustynia i ta kamera z nad maski. Moc! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 moze bedzie jakas trasa bardziej podmiejska z wiekszą ilością błota a mniejszą iloscią budynkow jednak w sumie na tym filmiku martwi mnie to ze juz teraz gadają o tym jak by tu graczy wyruchać na kase - mowią ze część tras bedą sprzedawac w DLC ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Mówią też, że w miarę możliwości chcą aby jak najwięcej tras z DLC było za free (a płatne byłyby inne rzeczy). @ Yeti Popieram w 100% Mam nadzieję, że wypuszczą jakąś paczkę w stylu "The Best Of" z trasami z jedynki i dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 dalej nie umiem się do tej części przekonać. Wygląda mi to na split/second na sterydach. A najbardziej co mnie wkurza,że już chyba pokazali 4 trasy i KAŻDA praktycznie pozbawiona jest zakrętów Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 A no słusznie. Zapomniałem o braku zakrętow. Co prawda jedna z pokazanych tras pod tym wzlędem była jak najbardziej ok ale większosć wygląda jak rajd po prostej z przeszkodami... Cytuj Odnośnik do komentarza
Disvertigo 7 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nowy trailer - http://blog.eu.playstation.com/2010/12/21/motorstorm-apocalypse-video-diary-one-the-festival/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nowy trailer - http://blog.eu.plays...e-the-festival/ Jak już to dzienniki dewelopera . Ale widać, że trasy będą różnorodne i ciekawe. I co się na nich dzieje. Takie Split/Second do kwadratu, albo i sześcianu. No i o soundtrack też się nie musimy martwić (Klaus Badelt, no, no ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi