aux 3 784 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Rewelacyjna wiadomość! Brawo Cenega! Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Odetchnąłem z ulgą Must have Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Łatka polonizacyjna tym razem 2 czy 3 miesiące po premierze? To cenega, jeszcze coś mogą odpier.dolić. Przy okazji to chyba będzie najlepiej sprzedająca się gra na konsole w naszym kraju. BTW. teraz doczytałem - 17 września premiera także u nas. Zawsze nienawidzę tych 3 dni obsuwy dla Europejczyków, dobrze że tym razem obędzie się bez tego. Edytowane 8 Maja 2013 przez Kre3k 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Kto mi przypomni kto się tak bardzo spinał o spolszczenie, że niby cały klimat gry zabije? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Yano Ja się cieszę. Pierwszy playthrough z angielskimi napisami a drugi po polsku. Edytowane 8 Maja 2013 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Zaraz wpadnie, spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) w deupe niech se wsadzi cenega mate5, dnia 08 Maj 2013 - 12:56, napisał:Yano Ja się cieszę. Pierwszy playthrough z angielskimi napisami a drugi po polsku. o ile srenega da wybór jeśli będzie wybór i jeśli polska wersja nie bedzie zawierała błedów i komplikacji z patchami i dlc to niech sobie ją robią ale nadal twierdze że to gwałt na klimacie Edytowane 8 Maja 2013 przez Yano 1 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jak taki z ciebie miłośnik amerykańskiego humoru i angielski razem z idiomami znasz perfekcyjnie to wyłączysz w ogóle napisy i będziesz słuchał oryginalnych głosów, chyba to nie będzie problem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kopyt123 2 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Teraz MaZZeo najeżdzasz na Yana a sam mu Plusa dałeś xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja się cieszę. Liczba osób czerpiących przyjemność z serią, nie na zasadzie rozwalania wszystkiego co się da, tylko konkretnie z jajcarskiej fabuły, będzie wyższa. Jak najbardziej oczekiwana gra tej generacji nie mogłaby być po polsku? No wytłumaczcie mi to. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 oby dali tylko wybór języka i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Jak taki z ciebie miłośnik amerykańskiego humoru i angielski razem z idiomami znasz perfekcyjnie to wyłączysz w ogóle napisy i będziesz słuchał oryginalnych głosów, chyba to nie będzie problem? oh panie "ale teraz mu dogryze, aż mu sie zrobi przykro" - nie udalo sie, bo zwykle gram i oglądam filmy bez napisów, napisy tylko mnie rozpraszają a co do problematyki - to problem nadal będzie bo zwykle w takich tłumaczeniach nie same podpisy pod tekstami mówionymi są po polsku ale też wszystkie menusy i inne tekstowe informacje na ekranie , a to jest drażniące Edytowane 8 Maja 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 oby dali tylko wybór języka i tyle Na PS3 może będzie, na X360 lepiej zapomnieć Teraz MaZZeo najeżdzasz na Yana a sam mu Plusa dałeś xD Niechcący, chciałem minusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ciekawi mnie, jak tę grę zmieszczą właśnie na jednym DVD na X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 oby dali tylko wybór języka i tyle +1 Jeśli będzie możliwy wybór języka, a gra będzie w wersji "europejskiej", to świetna wiadomość. Ale jeśli wyplują wersję tylko na Polskę to niestety trzeba będzie się zaopatrzyć w anglika, bo tłumaczenia to ja potrzebowałem przy GTA III (które swoją drogą, o ile dobrze pamiętam, było bardzo dobre), a nie w 2013 roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Spolszczenie robi QLOC, które również spolonizowało Sleeping Dogs i wyszło im to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ciekawi mnie, jak tę grę zmieszczą właśnie na jednym DVD na X360. Raczej nie zmieszczą na jednym DVD, tylko na trzech, coś jak L.A. Noire Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Napisy oczywiście będę miał włączone już przy pierwszym przejściu, no bo czemu nie? Wszelkie smaczki i tak wyłapię ze słuchu, a jak będę miał wątpliwość co do jakiegoś słowa, to będę miał ślicznie po polsku napisane . Cytuj Odnośnik do komentarza
Vigor 22 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 no jak mysle, ze na na Xa gtav moze byc na wiecej niz jednej dvd to humor mi troche siada. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 przykre, że takie rzeczy sprawiają, że czujesz się gorzej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Vigor 22 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 moze ty lubisz zmieniac plyty w trakcie gry, ja nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 się zaraz zacznie dyskusja o zmianach płyt na Xie <zaciera rączki> jeśli o mnie chodzi to tak jest to irytujące, nawet jeśli wymiana płyty przebiega raz na jedno przejście Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) 2 płyty DVD na X'ie to raczej pewnik.. ale nie sądzę aby zmiana płyt wchodziła w grę. Jestem przekonany, że po prostu będzie wymagana instalacja przynajmniej jednej z nich (chyba, że zrobią coś jak np. DICE z BF3 0 bez zainstalowanej drugiej płyty gra będzie wyglądać jak z poprzedniej generacji. W końcu jak niby sobie wyobrażacie takie zmiany płyt? Wyjeżdżam poza miasto i zonk.. "zmień płytę", 10 sek później wracam i znowu "zmień płytę"? Nie sądze.. szczególnie jeśli chodzi o multiplayer. Edytowane 8 Maja 2013 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Single i multi na oddzielnej płycie - inne rozwiązanie raczej nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Ale co ma piernik do wiatraka? Tu chodzi o samo miasto i muzykę przede wszystkim (+ inne odgłosy, bez VA z misji)... Więc podział multi-singiel nie ma sensu. Wydaje mi się, że samo to będzie zajmować więcej niż 1 DVD. Edytowane 8 Maja 2013 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi