Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Single i multi na oddzielnej płycie - inne rozwiązanie raczej nie wchodzi w grę.

ciekawe jak skoro przejście do multi ma być ponoć błyskawiczne, a tu komentarz "zmień płytę?" lol

Opublikowano

A no fakt. Zapomniałem o tym.

Dzielenie "kampanii" na dwie płyty to raczej trudne zadania dla sandboxa. A dzielenie terenu to już w ogóle głupota. Opcja z jakąś grubą instalacją na początek, albo 1 płyta.

Opublikowano

Nie znam się ale to nie jest tak że cutscenki zajmują dużo miejsca i w taki sposób było podzielone LA Noire?

Opublikowano

LA noire fabularnie było na milion dvd pocięte, GTA V min 3 dvd to pewniak, wyjedziesz z miasta na wiochę i komunikat o zmianie płyty HEHEHE. Oby każda wersja chodziła w 720p, nie wiem co to za straszne plotki o GTA IV 640p krążyły po sieci.

Mnie bardzo ciekawi czy mozna zebrać się cała kompanią do auta np Przełączyć na Trevora i spalić furę albo postrzelić innych heheh

Edytowane przez FlashGordon

Opublikowano

Jeśli gra dzięki 640p ma chodzić znacznie płynniej, to wolę taką opcję.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

jaki tekst w pl trailerze "znowu mam wyciągnąć PYTĘ?" 

Bożesz Ty mój.......

Opublikowano

co za news z tą lokalizacją. Moje chyba największe marzenie związane z serią GTA zostało w końcu spełnione. To zdecydowanie najlepszy news dotyczący GTA V od 25 października 2011r. czyli od oficjalnej zapowiedzi gry. Jaram się! A tak swoją drogą to wychodzi na to, że 2 lata bez jednego miesiąca upłynie od pierwszej oficjalnej zapowiedzi do jej premiery. 

Opublikowano

2 płyty DVD na X'ie to raczej pewnik.. ale nie sądzę aby zmiana płyt wchodziła w grę. Jestem przekonany, że po prostu będzie wymagana instalacja przynajmniej jednej z nich

to bylo by doskonale rozwiazanie.

Opublikowano

Co do newsa to się zgadzam świetne posunięcie, ale niestety nie rozwiązanie dla mnie, gdyż fabułę i konwersację zawsze ogarniałem. Co innego stację radiowe które są kwintesencją GTA :) tu często miałem problem

Opublikowano

zaloze sie ze przy zmianie boheaterow trzeba bedzie zmieniac plyte hehhehe, to byloby dobre :D

Opublikowano

@marek

Niestety do rozmów w radio raczej nie będzie napisów tak jak w czwórce.

Opublikowano

Na Xie sobie zainstalujecie. No co DLA TAKIEJ GRY NIE MACIE MIEJSCA NA HDD?

Opublikowano

Dziwnie będzie grać w GTA z polską lokalizacją. Przyzwyczaiłem się do języka angielskiego w tej serii. Ciekaw jestem, czy bluzgi i inne przekleństwa będą dobrze przetłumaczone, a nie ocenzurowane, bo to byłby fail.

Opublikowano

niech dadzą napisy, wystarczy w zupełności.

dubbingu w GTA iv sobie nie wyobrażam, małaszyński jako Nico? xd

Opublikowano

Dziwnie będzie grać w GTA z polską lokalizacją. Przyzwyczaiłem się do języka angielskiego w tej serii. Ciekaw jestem, czy bluzgi i inne przekleństwa będą dobrze przetłumaczone, a nie ocenzurowane, bo to byłby fail.

W Sleeping Dogs nie były ocenzurowane( a odpowiada za lokalizacje ta sama firma)

Opublikowano

krupek, obadałeś pl trailery? bluzgi są. nie wiem czy będą w takim samym stężeniu jak w oryginale ale nie odwalą farsy z cenzurą.

Opublikowano

To spoko, w Sleeping Dogs jeszcze nie grałem, więc dobrze, że mnie uświadomiliście :) Jeśli chodzi o polskie napisy to  jestem na tak, zawsze to udogodnienie, gdy księ próbuje wszystko zrozumieć w dialogach i poleceniach. Osobiście, żeby zrozumieć angielskie dialogi muszę mocno wytężyć umysł i konkretnie się wsłuchać, co w grach jest trochę meczące, więc zawsze korzystam z angielskich napisów, a jak już są polskie to w ogóle fajnie. Dubbingu z kolei nie toleruję w grach.

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

Wy tak serio z dubbingiem? Poszło info, że tylko napisy. GTA zawsze było grane z angielskimi napisami, polski nie pasuje do tych wszystkich niggasów gadających slangiem, napisy nie oddadzą w pełni tego co twórcy zamierzyli.

Opublikowano

Wy tak serio z dubbingiem? Poszło info, że tylko napisy. GTA zawsze było grane z angielskimi napisami, polski nie pasuje do tych wszystkich niggasów gadających slangiem, napisy nie oddadzą w pełni tego co twórcy zamierzyli.

Nikt przeciez glosu nie wylaczy,a dubbingu nie bedzie,wiec jaki ludzie z POLSKI maja znow problem w uzupelnianiu zdan ktorych nie rozumia,skoro tego zdania po Angielsku nie zrozumia to jaki problem jest w przetlumaczeniu tego zdania nawet niepoprawnie bo nie po czarnuchowemu?

Ludzie ogarnijcie sie...strasznie mnie w(pipi)ia to Polskie narzekanie,jak jeden z drugim jest taki nigga to niech (pipi) z Polski do Anglii i kupi sobie w sklepie za rogiem angielska wersje.

Opublikowano

photo1yr.png

Pierwsze skojarzenie - DRIVER z PSX'a (przy czym takie auto było tylko w demku).

Opublikowano

genialnie się zapowiada to GTA, a jeszcze piękniejsze jest to, że będzie w zniżce -50% w Kompanii Graczy, rekord wszech czasów w kraju w sprzedaży gry konsolowej wg mnie pewny